Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Stardustsilver

Medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Stardustsilver vant dagen sist Oktober 7

Stardustsilver hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  2021 Skoda Superb Sportline 200HK TDI 4x4 .

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stardustsilver's Achievements

Rutinert medlem

Rutinert medlem (3/4)

15

Nettsamfunnsomdømme

 1. Min app har også gått over til engelsk. I tillegg så falt bilen ut av Skoda connect tjenestene i dag, og den lar meg ikke logge inn igjen 🤔
 2. Denne er fin https://qwt.no/produkt/foring-jack-pad-adaptor-pf3-1661/jack-pads-jack-pads
 3. Led Matrix bruker jo kameraet i frontruta til å se lys som du møter, og justerer lysene til ikke å treffe motgående lys. Jeg har opplevd en gang å bli blinket til, jeg møtte en trailer over en bakketopp med mine fjernlys på. Bilen min så ikke lysene til traileren , men sjåføren sitter jo høyere enn lysene og fikk mine lys rett i øya. Svaret var x antall tusenmetringer tilbake ☺
 4. Får ofte samme meldinger på min snart 1 år gamle Superb, men ser at det ofte har sammenheng med at kart ikke er oppdatert med terrenget, eller dårlig veimerking. Blir enda verre når snøen kommer, da feilmelder den stadig.
 5. Det samme dukker opp på min Superb -21 modell også, men kom oftest i kulde og snø, kanskje det ble feil å forholde seg til snøkanter for sensorene.
 6. Du kan jo teste pris tips på finn.no https://www.finn.no/pristips/bruktbil
 7. https://www.briskoda.net/forums/topic/309523-replacing-wing-mirror-led-indicator/#elControls_5025581_menu
 8. Stardustsilver

  App

  Om det hadde fungert å bytte, så koster vel f,eks et slikt infotainment system i en Octavia 2018, 40000,- kr , så lønnsomt vil det ikke være.
 9. Er du glad i lyd, ikke dropp Canton. Digitalt instrumentpanel, droppet fordi du aldri ser på denne? Med digitalt instrumentpanel kan du ha navigasjon, veivisning, speedometer analogt og digitalt , turteller og girvelger, samt telefon og radio rett foran deg. Kikker aldri på displayet i midten lenger.
 10. Du skriver ikke hvilken bil du har, men for å få tilgang til alle funksjoner til min Superb måtte Møller bil verifisere til Skoda at jeg var eier av bilen, når dette var utført fungerte alle funksjoner i appen.
 11. Skulle bestilt Sportline, så hadde du sluppet chrome problemet 😉
 12. Som Marius her, så har jeg nylig byttet fra Octavia til Superb. Jeg eide en 2018 octavia scout 2.0 Tdi 150 hk DSG. Denne hadde passert 105000 km når jeg byttet den inn. Forbruk på min lå sjelden over 0,56 pr mil på blandet kjøring. Opplevde 0 problemer med bilen og var godt fornøyd med den. Når det gjelder støy, så er Superb i en annen klasse, men vil allikevel ikke si at min tidligere Octavia Scout var ekstremt støyende.
 13. Jeg har en Superb 200HK Tdi -21 mod. Nå kjørt 3800km. På 4 fyllinger ligger snittet her på 0,63 pr mil. Nå har det vært kaldt og snøføre hele perioden jeg har kjørt, så håper snittet går noe ned mot sommeren.
 14. 1mnd med bilen. Godt fornøyd etter 2900 km. Diesel fobruket er noe høyere en den gamle octavien, men det er vel som forventet. Super bil å kjøre, god komfort, sprek motor, stillgående, du hører knapt at du kjører diesel. Det som er litt uvant er DSG kassa på denne mot min gamle Octavia, den girer litt høyt. Dette påvirker hastighet når man kjører på adaptive cruise, hastigheten faller med 5 km før den girer ned, så den er faktisk ganske ujevn på hastighet ved bruk av cruise kontroll. Skoda har på denne også programmert inn en Eco funksjon, så fort du slipper gassen og bilen triller, så kobler den ut av gir, dropper turtallet og triller. Dette gjør at du må bremse mer enn normalt, da den ikke har noe motorbrems. Det å gå fra Octaviaen til denne har vært en stor oppgradering, nyter hver mil ☺
 15. Her bør du lese på original laderen, vil tro iphone krever 2,4A. Du får kjøpt 12v USB adaptere til sigarett uttaket som leverer 2,4 A eller mer.
×
×
 • Opprett ny...