Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Marius

Administrator
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17
 1. Hei, Om nivået er langt under anbefalt, så ville jeg tatt kontakt med forhandler for å sjekke opp hva som skjer. Det er jo ikke rimelig å risikere bilen pga slikt.
 2. Høres ikke bra ut i disse tider... hva slags verksted har du brukt? Om du ikke var hos merkeverksted, ville evt tatt turen dit, med diagnose osv.
 3. Marius

  Nye Octavia

  Imorgen blir nye Octavia lansert, mange som er interessert? Ser ut som den blir ganske så "moderne" Den tradisjonelle girspaken forsvinner blandt annet. Blir spennende og se utseende på den, så slipper man flere photoshop bilder (Disse har det vært mange av de siste par årene) Det gledes!
 4. Om du fortsatt opplever problemer, ville jeg tatt skjermbildet av feilmeldinger du får, så sendt disse over til Møller. Dette har blandt annet Audi eiere fått beskjed om. Problemet er at disse tjeneste får sjeldent tilbakemelding om feil, da blir det aldri gjort noe med.
 5. Marius

  Nærlys Karoq

  Nå har ikke jeg testet lysene på en Karoq, men regner med det er tilnærmet likt det samme som Octavia, bare at Karoq lyktene er litt høyere. Det jeg opplever... I skummering (Overgang fra lys til mørk) Så, har ikke led noe dem skulle sagt... Men, på bekmørke veier, så overgår dem FINT xenon og bi-xenon lykter på Audi'er som jeg har kjørt tidligere. Så, jeg er meget fornøyd på mørkeveier!
 6. Nå ser alt normalt ut igjen.. I det minste for meg
 7. Prøver med f.eks helserapport. Får beskjed om at bilen er i privat modus feks. Sjekket i bilen.. ingenting der som tilsier at den er det.... Ingen trafikkmeldinger fungerer på navigasjonen, når den er koblet til mobilnettet i bilen. Merkelig at det skal være så store problemer over så "lang" tid.
 8. Hei! Noen andre som opplever problemer med Skoda-Connect om dagen? App på tlf og ikke minst trafikkoppdatering i bilen osv?
 9. Marius

  Nærlys Karoq

  Hei igjen, Her har du en link til google søk https://www.google.com/search?q=briskoda+adjust+led+headlights&oq=briskoda+adjust+led+headlights
 10. Marius

  Nærlys Karoq

  Hei, Mange har hatt "trøbbrl" med LED lysene i England. Der har dem fått justert opp lyktene (kalibrert) ifølge briskoda.net. så, dette skal være mulig. Men, når du passerer 80km/T skal også lyktene justere seg høyere.. såkalt motorveimodus?
 11. Dette stemmer veldig bra, har hørt om "ryktene" i miljøet 2-3 år allerede, at lisensen ikke ville bli fornyet. Har ikke hørt noe fra Møller om dette. Men, i min Octavia -18 modell med Columbus så fungerer denne funksjonen enda. (ihvertfall før helga, bruker sjeldent nå) Om man ønsker nyere kart osv osv. Så er det mulig å koble til tlf med android auto f.eks e.v.t carplay om du har IOS og starte en navigasjon app der.
 12. Selv om du formulerer deg på en litt vanskelig måte, så TROR jeg at jeg skjønner hva du mener Du har akkurat begynt prosessen ved at du skal laste ned nytt kartverk fra https://updateportal.skoda-auto.com/ ? Men, du kommer ikke lengere, pga det ikke er nok kartverk tilgjengelig når du legger inn VIN nummeret? Det kan stemme, for testet selv akkurat med VIN fra min Octavia -18 modell. Og det var ikke noe kart tilgjengelig der heller, så, dem er nok i en oppdatering prosess eller så er det noe galt med siden. (Alltid hatt tilgjengelig kartverk her tidligere, med dette VIN nummeret) Eneste du kan gjøre da, er å vente på at siden blir fikset, e.v.t ta kontakt med din lokale forhandler(e.v.t Møller kundeservice), så melder dem i fra til fabrikk.
 13. Takk! Det har du helt rett i Gikk litt fort i svingene her!
 14. Da har jeg fått lagt til litt underforum, om dere ser noe feil.. Så må dere bare hyle Særlig om det er noe mer dere ønsker.
 15. Her skal jeg si meg helt enig! Dette er nok en fornuftig idé som bør og skal gjennomføres. Nå får ikke jeg så mye tid til dette neste uke. Begynner på jobb igjen nå. Med 12 timers skift. Så, jeg kan opprette noen av forumene nå, så har vi en begynnelse Om jeg stjeler litt navn fra briskoda gjør vel ikke stort Ser litt "bedre" ut med Mk 1 -2 -3 osv ...

Marius last won the day on August 10

Marius had the most liked content!

Community Reputation

56 Fantastic

About Marius

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Telemark
 • Car
  MY18 Octavia FL 2.0TDI

Recent Profile Visitors

1,369 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...