Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Marius

Administrator
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 1. Skoda går langt i å bekrefe LED Matrix ! Skoda Storyboard
 2. Hei, Får du noen feilmeldinger når du prøver å legge ut bilder i denne tråden?
 3. Jeg kjører Koch Chemie Protector Wax, 1 liters flaske. Koster noen kroner. Men, støtt og stadig på tilbud hos bilpleiekongen feks. Men, denne literflaska holder i flere år, om du kun bruker den selv Jeg kjører den i skumkanonen, over hele bilen, og spyler godt av igjen etterpå. Så tørker med mikrofiber håndkle. Hele bilen blir hydrofobisk. Neste 1-2 mnd. Er det så og si, bare å spyle bilen ren om man vil. Ingenting setter seg Vil anbefale denne, for enkelt og greit vedlikehold av bilens lakk bare vær obs på frontruta. Jeg pleier å dra over den med en glassrens etter Protector Wax, for å unngå "tåke" etter vindusviskerne.
 4. Hadde ikke fått med meg at L&K på Octavia kan leveres med sort interiør ... Kunne gjerne tenkt meg en slik en istedenfor .. Men, jeg ser at bilen har blir generelt veldig mye dyrere også... 35000,- mer for identisk bil ... -3500,- på digital dashbord da...
 5. Hei, Gjelder dette alle vinduene ? Om det gjør det, så er sannsynligheten stor for at du har holdt "Lås opp" knappen på fjernkontrollen inne Ta en test, så ser du om dem åpner seg! Mulig du kan deaktivere denne funksjonen i musikkanlegget ditt!
 6. Om man kikker på bildene av Superb Facelift og litt forskjellige nyheter rundt om på nett. Så får Superb LED lys. Men, ikke noe Matrix LED lys. Hadde vært kult. Men, er nok tvilsomt at dem slipper den teknologien til Skoda.
 7. Om det er èn av sensorene så må den nok byttes, samme med evt høydejusteringsmotor.. Men, dette er ikke verdens dyreste deler, og heller ikke veldig store jobben. Men, om du nylig kjøpte bilen, og du ikke ble informert om denne feilen, så ville jeg jo tatt kontakt med selger. Etter du har fått lest ut feilkoder og sjekket hvor mye det koster. Hvor i landet befinner du deg? Kanskje noen i nærheten har en feilkodeleser?
 8. Normalt sett når du starter bilen i mørket, så skal lysene dine justere seg opp og ned, for å finne grunn posisjonen. Regner med at det er xenon på denne bilen, og så lenge dem ikke justerer seg, så er det sannsynligvis noe galt her, Eneste jeg kan anbefale deg å gjøre, er å få lest ut feilkoder, det er eneste mulighet til å finne ut hva som er defekt. Om du kjører i mørket med xenon lys som ikke justerer seg, risikerer du å blende motgående biler og ikke minst så vil ikke lysene justere seg etter veibanen, så du får dårlig sikt.
 9. Hei igjen, Grunnen til at du sannsynligvis ikke merket noe før det var mørkt, er nok pga i dagslys brukes bare DRL. Når du starter i mørket, justerer lysene seg opp og ned?
 10. Hei, Vanskelig å si hva som kan være galt med den... Jeg ville begynt med å lese ut feilkoder blandt annet. Hva slags bil har du? Årmodell? Type?
 11. Marius

  Oljenivå for høyt?

  Dette høres spesielt ut da.. Men, du tørket av pinnen osv når du tok den opp første gang? Og dro den forsiktig opp igjen osv? Jeg tror jeg ville hørt med forhandler, bare for å være på den sikre siden. Det er ikke bra med alt for høyt olje nivå.
 12. Hei, Har opplevd noe ustabilitet på serveren siste uken blant annet, så jeg ønsker å flytte forumet over til ny server sent fredag kveld. Vil være noe nede tid iforbindelse med flyttingen og oppdatering av dns servere! Håper ikke dette vil medføre for mye ulemper Marius
 13. Da var søkefeltet rettet. Dere får hyle ut, om dere finner noe annet
 14. Hei, Selve søkefeltet er nok ment å være slik, om du putter musepeker over, så ser du det forandrer seg. Men, skal nok ikke stå "søk" 2 ganger, skal se om man finner ut av det
 15. Hei, Kunne du tatt noen "screenshots" av dette problemet du har med søke funksjonen? Jeg greier ikke helt finne ut hva du mener. Anng. Under kategorier på forskjellige modellene. Så er det forsåvidt en god idé. Men, da er det ønskelig med endel mer aktivt på forumet, innen det er noe spesielt behov for det, i mine øyene. Jeg tror det vil bli veldig tungvint med 5-10 forskjellige under kategorier og modell. Men, skal ta en diskusjon på det internt:) Takk for tips

Marius last won the day on March 3

Marius had the most liked content!

Community Reputation

50 Fantastic

About Marius

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Telemark
 • Car
  MY18 Octavia FL 2.0TDI

Recent Profile Visitors

1,080 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...