Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

Stardustsilver

Medlem
 • Innlegg

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Stardustsilver vant dagen sist 18. mai

Stardustsilver hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  2021 Skoda Superb Sportline 200HK TDI 4x4 .

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stardustsilver sine prestasjoner

Rutinert medlem

Rutinert medlem (3/4)

20

Nettsamfunnsomdømme

 1. Dette blir vel smak og behag eller fornuft kanskje. Jeg er i ferd med å bestille elbil nå, og skulle ønske det fantes flere med 19' Så for meg velger jeg minste mulige dimensjon for å oppnå best mulig rekkevidde. Hadde jeg kun kjørt byturer og kun hatt småkjøring så hadde store felger vært førstevalget.
 2. Bilen fungerer nå fint med oppdateringer online fortløpende, har nå hatt 3 oppdateringer på navigasjonen uten å måte gjøre noe som helst. Er nå på ver 22.3.
 3. Min ble oppdatert til hovedversjon 0304 i dag, hadde samme kartversjon når jeg hentet bilen, men 2 timer senere var denne på ver 21.7 (Amundsen). Så det er tydelig at det er noen biler der ute som bør be om oppdatering av sw på bilene sine hvis de har Mib3.
 4. Snakket med Møller i dag, og de tar inn bilen for oppdatering i slutten av uka. De oppgraderte ikke bilen prevantivt etter beskjed fra fabrikken. Dette ble kun utført hvis kunde klagde på saker relatert til slike problemer.
 5. Har ikke funnet noen løsning på kartoppdateringen i min bil enda. Står på versjon 20.10 som vel betyr okt 2020. Men i dag kom jeg over denne tråden: https://www.briskoda.net/forums/topic/501618-sorry-yet-another-mapping-database-update-question/?do=findComment&comment=5629998 Bilen min har hoved sw 0270.
 6. Jeg opplevde hos min forhandler at de hadde tatt ut minnebrikka og slettet opptakene for den dagen. Jeg ble informert om dette da jeg hentet bilen fra verkstedet.
 7. Og nå kommer dette på toppen av de problemene de allerede har: https://europe.autonews.com/automakers/skoda-cuts-output-enyaq-electric-suv-due-ukraine-crisis
 8. Jeg regner med at jeg kommer til å bestille Enyaq coupe i løpet av forsommeren, og er inneforstått med at leveringstiden kan bli lang. Jeg kommer til å bestille med det utstyret jeg ønsker å ha på bilen. Hvis forhandler fraråder meg å bestille utstyr som finnes i prislisten, så blir det ingen kontrakt, så enkelt er det. Jeg forstår frustrasjonen din, men jeg forstår virkelig ikke hvorfor du fjerner ønsket utstyr i håp om å få bilen tidligere, det vil jo gjøre hele bilopplevelsen dårligere.
 9. Bil nr1 ble testet igjen, da som test nr 3. Da ble rekkevidde 416 km https://www.motor.no/aktuelt/hvor-mye-klokere-er-skoda-enyaq-eierne-etter-tredje-test/218003
 10. Nå har jeg holdt på i mange uker for å få til denne oppdateringen, og det fungerer ikke. Oppskriften på Skoda update portalen fungerer ikke for USB oppdatering. Jeg har også lest meg opp på emnet i forskjellige forum på Skoda og VW i Europa, og det ser ut til å være utfordrende å få oppdatert kart i en bil med Mib3. I teorien skal kart oppdateres online når du har aktive tjenester for dette og de er aktivert i bilen. Jeg har kartversjon 20.10 på Amundsen, og ser feil og mangler på flere kjørte strekninger daglig. Har noen andre fått til online oppdatering på Mib3?
 11. Stardustsilver

  Enyaq Coupé

  Ble bra denne 👍 https://www.skoda-storyboard.com/en/models/enyaq/new-skoda-enyaq-coupe-rs-iv/
 12. Noen som har erfaringer med DCC på Enyaq nå? Jeg lurer også på vektforskjellen med og uten DCC, siden det er en elbil så er vekt noe å tenke på i forhold til rekkevidde.
 13. Det var det jeg også trodde, men kun mindre oppdateringer har kommet der, er vel 3 på et år, men ingenting på kart. Og når jeg leser inne på https://updateportal.skoda-auto.com/ så ser det ut som kart må oppdateres som tidligere, men nå med USB. Har kjøpt minnepinne med USB C nå, laster ned kart oppdatering, får prøve under kjøring i morgen.
 14. Hei Har noen utført kart oppdatering på bil med MIB3 ? Står at oppdateringen skal utføres fra USB minnepinne fra fremre usb port, og at den skal stå i under kjøring til oppdatering er fullført. Vet noen om dette da starter automatisk, og hvor lang tid det tar?
 15. 1 år med bilen, passert 35000 km. Ingen problemer med bilen så langt. Diesel forbruket har stabilisert seg på rundt 0,57- 0,59 l pr mil. Det eneste negative er oljeforbruket. Den bruker ca 0,5 l pr 8000 km. Vekstedet mener det er normalt, men at det kan gå noe ned over tid. Skulle gjerne hatt noe smalere vinterhjul, 235 flyter godt i løssnø, og her på Innlandet kjører jeg på en del snødekte veier. Octavian var nok en litt bedre vinterbil, men alt blir jo en vanesak ☺
×
×
 • Opprett ny...