Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

Marius

Administrator
 • Innlegg

  569
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  36

Marius vant dagen sist 12. desember 2021

Marius hadde mest likt innhold!

Om Marius

Personlig informasjon

 • Bosted
  Telemark
 • Bil
  MY21 Superb L&K 2.0TDI 200hk 4x4

Nylige profilbesøk

2 735 profilvisninger

Marius sine prestasjoner

Veteran

Veteran (4/4)

89

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er bra du fant problemet, uten altfor mye tull
 2. Hei, Dette kan feks komme av at vannpumpe er gåen. Jeg ville vært litt forsiktig med å bruke bilen og tatt kontakt med verksted.
 3. Marius

  Webasto virker ikke

  Her var det mange spørsmål, se om jeg kan greie å svare på mesteparten Nå er det slik, at under en viss temperatur, så starter også webasto automatisk med bilen, det er et eget menyvalg i multimedia enheten din om dette. Dette kan selvfølgelig også gjøre at den blir sotet ned, da om du har veldig korte turer, typen 5-10minutter turer. Webasto skal helst gå i minst 15-20 minutter, når den først starter, for å brenne rent brennkammeret for sot (Den soter veldig ved oppstart, da den spruter inn ren diesel) Ingen steder i bilen om det er lav batteri spenning eller ikke, det stemmer. med hyppig bruk av bil på veldig korte turer i vinterhalvåret, så lønner det seg å vedlikeholds lade den, 2-3 ganger i lløpet av disse 5-6 mnd med kalde temperaturer. Jeg er litt usikker på voltgrensa for at webasto skal starte og ikke starte. Om dette nullstiller blokkeringen regner jeg med, samme som ved for lite diesel, d.v.s når tankmåleren lyser, får du ikke start på webasto. Prøver du 2 ganger uten start da, og fyller opp tanken. Så er jeg ganske så sikker på at den blir nullstilt så du får 3 nye forsøk neste gang. (Jeg har hatt bil med webasto siste 12-13årene, og aldri greid å blokkere denne, grunnet batterispenning eller lite drivstoff) Men, det er jo dette med at man må ha diagnose utstyr for å finne ut av det.
 4. Marius

  Webasto virker ikke

  Ja, den kan være blokkert pga for lav batteri spenning eller for lite diesel. Om det er en av disse tingene, blir den blokkert etter 3 start forsøk. Men, dette er en "software" sperre/blokkering. Så, eneste måten å låse den opp på, er inn med diagnose utstyr
 5. Marius

  Webasto virker ikke

  Hei, Eneste måten å si sikkert hva som er galt, er å ta en diagnose på den. Sikkert ikke det du ønsket å høre, men. Dessverre.
 6. Tenker du at den elektriske delen ikke fungerer? eller, at låsen henger? Om det er elektriske motorene, byttet du kun 1 motor når du fikset det første gang? Om du fikset det første gang på verksted, så er det jo garanti på både deler og arbeid? Om du byttet kun 1 motor sist, så kan den andre være gåen nå, vet man kan få tak i billig fra utlandet.
 7. Stemmer, når jeg søkte litt, ser det ut som det er et ganske så kjent problem. Men, også mange forskjellige grunner til at det skjer.
 8. Fikk ikke sett videoen din, noe galt. Men se på linken jeg legger ved her, for demontering av enheten.
 9. Har du facelift eller gamle versjonen? Kom nytt design i 2015 vel? Og da med ny columbus enhet. Kunne du tatt bilder av enheten? Så skal jeg se om jeg kan finne en beskrivelse i forhold til demontering. Tviler litt på om det hjelper å gjøre enheten strømløs. Men, skal stå oversikt inni lokket på sikringsboksen, for hvilken det gjelder.
 10. Klart, det kan også være hjullager som gjør det, om det er så ødelagt at det henger. Men, det vil ikke komme å gå. At caliper henger og at det kommer å går, det kan forekomme. Men, det kan være håndbrekk wire som også fryser fast i strømpen sin, som gjør at caliper henger igjen.
 11. Her høres det rett og slett ut som det er calipter som henger på, til tider. Kan være håndbrekket f.eks som ikke løser ut ordentlig. Begynte dette vinterstid med kaldt vær? Hadde dere bilen på skoda verksted eller noe annet?
 12. Mja, det er klart. Det kan jo være et kabelbrudd på antenne kabel f.eks. Som utløser jordingsfeil, som igjen gjør at strømmen glipper. F.eks i oppstarten av enheten, tenker jeg den aktiverer antenne inngangen, som kjører strøm/signal ut i antennen. Om det er noe galt der, så bryter den kanskje? Kun spekulasjon fra min side, men er litt logikk i det også? 2015 modellen har du vel mulighet til å dra enheten ut av dashbordet?
 13. Kom gjerne med tilbakemelding på hvordan det gikk Kjører fortsatt med November 2020 kart i bilen. Kunne tenkt meg en oppdatering. Men, har lest på skodacommunity.de at om man ikke får oppdatert kartene automatisk over the air, så er det noe som henger og bilen min inn på software oppgradering... Det har jeg ikke fått surret meg til enda...
 14. Hei, Her høres det ut som det er noe alvorlig galt med systemet ditt. Om det bare restarter i det uendelige, så vil jeg tro den rett og slett har tatt kvelden, og det må en erstatnings enhet til. Prislappen på dette kan være veldig høy, typen 10-20000,- klassen. Men, eneste måten å finne det ut på er jo å kjøre diagnose på systemet.
 15. Hei, Ser du skriver at hjulet er varmt, er det gummien, felgen? Bremseskiva som er varm?
×
×
 • Opprett ny...