Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Marius

+Medlem
 • Innholdsteller

  226
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2
 1. KJØRELYS

  Det er såpass ja! Merkelig. Jeg har ikke programmert noe som helst på denne bilen.. kom sånn orginalt. Men, ser andre Octavia FL rundt om med mørke baklykter på dagtid. Men.. har vel ikke sett så mange L&K modeller... Så, kan hende det har noe med dette å gjøre?
 2. KJØRELYS

  Ting tar tid.. her er ihvertfall bilde
 3. Stemmestyring

  Hei! Stemme styring på norsk, eksisterer ikke pr.dags dato på Skoda sine biler. (Kun via 3'ene parts apper på mobil osv) om du ønsker strømstyring direkte, må du velge f.eks engelsk språk... Dette burde forhandler opplyst deg om.
 4. KJØRELYS

  Tenkte meg det var det du ville ja Hvorfor min har dem på hele tiden vet jeg ingenting om faktisk. Skal ta bildet av modus som er egendefinert. Og legge til i tråden her
 5. Ingen ekspert her! Men, ifølge denne artikkelen, så er dem på lik linje med normale dekk https://www.nyttombil.no/enklere-og-tryggere-med-punkteringsfrie-dekk/
 6. Kan det være bensin/diesel lokket som stod åpent? Og noen har lukket det igjen for deg, imens du var på butikken?
 7. KJØRELYS

  Tror jeg var litt kjapp til å si at jeg skrudde kun av og på baklysene med denne funksjonen tidligere... har ikke sjekket noe mer ut på dette enda. Men, tror jeg skrudde av alt av kjørelys på bilen, ved å bruke denne funksjonen. Yes, jeg har Columbus i min bil. Og sånn for å gjøre det enda vanskeligere.. så har bilen baklysene på uansett tid på døgnet og lysforhold også med kun ledstripene på forran i auto modus.
 8. KJØRELYS

  Skal ikke være så bombastisk på at jeg bare skrudde av baklysene med dette "kjørelys" valget i Lysinstillinger menyen på min bil. Har ikke sjekket det ordentlig ut. Men tror muligens den skrudde av LED stripene forran også. Men, skal ikke si det 100% sikkert akkurat nå. Utenom det. Så ligger den kun på menyen under "Lysinstillinger" om du kikker på en tidligere post av meg i tråden her Om den er der kun på Columbus er ikke jeg rette personen til å svare på For der har jeg ingen anelse
 9. Men.. det er jo litt merkelig også da. Om USB pluggene har CE godkjenning. Kjøpt nye i Norge. At dem skal gjøre en så stor forskjell. Da kan man jo evt ikke lade mobil osv osv i bilen sin, om man skal høre på radio? Jeg vil nå da påstå at kanskje Skoda burde kikke på hvordan ting og tang er lagt opp i bilene sine, om dette er tilfelle...
 10. Blindsonevarsling slår seg av

  Sensorene på min Octavia, skrur seg ikke av ved hengerbruk. Men, det kan nok være at jeg valgte henger rygge assistanse saken. Dem piper ikke på konstant. Men, dem registrerer hvor hengeren er til enhver tid.. vinkelen på disse. Når der gjelder assistenter som blir skrudd av automatisk ved henger bruk. Så er jeg 90% sikker på atte dette gjelder: Blindsone og utmanøveringsassistenten.
 11. Stemmer det. Den røde teksten der sier at, disse ikke passer til din bil. Samme fikk jeg opp på min bil. Ifølge teksten så er disse i utgangspunktet lagd for en SEAT...
 12. KJØRELYS

  Dagens ledstriper er såpass lys sterke, at man legger like godt merke til dem om ikke bedre. Enn hovedlysene på bilen. Og i dagslys vil ikke sjåføren merke noe til om stripene eller hovedlys er på.
 13. Parkeringsvarmer starter ikke

  Ja, reagerte bare på at lappen stod på tysk og ikke engelsk. Men, det var nok helt sikkert vanlig i 2010 Da får du se hva forhandler gjør iforhold til dette Meld gjerne ifra her om hvordan det løste seg.
 14. Superb 2011 dsg aut 4x4 140hk 2.0

  Kan gi deg et svar på temperaturene.. Om det var 4 grader i luften, og ikke noe spesielt med belastning på bilen, vil du oppleve at temperatur på kjølevann og olje synker, da du har en forholdsvis ny diesel motor. Så jeg tviler på at det er noe galt med termostat. Dette vil du oppleve utover høsten/vinteren ved mange anledninger. Men, om du gir motoren litt motstand øker temperatur osv igjen.
 15. Parkeringsvarmer starter ikke

  Er bilen importert fra Tyskland? Eller er den solgt ny i Norge? Uansett.. gjør kravet gjeldene for forhandler. Er det autorisert Skoda forhandler/verksted du kjøpte hos?

Marius vant dagen sist April 1

Marius hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

25 Glimrende

Om Marius

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Telemark
 • Bil
  MY18 Octavia FL 2.0TDI

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×