Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

Stardustsilver

Medlem
 • Innlegg

  96
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Stardustsilver vant dagen sist 6. august

Stardustsilver hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  2021 Skoda Superb Sportline 200HK TDI 4x4 .

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stardustsilver sine prestasjoner

Rutinert medlem

Rutinert medlem (3/4)

21

Nettsamfunnsomdømme

 1. 2019 mod, har du ikke da garanti på bilen? (Hvis den da ikke har passert 100000km)
 2. I manalen (https://manual.skoda-auto.com/218/nb-no/Models) til Enyaq Coupe så står kun dette : IGANGKJØRING OG KJØRING E-SOUND Funksjonsmåte e-Sound genererer en elektronisk motorstøy når du kjører i en hastighet på opptil 25 km/t. Det er ikke mulig å skru av e-Sound ADVARSEL Fare for ulykker! Til tross for e-Sound er ikke bilen nødvendigvis tydelig hørbar for andre trafikanter.
 3. Du kan jo sjekke ut denne siden, kanskje ikke billigst, men bra utvalg. Regn med 2-3 mnd leveringstid. http://www.kopacek.com/
 4. Stardustsilver

  Enyaq Coupé

  Bjørn Nyland har utført omfattende tester av bilen den siste uka. Dette ser veldig lovende ut. En av testene viser hvilken rekkeviddemulighet denne bilen har når man tenker økonomisk kjøremønster og kutter forbrukere under kjøring.
 5. I dag ble ny bil bestilt. Denne gangen blir Superben erstattet med Enyaq Coupe RS. Valgte Graphite Gray lakk, og beholder interiøret med lime grønne sømmer. Tillegg, er ultra pakke med DCC, area view, elektriske forseter med minne og massasje på førersete, parkeringsassistent med minne funksjon. Tilhengerfeste. 20" sorte felger (rekkevidde er viktigere enn større hjul )Forventet levering mellom uke 11-23 i 2023, men noe biler kan bli levert i år ( men har ikke store forhåpninger om det...)
 6. Stardustsilver

  Enyaq Coupé

  Fikk nyhetsbrevet i dag. Datoen for bestilling er satt til 9.juni. veldig overaskende at de kun kommer til å åpne opp for bestilling av RS utgaven. https://t.dm.skoda-auto.no/r/?id=h381a209,15d4e084,15d4e088
 7. Stardustsilver

  Enyaq Coupé

  Nå skal Skoda åpne for bestilling av Enyaq Coupe på tirsdag 7.juni. Noen som venter på muligheten her?
 8. Dette blir vel smak og behag eller fornuft kanskje. Jeg er i ferd med å bestille elbil nå, og skulle ønske det fantes flere med 19' Så for meg velger jeg minste mulige dimensjon for å oppnå best mulig rekkevidde. Hadde jeg kun kjørt byturer og kun hatt småkjøring så hadde store felger vært førstevalget.
 9. Bilen fungerer nå fint med oppdateringer online fortløpende, har nå hatt 3 oppdateringer på navigasjonen uten å måte gjøre noe som helst. Er nå på ver 22.3.
 10. Min ble oppdatert til hovedversjon 0304 i dag, hadde samme kartversjon når jeg hentet bilen, men 2 timer senere var denne på ver 21.7 (Amundsen). Så det er tydelig at det er noen biler der ute som bør be om oppdatering av sw på bilene sine hvis de har Mib3.
 11. Snakket med Møller i dag, og de tar inn bilen for oppdatering i slutten av uka. De oppgraderte ikke bilen prevantivt etter beskjed fra fabrikken. Dette ble kun utført hvis kunde klagde på saker relatert til slike problemer.
 12. Har ikke funnet noen løsning på kartoppdateringen i min bil enda. Står på versjon 20.10 som vel betyr okt 2020. Men i dag kom jeg over denne tråden: https://www.briskoda.net/forums/topic/501618-sorry-yet-another-mapping-database-update-question/?do=findComment&comment=5629998 Bilen min har hoved sw 0270.
 13. Jeg opplevde hos min forhandler at de hadde tatt ut minnebrikka og slettet opptakene for den dagen. Jeg ble informert om dette da jeg hentet bilen fra verkstedet.
 14. Og nå kommer dette på toppen av de problemene de allerede har: https://europe.autonews.com/automakers/skoda-cuts-output-enyaq-electric-suv-due-ukraine-crisis
×
×
 • Opprett ny...