Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Marius

Administrator
 • Innholdsteller

  249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9
 1. Marius

  Produkter til enkel vårshine.........

  Men, på en annen måte.. Om du er veldig uforsiktig med bilen.. og får riper hele tiden. Så polere bilen med slipemiddler 2-3 ganger i året.. etter 5-6 år. Så er denne lakken blitt veldig tynn til slutt Så, til tider kan det være ålreit med poleringsmiddler med fillere og en god beskyttelse på utsiden
 2. Ah, stemmer Høres bra ut! Jeg har begynt med Vorringer B fra Koch Chemie (Handlet hos bilpleiekongen.no, men, finnes hos storefot.no blandt annet også) Den er helt rå! Litt surfex HD først, så skumme, spyle av og skumme en gang til, og den tar tilnærmet alt.. Ink. trafikkfilm. Men, har som vane med håndvask etterpå Og Koch Chemie Protector Wax i skumkanonen. og tørk til slutt Resultatet blir bra helt rått
 3. Ser bra ut! Hva slags skumsåper bruker du her? Effektiv?
 4. Marius

  Knekt bolt

  Auch, det hørtes ikke noe særlig ut... Eneste jeg tror du kan gjøre, er å borre den ut, eller sveise på en ny bolt.. Har ikke så mange andre forslag til deg her...
 5. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Hei Alle! Da ser det ut til at vi er oppe å kjører på ny server! Dere får si ifra om dere finner noe som ikke er som det skal !
 6. Marius

  Må taste PIN-kode til SIM-kort hver gang

  Hei! Usikker på om dette er mulig å fikse direkte i bilen, men lite tips. Ta simkortet i en mobiltelefon, deaktiver simkort lås, så skal du kunne slippe å taste inn i fremtiden
 7. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Da kjører jeg i gang med flytting av forumet natt til søndag. Dette tar kun noen få minutter. Men, er jo denne DNS'en som tar litt lengere tid.. Jeg regner med at de aller fleste vil ha tilgang igjen innen 1-3 timer.
 8. Marius

  Flytting av forumet til ny server!

  Ser ut til at leverandør sliter litt med server. Mulig det blir flytting før neste helg. Blir evt gjort om natten, så skal ikke være merkbart.
 9. Hei alle, Ville bare informere om at forumet vil sannsynligvis ble flyttet til ny server 16-18.November. Sannsynligvis over natten. Jeg forventer litt nedetid når dette blir gjort, jeg vil også stenge ned forumet en liten periode før flytting, så jeg kan overføre alt sammen osv. Etter flyttingen skal alt være som før.
 10. Marius

  Søker ny eier av forumet

  Hei alle! Da kan man vel gjøre det offisielt. Jeg har idag tatt over som ny eier og drifter av skodaforum.no Det vil ikke bli noen nevneverdig forandringer her, dere vil ikke merke noe som helst. Etterhvert vil jeg overføre forumet til en ny server, da vil noe nedetid være forventet, men det vil jeg komme tilbake til. Jeg har også et ønske om noen nye moderatorer. Ta gjerne kontakt på pm for dette.
 11. Marius

  Ryggekamera på superb med Amundsen + spiller

  Jeg ville sendt en forespørsel til kufatec før du evt bestiller noe. For å sjekke om dette passer bilen din. Send med alt av relevant informasjon. Også hvilke n spiller du har. Er jo snakk om noen tusenlapper her..
 12. Marius

  Ryggekamera på superb med Amundsen + spiller

  Hei! Her har du link til siste Superb modellen... Og retrofit på ryggekamera. Står MIB2 ... https://www.kufatec.com/en/all-products/rear-view-camera-retrofit-for-skoda-superb-3v-41559
 13. Vel, jeg har DCC, men... På en Octavia.. Er det noe jeg IKKE angrer på at jeg brukte penger på... Så er det faktisk DCC. Det er så utrulig behaglig å kunne velge mellom comfort og sport innstillinger på demperene. Sport gjør dem stivere, og comfort gjør dem mykere.. Og det er veldig stor forskjell på forskjellige modusene. Kodiaq er jo endel større og tyngere, så jeg regner med at man vil kjenne forskjellene enda bedre der. Jeg kjører 18" sommer og 16" vinter.
 14. Marius

  Kjøreegenskaper

  Har en Octavia -18 modell... med 30k km på telleren nå.. 18" originale felger.. kan ikke si jeg har opplevde dette åsså. Har 16" vinterfelger.. med ganske standard dimensjon. Kjøpt i etterkant.. dvs ikke originale.. angrer litt på at jeg gikk for 16" bare.. For her er jeg veldig utsatt for sidevind. Og det kan nok gi følelsen av overstyring. Selv om bilen sitter som støpt.. Så.. jeg kommer til å kjøre ut dekkene, så handler jeg nok noen større felger.
 15. Marius

  Varme i ratt

  Finnes ingen egen fysisk knapp til rattvarmen. Kan kun styres via meny' en til klimaanlegget...

Marius vant dagen sist November 15

Marius hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

38 Glimrende

Om Marius

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Telemark
 • Bil
  MY18 Octavia FL 2.0TDI

Nylige profilbesøk

728 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×