Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Stardustsilver

Member
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Gratulerer med ny bil 👍 Jeg går og venter på min Superb Sportline 2020. Hvor lang leveringstid hadde du?
 2. For det første, hvis du har kjøpt bilen av en forhandler, så hadde jeg ikke godtatt at de ikke utførte servicen før de leverte ut bilen, da menyen i bilen viser antall km og dager igjen til service, så det burde de sett. Hvor langt har bilen gått? Min octavia melder på longlife intervaller på ca 30000 km intervaller. Selv om bilens meny sier oljeskiftservice, så utføres det service ut fra hvor langt bilen har gått, og det som skal tas på de forskjellige intervallene.
 3. Hvis du kjører lite, så er jo bensin bedre enn diesel, da diesel ikke har så godt av kun småkjøring. 4x4 er jo kjekt å ha hvis du har hytte på fjellet, og mye morsommere å kjøre om vinteren ☺ Men nå bor jeg på Innlandet og hadde aldri valgt bort 4x4.
 4. Se side 23 i vedlagte Superb manual. B8_Superb_OwnersManual.pdf
 5. Da har tiden kommet for å bytte ut min Octavia Scout. Skulle egentlig vente på den nye Octavian, men det drar veldig ut i tid. Derfor falt nå valget på en ny Superb Sportline 2.0 TDI 190HK 4x4 Moon white, med 19" Supernova sorte felger på sommerhjul, og 18" Cassiopea sort/sølv på vinterfelg. Ekstrautstyr: Ryggekamera DCC adapitvt understell Sensorstyrt bakluke Digitalt instrumentpanel Varme i ratt og frontrute Trafikkskilgjennkjenning Solgardin sideruter bak Hengerfeste Canton lydanlegg Skvettlapper foran og bak Vinterpakke er kampanje til kr 0: parkeringsvarmer, varme i baksete og delingsnett Bilen vil da se slik ut som på bildet ☺ Interiøret er i sort alcantara/skinn med sportseter. Gleder meg til en bil uten altfor mange chrom detaljer.... Leveringstid er vistnok som normalt 3-4 mnd.
 6. Er klokka i bilen og på appen på samme tids sone?
 7. Vurderer å bytte til en ny Superb sportline . Har kommet ned til to fargevalg : Brilliant silver eller Moon White. Jeg synes begge fargene fremhever de svarte detaljene på bilen bra, og at dette blir gode kombinasjoner på bilen. Bekymringen er angående vedlikhold når det gjelder riper, falming av hvit lakk kontra sølv. Og hva hvis bilen får en skade og må lakkeres. Hvem er lettest å lakkere om for å få best match av hvit og sølv. Legger ved to bilder jeg har funnet på nettet og her på forumet. Hva er folkets mening?
 8. Mail fra Skoda 7.mai, tror kanskje det ble noen som trakk seg fra bestillingslista med den hengervekten. Bagasjeromsvolum på hele 585 liter Muligheten for hengerfeste med hengervekt opp til 1.200 kg Muligheten for taklast/takstativ 13" frittstående berøringsskjerm Utvendige mål; 4.648 mm lang, 1.877 mm bred og 1.618 mm høy Tilgjengelig med både firehjulsdrift og bakhjulsdrift Tre batteristørrelser med fem ulike kraftpakker Produksjonsstart mot slutten av 2020 Salgsstart og verdenspremiere i god tid før produksjonsstart De første utleveringene til kunder skjer ved årsskiftet
 9. Fikk opplyst fra forhandler at nå blir det ikke mulig å bestille nye octavia før tidligst i mai. Når jeg ser på nettsidene i dag, så blir jeg litt overrasket over hvor mange biler de kan tilby på lagersalg av den gamle typen fortsatt https://www.skoda-auto.no/tilbud-og-kampanjer/detaljer/octavia-lagersalg
 10. Det lyser grønt når nærlys kobler inn, som i tuneller, regnvær og mørke, men LED lyset skal uansett alltid lyse, det er det som er kjørelys.
 11. Pressemeldingen som kom i november bekrefter at 4x4 kan bestilles på diesel utgavene 150 hk og 200hk. https://www.skoda-auto.no/nyheter-og-pressemeldinger/detaljer/fjerde-generasjon-skoda-octavia
 12. Begynner å bli litt utålmodig nå, sjekket med forhandler i dag, og de vet enda ikke når den nye octaviaen slippes for salg i Norge. Ser på de svenske skoda sidene, som åpnet for bestilling i februar at de første bilene er forventet levert ut i mai. Så hva venter Skoda Norge på ?
 13. Når du har lysene i Auto så skal alltid LED lysene nederst i hovedlysene lyse, men selve nærlyset vil først slå seg på sammen med baklys når det blir mørkt. Du kan vel også slå på i car menyen at kjørelys skal tenne automatisk i regnvær.
 14. På min 2018 Scout har jeg byttet til svarte speilhus, og svart grillramme. Har mørke 18" antrasitt felger både på sommer og vinterhjul. Har også vurdert sort folie på chrom listene ved vinduet.
 15. Den svenske nettsiden til Skoda har nå lagt ut både brosjyre og prisliste på den nye octaviaen. Den norske siden tviholder på kampanjer av den gamle utgaven. Bilkonfiguratoren på skoda.no har også vært nede i ca 3 uker.

Stardustsilver last won the day on July 1

Stardustsilver had the most liked content!

Community Reputation

5 Promising

About Stardustsilver

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Octavia Scout 2018

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...