Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Stardustsilver

Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Fikk opplyst fra forhandler at nå blir det ikke mulig å bestille nye octavia før tidligst i mai. Når jeg ser på nettsidene i dag, så blir jeg litt overrasket over hvor mange biler de kan tilby på lagersalg av den gamle typen fortsatt https://www.skoda-auto.no/tilbud-og-kampanjer/detaljer/octavia-lagersalg
 2. Det lyser grønt når nærlys kobler inn, som i tuneller, regnvær og mørke, men LED lyset skal uansett alltid lyse, det er det som er kjørelys.
 3. Pressemeldingen som kom i november bekrefter at 4x4 kan bestilles på diesel utgavene 150 hk og 200hk. https://www.skoda-auto.no/nyheter-og-pressemeldinger/detaljer/fjerde-generasjon-skoda-octavia
 4. Begynner å bli litt utålmodig nå, sjekket med forhandler i dag, og de vet enda ikke når den nye octaviaen slippes for salg i Norge. Ser på de svenske skoda sidene, som åpnet for bestilling i februar at de første bilene er forventet levert ut i mai. Så hva venter Skoda Norge på ?
 5. Når du har lysene i Auto så skal alltid LED lysene nederst i hovedlysene lyse, men selve nærlyset vil først slå seg på sammen med baklys når det blir mørkt. Du kan vel også slå på i car menyen at kjørelys skal tenne automatisk i regnvær.
 6. På min 2018 Scout har jeg byttet til svarte speilhus, og svart grillramme. Har mørke 18" antrasitt felger både på sommer og vinterhjul. Har også vurdert sort folie på chrom listene ved vinduet.
 7. Den svenske nettsiden til Skoda har nå lagt ut både brosjyre og prisliste på den nye octaviaen. Den norske siden tviholder på kampanjer av den gamle utgaven. Bilkonfiguratoren på skoda.no har også vært nede i ca 3 uker.
 8. Og her er den norske manualen til bilen vedlagt. A8_Octavia_OwnersManual.pdf
 9. Det er jo varslet at Scout og RS versjonene vises senere i år.
 10. Nå kan man begynne å utforske hvordan nye octavia kan bestilles ☺ http://cc-cloud.skoda-auto.com/DEU/DEU/de-DE
 11. Ny epost fra Skoda i dag. De bekrefter at produksjonsmodell vil få tilhengerfeste og 5 seter.
 12. Litt "info", synsing og rykter i denne artikkelen også etter prøvekjøring av konseptbilen Vision iV: https://www.elbil24.no/biler/endelig-en-fullverdig-elbil-for-de-mange/71390881
 13. Hopper over å sitere innlegget ditt @Superb lll 😀Men mange gode tanker rundt elbil. Jeg står på ventelisten, da jeg uansett ser for meg å bytte ut min Octavia i slutten av 2020, og har elbil (Vision iV) som et av flere Skoda alternativ. Jeg la inn min reservasjon dagen etter de åpnet for dette og har "kønummer" 3716, så en viss interesse er det for denne kommende Skoda elbilen. Jeg kan enkelte dager kjøre 20- 30 mil i jobb, og andre dager kanskje bare 5 mil, så en forventet rekkevidde på minst 50 mil er et "krav". Nå er jo VisioniV også lovet med 4x4 og trolig med hengerfeste, det siste er også noe jeg må ha. Ryktene sier jo også at Suv utgaven kommer først, noe som også gir et håp om brukbar størrelse på bagasjerom i Skoda stil. Antall ladestasjoner ser jeg ikke på som noe stort problem der jeg kjører mest, det kommer stadig flere, og med høyere kapasitet. Spørsmålet blir jo hvordan Vision iV blir utstyrt for hurtiglading f.eks sammenlignet med Audi e- tron. Hjemmelading har jeg allerede i garasjen, da kona kjører en snart 1 år gammel i3. Spørsmålet blir jo om vi da må begynne å diskutere hvem som skal ha prioritet på hjemmeladeren 😉 Grunnen til at jeg faktisk vurderer å gå fra Diesel til enda en elbil er mye pga erfaringen vi har med i3, men den er jo mest som en bybil. Håper VisioniV kan levere mye av det de lover i ferdig produksjonsmodell når den blir lansert.
 14. Lurer på om noen her på forumet har satt seg på reservasjonslisten til Skodas kommende familie elbil? Hvis dere har gjort det, hva kan føre til at dere ikke gjennomfører bestillingen når bilen blir lansert? Hva kan dere klare dere uten, og hva må bilen ha av utstyr/ rekkevidde o.l ?
 15. Jeg har en eldre Blackvue montert i min Scout 2018. Har tatt strøm fra fremre takbelysningen. Gjorde det samme på min octavia før denne også.

Stardustsilver last won the day on January 23

Stardustsilver had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About Stardustsilver

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Octavia Scout 2018

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...