Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


octavio

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vindavvisere 2013 ->

  Hei! Vurdere å kjøpe vindavvisere for min Octavia SW 2016 model. Noen som har de allerede? Lurer på hvilken typer finnes og hvordan de ser ut. Det mangler veldig ofte bildet på di websidene som selger sånnt. Som f.eks denne https://www.gytisautek.no/skoda-octavia-2013-vindavvisere-4-stk-stv Bildet som vises der er bare en generell en. Takk!
 2. Nøkkel’’oppgradering’’

  Hvordan har dere gjort dette? Selges sånne deler noe sted? Takk!
 3. Bytte nøkkel batteriet

  Hei, har en Octavia 3 2016 model. Bilen sier jeg må bytte batteriet til nøkkel. Kan det være etter bare 2 år? Noen som har erfaring med sånt? Takk!
 4. Motor viften

  Ja, viften går akkuratt når jeg stopper bilen. So det må være det du sier, regenerering av partikkelfilteren. Takk for forklaringen!
 5. Motor viften

  Har en Octavia sw 2016 4x4 1.6 diesel. Har opplevd at motorviften går ganske ofte. Lurte på om det er normalt. Noen som har erfaring med sånt? Takk
 6. Smartlink, Smartgate.....Help!

  Hmmmm.....skal prøve meg selv om det står i beskrivelse til appen at den fungerer kun på bilene produsert etter juni 2016. Vi får se. Takk for hjelpen
 7. Smartlink, Smartgate.....Help!

  Takk for svaret. Har prøvd med Skoda Connect men når jeg vil legge til bilen på web siden så kommer denne feil melding "The VIN you entered has no ŠKODA Connect services."
 8. Smartlink, Smartgate.....Help!

  Hei! Har kjøpt en brukt Octavia, 2016 model. Den kommer med Smartlink og SmartGate. Jeg har en Golf fra før og der brukes en app (Car-Net) for å se hvor bilen er, kjøre loggen osv. Hva er lignende app for Skoda? Når jeg skriver "Skoda" i Google Play det kommer massevis av apper. Fint om noen kunne forklare meg. Takk!

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om octavio

 • Rang
  Nybegynner

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×