Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Marius

Administrator
 • Content Count

  316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 1. Da har jeg dessverre ikke så mange gode råd til deg.. men, jeg ville evt sjekket om oljetrykket er bra eller ikke, før jeg fortsatte kjøringen. Dette kan gjøres med en diagnose igjen. Men, er jo mye som tyder på en annen feil, pga oljetrykksensoren er byttet. Men, kan også være reelt at oljetrykket rett og slett er for lavt.
 2. Hei, Har du fått tatt noe diagnose på bilen da?
 3. Neida, lang innenfor Skal få opprettet egen kategori til Vision IV, så fort vi vet det endelige navnet på bilen også
 4. Marius

  Skoda Octavia IV

  Må ærlig innrømme at disse nyere bildene ikke var særlig pent! Fysj! Likte den rett å slett ikke! Bakenden og fronten gir meg nesten avsmak! Fra siden, ser den nokså ok ut! Godt jeg har det klassiske designet i bakenden og fra siden og nyere front. For den orginale Octavia 3 fronten blir litt 90-tallet! Om nye Octavia blir slik som dette, blir det ihvertfall ikke noe fornyelse, totalt utelukket!
 5. Har en 2.0TDI 2018 Octavia.. Det er riktig motor/drivlinje også!
 6. Marius

  2018 1.8 TSI Scout

  Styring av webasto via opp. Er standard så lenge du har kjøpt vinterpakke på vanlig Octavia. Men, ble levert for første gang på biler produsert i/etter Mai 2017.. d.v.s 3-4 uker etter min ble produsert
 7. Det ser ut som dem kommer til å lansere Superb med egen scout versjon også Så en reklamefilm på instagram akkurat, og der dukka scout logoen opp
 8. Skoda går langt i å bekrefe LED Matrix ! Skoda Storyboard
 9. Hei, Får du noen feilmeldinger når du prøver å legge ut bilder i denne tråden?
 10. Jeg kjører Koch Chemie Protector Wax, 1 liters flaske. Koster noen kroner. Men, støtt og stadig på tilbud hos bilpleiekongen feks. Men, denne literflaska holder i flere år, om du kun bruker den selv Jeg kjører den i skumkanonen, over hele bilen, og spyler godt av igjen etterpå. Så tørker med mikrofiber håndkle. Hele bilen blir hydrofobisk. Neste 1-2 mnd. Er det så og si, bare å spyle bilen ren om man vil. Ingenting setter seg Vil anbefale denne, for enkelt og greit vedlikehold av bilens lakk bare vær obs på frontruta. Jeg pleier å dra over den med en glassrens etter Protector Wax, for å unngå "tåke" etter vindusviskerne.
 11. Hadde ikke fått med meg at L&K på Octavia kan leveres med sort interiør ... Kunne gjerne tenkt meg en slik en istedenfor .. Men, jeg ser at bilen har blir generelt veldig mye dyrere også... 35000,- mer for identisk bil ... -3500,- på digital dashbord da...
 12. Hei, Gjelder dette alle vinduene ? Om det gjør det, så er sannsynligheten stor for at du har holdt "Lås opp" knappen på fjernkontrollen inne Ta en test, så ser du om dem åpner seg! Mulig du kan deaktivere denne funksjonen i musikkanlegget ditt!
 13. Om man kikker på bildene av Superb Facelift og litt forskjellige nyheter rundt om på nett. Så får Superb LED lys. Men, ikke noe Matrix LED lys. Hadde vært kult. Men, er nok tvilsomt at dem slipper den teknologien til Skoda.
 14. Om det er èn av sensorene så må den nok byttes, samme med evt høydejusteringsmotor.. Men, dette er ikke verdens dyreste deler, og heller ikke veldig store jobben. Men, om du nylig kjøpte bilen, og du ikke ble informert om denne feilen, så ville jeg jo tatt kontakt med selger. Etter du har fått lest ut feilkoder og sjekket hvor mye det koster. Hvor i landet befinner du deg? Kanskje noen i nærheten har en feilkodeleser?
 15. Normalt sett når du starter bilen i mørket, så skal lysene dine justere seg opp og ned, for å finne grunn posisjonen. Regner med at det er xenon på denne bilen, og så lenge dem ikke justerer seg, så er det sannsynligvis noe galt her, Eneste jeg kan anbefale deg å gjøre, er å få lest ut feilkoder, det er eneste mulighet til å finne ut hva som er defekt. Om du kjører i mørket med xenon lys som ikke justerer seg, risikerer du å blende motgående biler og ikke minst så vil ikke lysene justere seg etter veibanen, så du får dårlig sikt.

Marius last won the day on March 3

Marius had the most liked content!

Community Reputation

51 Fantastic

About Marius

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Telemark
 • Car
  MY18 Octavia FL 2.0TDI

Recent Profile Visitors

1,181 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...