Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Marius

+Medlem
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. Hei! Om dere kun har brukt bilen i 3 timer etter kjøp av bilen. Så er det klart at ansvaret hviler på forhandler dere kjøpte den av. Det er reklamasjon på slikt som dette. Og så lenge den er kjøpt direkte av forhandler så burde det heller ikke være noe styr. Regner med dem hadde noe bruktbil garanti også? Nekter forhandler å gjøre noe med saken? Om dem gjør det, ta kontakt med forbrukerrådet og kjør disse på saken. Dette er en klar sak, uansett om bilen er kjøpt hos forhandler eller privat person.
 2. Hvilken Haldex er det på Octavia Scout 2018

  Søkte litt på nett, vanskelig å finne informasjon om dette, fant en side, som omtaler Haldex 5 på Octavia Scout når den ble lansert som facelift utgave. Om dette stemmer i år, er jo ikke godt og si. Men, har vel ikke vært så mange endringer det siste året? http://www.autoexpress.co.uk/skoda/octavia/scout
 3. Produkter til enkel vårshine.........

  Fargene på MF kluter har ingen betydning for bruksområdet fra fabrikant. Men, for deg som bruker kan du legge opp til et fargekode system, iforhold til hva du bruker di forskjellige til Anng. Maskin. Så anbefales det DA maskin, da du med stor sannsynlighet ikke greier å ødelegge lakken din med disse. Med roterende maskin og liten erfaring så kan man fort gå på en smell når det gjelder varmgang og at man går igjennom klarlakken. Derfor hovedsaklig anbefales det å prøve seg litt frem på et panser/panel man har liggende evt man får tak i på hoggeren, til man er trygg nok til å ta sin egen bil
 4. KJØRELYS

  Aha Når min kjørelys har merket. Lyser baklysene i dagslys med auto modus. Trykker jeg den av.. så forsvinner lysene. Men, egentlig var hele poenget med kommentaren min til kodiaq6011 at du kan justere hvor kjapt hovedlysene tennes i tunneler osv osv.
 5. KJØRELYS

 6. KJØRELYS

  Jeg har LED Hovedøya på min bil... Kan også bestemme om baklys skal være tent ved dagslys eller ei. Jeg har ikke gjort noensom helst programmering på bilen. Dette er standard. Skal ut i bilen etterpå. Skal ta bildet og vise menyene.
 7. KJØRELYS

  Dette går fint an å justere via menyen på bilen sin infotainment Har ikke håndboka å vise til akkurat nå. Men, Superb III kan sikkert vise vei
 8. DAB forhold på Amundsen

  Kan ikke si så mye om Kodiaq.. Men, har en 2018 Octavia med original dab+ .. Jeg opplever veldig bra dekning og ekstremt lite utfall av dekningen. Kun i enkelte korte tunneler som ikke er bygd ut. Kjørte mye i Nord-Norge sist sommer, fra Kirkenes til Lofoten, innom Tromsø; Vesterålen osv osv. Eneste droppet jeg opplevde var 1-2km i Bø kommune i Vesterålen, med fjell på begge sider... Dette er forresten Columbus.
 9. Baklys med lysbryter i Auto?

  Dpf må fysisk fjernes, og EGR egentlig må blendes. Og utslippene øker betraklig ved å gjøre dette. Og jeg er ganske i tvil om om co2 tallene på Mercedesen din stemmer. Kan stemme om det er bensin motor... men, ikke om det er diesel
 10. Baklys med lysbryter i Auto?

  Nja, der tar du ganske så feil. For det første, så eksisterer ikke samme motor med og uten dpf, egr og adblue. Så, da har man en stor jobb forran seg for å få testet dette. Mye skruing med andre ord. For det andre. Det er ekstreme forskjeller på utslipp på en 2005-07 modell dieselbil og en 2018 dieselbil. Er også en grunn til at alle bensinbiler som blirprdusert av VAG konsernet i 2018 får partikkelfilter på lik linje som diesel bilene.
 11. Rust.. reklamasjon?

  Jeg vil tro at det er vanskelig å få noe av Møller så lenge bilen er bruktimportert.. men, om alt av servicer er fulgt opp, så skader det ikke å høre om dette kan bli dekket av rustgarantien som fabrikken leverer.
 12. Kartoppdatering 2018

  Hei! Om du har Amundsen spiller i bilen din, kan du KUN bruke orginalt SD kortet til å oppdatere med. Det er kun Columbus du kan bruke USB og uorginalt SD kort på. Dette gjelder over hele linja til Skoda. Uansett om det er Octavia, Karoq, Superb eller Kodiaq... Så, du må ta ut orginale SD kortet ditt. Formatere/slette det. Så overføre nye filene til det.
 13. Produkter til enkel vårshine.........

  Bare sånn for lit informasjon, hos "mitt" Ditec pleie senter, selger dem f.eks Prickbort og flere andre "Sterke" avfettingsprodukter fra kjente bilpleie produsenter. Og disse kunne anbefales til både vanlig og ceramic ditec. Til Ditec Ceramic kan du jo bruke hva du ønsker, da det er en coating som du ikke skal kunne slite på uansett.. (Selvfølgelig ligger du unna med poleringsmaskin osv) Vanlig ditec kan man vel nesten definere som en Hybrid wax av noe slag tenker jeg. Men poenget, ditec tåler nok endel uansett om det er normal eller ceramic versjon
 14. Skoda Octavia

  Jeg kan nok få ordnet noen bilder av bilen innvendig i dagslys en av dagene.. Jeg har jo L&K, jeg valgte hovedsakelig pga utstyrnivået, Og jeg krysset jo også ekstra av på utstyr i etterkant, Eneste jeg ikke valgte var vel Panorama soltak. Jeg var meget usikker på interiøret før jeg gikk til bestilling. Men.... Det ser mer grå-aktig ut føler jeg til tider en brunt, kommer helt an på lyset. Kikker du inn i bilen utenifra så er interiøret grått... Står sola direkte på interiøret med dør åpen, så er det brunt.. Men, jeg føler ikke at bilder forsvarer fargen på interiøret. Det må oppleves der og da. Men, om du Superb er i Larvik/Porsgrunn området i nær fremtid, så får du si ifra på forhånd, så skal du få kikke på bilen og også få deg en prøve tur
 15. Baklys med lysbryter i Auto?

  For å spytte litt inn her.. Octavian min merker at henger er koblet til.. og aktiverer alle lys bakover også. Da er bryter i auto.

Marius vant dagen sist April 1

Marius hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

22 Glimrende

Om Marius

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Telemark
 • Bil
  MY18 Octavia FL 2.0TDI

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×