Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Kamiq

Sign in to follow this  
Sign in to follow this  
 • Emner

 • Siste innlegg

  • Samme prosedyre på de fleste fra VAG: slå av autohold, slå av ESP eller sett den i sport, girkasse i sport, trå brems hardt inn og full gass, motoren legger turtallet på riktig sted og da er det bare å slippe bremsen.
  • Min subjektive mening er at jeg er glad for at de gikk bort fra de delte frontlyktene, det ser helt latterlig ut og jeg husker jeg var glad som hadde pre-facelift Octavia når faceliften kom.  Forøvrig regner jeg med at nye Octavia på lik linje med Superb får LED Matrix som standard på alle modeller. 
  • Det var dette her jeg også mente når jeg nevnte dette med Autofil. Jeg tviler på at du har dette i din Superb @Espen, men sikker er jeg ikke. DSG kassa du har i din bil vil jeg ikke tro har godt av en slik belastning, for den ligger jo helt i grenseland allerede for hva den tåler med tanke på dreiemomentet. Ligger sikkert en momentbegrensning her, men som sagt så tror jeg ikke at hverken motor eller DSG kasse er de rette. Du har muligens ikke en egen knapp for å deaktivere ESP helt @Espen? Det hadde ikke jeg i min Superb 2016, måtte helt inn i infotainmentsystemet for å huke av for ESP, men den kunne likevel ikke deaktiveres helt. For å gjøre det så må ESP knappen holdes inne i flere sekunder (5-10 sek) tror jeg etter hva jeg har sett på div You-tube videoer. Men «oppskriften» for å bruke Launch control kan kanskje du fylle på med @BGB? Se der ja, da får dui hvert fall den muligheten på din neste bil @Espen   Kan du beskrive hvordan Launch control aktiveres @BGB?
  • Blir ikke helt overbegeistret for denne fronten her foreløpig i hvert fall, synes grillen blir litt for dominerende (men det kan jo forandre seg når en ser den live. Jeg likte ikke FL utgaven av Octavia 2018 modellen i starten heller, men det ble helt annerledes når en så den med egne øyne. Synes dog den ser bedre ut her enn hva den gjorde som rød i den linken du la ut tidligere @BGB   I profil synes jeg denne utgaven ser mye bedre ut enn dagens modell, den har skarpere linjer og spesielt bakre delen her likte jeg svært godt. Er fremdeles der hvor jeg synes at det mangler noe ved baklyktene, de skulle ha godt innover bakluken i tillegg som de gjør på bl.a. Superb og Kodiaq. Men det er vel fremdeles en litt kamuflert utgave dette her vil jeg tro, så en helt ferdig bil får en vel ikke se før den offentlig lanseres vil jeg tro  
  • Ser ut som at LED Matrix blir standard på alle modeller i Norge. 

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...