Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Smiiithn

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Smiiithn

  Vagcom koder :)

  Tusen takk begge to, travle dager men ellers fint! Flott at jeg rakk og få kjøpt bil før han kom, veldig fornøyd med både bilen og ungen ?
 2. Smiiithn

  Vagcom koder :)

  Hei, gikk plutselig litt fort i svingene og jeg ble pappa så måtte vente litt med og få testet ut men tusen takk for linkene skal teste ut så snart jeg får muligheten ?
 3. Smiiithn

  Vagcom koder :)

  Har prøvd og søke litt men var ikke bare via telefonen, men noen som har tilgang på forskjellige koder til min 2017 Scout? Tenker på alt mulig men er jo klart praktiske ting som er høyest prioritet spesielt åpning/lukking av bagasjeluke står høyt i kurs..
 4. 3500 var jo en solid pris.. da hørtes eBay prisen bedre ut men hvordan finner man ut om man har rett produkt kode eller ikke?
 5. Da var bilen kommet og alt virker bra så langt, må si dsg er noe for seg selv ang motor har jeg ikke fått testet så mye enda men det kommer nok det å:) Har et spørsmål til dere som virker som der har mye peiling , fjernkontroll til Webasto, skulle hatt en ekstra - vet dere hvordan det ligger ann prismessig?
 6. Bilen er gått rett under 18 000km så burde vell være løsna, gleder meg litt til og prøve den, hadde jo faktisk en 2016 passat med 150hk og dsg (riktignok bare framhjulstrekker) når jeg jobbet i Polen, den gikk jo ganske greit så er det noe lignende burde det igrunn holde.. er vell mest det dær at mye vil ha mere osv. og etter jeg var med en venn av meg med passat med 240hk ble jeg litt sjokkert hva de faktisk henter utav de 2literne..
 7. Får satse på at du har rett, bilen kommer ikveld engang så får vell prøvd litt iløpet av helga!:)
 8. Hehe ja det var det, regner faktisk ikke med bilen blir å gå mere en maks 10 000 i året
 9. Ok, men hvis det faktisk fortsatt er så lett og se, så tror jeg det bortfaller iallefall de neste 4årene hvor jeg enda har nybil garanti har hadd chip på flere biler tidligere, eneste bilen jeg var litt plaget med etterpå var en mercedes hvor den av og til plutselig hoppet i nødmodus under litt kraftig pådrag
 10. Hehe, nå vet jeg ikke om navnet mitt vises noen plass så er vell relativt trygt akkorat det men ja har vært inne på de tingene om det egentlig er verdt det, bilen skal jo være en familie bil så 184hk går vell kansje bra nok? kan være jeg som har vært bortskjemt fra tidligere rett å slett da jeg har hatt diverse kjøretøy med relativt friske motorer - har faktisk ikke prøvd bilen enda da den kommer først imorgen Ok, for det var det jeg fikk beskjed om at det var tidligere at det var veldig enkelt og finne ut av, men at det var blitt annerledes av en eller annen grunn som gjorde at dem måtte sende hjernen til skoda selv om jeg syntes det hørtes litt rart ut.. Ja er vell kansje litt dumt og risikere garantien når det var en av hoved grunnene til at jeg gikk for en et år gammel bil..
 11. Det var et veldig informativt svar, takk for det skal prøve og finne ut hvordan kasse det er på bilen, tuningservice oppgir steg 1 til 230hk 470nm og steg 2 til 240 og 485nm, ang det med nybilgarantien så er det vell det som bekymrer meg mest men når jeg sporte dem som driver med dette hvordan muligheten for og oppdages var så sa han at det var veldig liten kjangs da de måtte sende hjernen inn for og finne ut hvor mange gang noen hadde vært inne i systmene, (var visst lettere og bli oppdaget før?) og at de lagrer det originale programmet slik at de kan tilbakestille til originalt) men om noen kan bekrefte/avkrefte dette hadde vært veldig fint..
 12. Hei har akkorat kjøpt min første Skoda (har hatt endel andre biler fra konsernet) har somsagt akkorat kjøp en 2017 Scout med DSG å 4x4, dette er 184hk utgaven og jeg vurderer chip til denne, fortrinnsvis fra tuningservice, så det jeg lurer på e om noen har noe negativt og fortelle i forbindelse med dette? Husker iallefall fra tidligere at mange med DSG fikk problemer etter chipping men ser også at dem henter ut rimelig mye hk av 2literen så tenker litt på holdbarheten? Håper på svar fra dere som har mere innsikt en meg

Community Reputation

1 Neutral

About Smiiithn

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Scout 17', D-max 17' , Corvette 79'

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...