Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Stardustsilver

Member
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 1. Min bestilte Superb har også fått produksjonsuke 45 nå. Trolig 200HK Superb uke ☺
 2. "Bilhold" appen til Møller ble i går oppdatert til at bestilt bil er 2021 mod. 2.0 TDI 200 Hk. Selv om det er lang ventetid, så er det positive at med nyere og renere motor, så blir avgiftene lavere, og bilen billigere☺
 3. Gratulerer. Jeg bestilte min Superb Sportline i mai, og har enda ikke fått bekreftet bygge dato. Det eneste jeg nå vet er at det blir en 2021 modell, da 200Hk TDI motorene skulle bygges med f.o.m. denne uka her. Skal se du får bilen din før jeg får min. Begynner å bli lang ventetiden nå.
 4. Den sitter vel i frontruta bak speilen. Du kan jo også få nærlys til å slå inn ved regnvær, oppsett på det i menyen på bilen. Så ved å dekke sensoren, eller sprute vann på ruta når bilen går, så skal jo nærlys slå inn når bryter står i auto.
 5. Til min Amundsen i min Octavia Scout, så utfører jo nedlastingsprogrammet fra update portalen hele prossesen. Eneste som må passes på er at man bruker original SD kortet fra bilen, det er det eneste kortet bilen vil lese filen i fra.
 6. Hvis du har Amundsen, så sitter SD kortet over hanskerommet. Du MÅ bruke dette kortet og legge inn den oppdateringen du laster ned. Jeg pleier å "klippe" ut den gamle mappen fra SD kortet og lagre den på pcn, sånn i tilfelle noe går galt.
 7. Blir nok bra👍 Blir spennende å se hvor lenge du må vente på bil, min ble bestilt i midten av mai ,190 TDI Sportline, har enda ikke fått dato for når bilen bygges.
 8. Litt mer info her, ser også ut som Superb iv allerede har nye Amundsen/Columbus som andre Superb versjoner ikke har. På Columbus kan du vel også splitte bildet i displayet mellom forskjellige "apper" samtidig. https://www.skoda-auto.com/world/connectivity
 9. Jeg har en Superb Sportline i bestilling (bestilt i mai), og valgte Amundsen, kunne ikke se hva jeg fikk ekstra for den summen som oppgraderingen til Columbus koster. Hvis du bestiller bil nå , så vil vel du også garantert få en 2021 modell, og der er infotainment systemet av en ny og oppgradert versjon https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/skoda-karoq-kodiaq-and-superb-begin-2021-model-year-with-new-infotainment-generation/
 10. Jeg ville nok heller funnet en med 5 stjerner, men du må se på hva de gir stjerner for. Bilen i seg selv kan være kollisjons sikker, men kan ha mistet en stjerne for f.eks dårlig fotgjenger beskyttelse o.l. Fant en gammel tråd på Briskoda hvor de har diskutert dette. https://www.briskoda.net/forums/topic/210411-4-stars-in-euro-ncap-safe-family-car/
 11. Gratulerer med ny bil 👍 Jeg går og venter på min Superb Sportline 2020. Hvor lang leveringstid hadde du?
 12. For det første, hvis du har kjøpt bilen av en forhandler, så hadde jeg ikke godtatt at de ikke utførte servicen før de leverte ut bilen, da menyen i bilen viser antall km og dager igjen til service, så det burde de sett. Hvor langt har bilen gått? Min octavia melder på longlife intervaller på ca 30000 km intervaller. Selv om bilens meny sier oljeskiftservice, så utføres det service ut fra hvor langt bilen har gått, og det som skal tas på de forskjellige intervallene.
 13. Hvis du kjører lite, så er jo bensin bedre enn diesel, da diesel ikke har så godt av kun småkjøring. 4x4 er jo kjekt å ha hvis du har hytte på fjellet, og mye morsommere å kjøre om vinteren ☺ Men nå bor jeg på Innlandet og hadde aldri valgt bort 4x4.
 14. Se side 23 i vedlagte Superb manual. B8_Superb_OwnersManual.pdf

Stardustsilver last won the day on October 3

Stardustsilver had the most liked content!

Community Reputation

7 Promising

About Stardustsilver

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Octavia Scout 2018

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...