Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Pent-O

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 1. Pent-O

  Lamper lyser

  Bare en oppdatering etter verkstedbesøket Måtte bytte pluggledninger og en tenningsmodul. Nå er den gullegod igjen:)
 2. Pent-O

  Lamper lyser

  Kona skulle kjøre den på verksted i dag tidlig, stoppet da etter 20 meter! Hun ringte da verkstedmannen som vi skulle levere bilen til , da han kom å hentet den så fikk han start igjen. Så får se hva han finner ut av ved en diagnosetest. Takker for svar.
 3. Pent-O

  Lamper lyser

  Har en octavia 2011 mod bensin. Da jeg var ute å kjørte merket jeg at den plutselig begynte å riste deretter kom motorlampen og epc lampa opp. Noen som har kjennskap til hva det kan være ? Den starter og går, men rister litt ved kjøring
 4. Pent-O

  Varsellampe

  Nå kom varsellampen for lys inn på displayet. Det står check left rear light etter jeg starter opp bilen. Har seff gjort dette, men finner ingen gående pærer. Tips ???
 5. Pent-O

  Knirkelyd

  Har en Skoda octavia 2011 mod. Over fartsdumper nå så har den begynt å knirke. Høres veldig godt inne i bilen spesielt når jeg kjører i oppoverbakker. Noen som har vært borti lignende ?
 6. Pent-O

  Reflekslys ?

  Nei faktisk ikke!var ekstremt heldig
 7. Pent-O

  Reflekslys ?

  Hei!gikk greit å bestille fra skodaforhandleren!kostet meg 100 lappen! Var enkelt å montere,var bare å smekke den på. Tok meg 10 sek?
 8. Pent-O

  Reflekslys ?

  Nybil i 4 dager så er det noen som kommer borti ? Hvor får jeg tak i denne delen og heter det reflekslys ?
 9. Ja den har jeg sett på Tanken min var egentlig en amundsen rns 315,så lenge jeg har mulighet til å koble på ryggekamera i ettertid. Ryggekamera får jeg sikkert bestilt opp på ebay.
 10. Hei nettopp kjøpt meg skoda octavia family 2011 mod med orginal bilstereo Den heter for skodaauto Swing eller noe,er ryggesensor på den.Bilde er nedenfor Jeg har veldig lyst til å oppgradere den med navigasjon med muligheter for ryggekamera. Noen som har noen forslag ? helst billigst mulig.
 11. Helt topp! Da har jeg avtalt med selger at jeg skal kjøpe bilen.Henter den på fredag,må fly fra trondheim til oslo,blir en fin tur tilbake til trondheim da.
 12. Det jeg er litt redd for er om den blir litt lett i fronten pga liten motor,tenker litt på opp bakker på vinterføre
 13. Hei Vurderer og handle denne typen.Noen som har noen erfaringer med denne, hvordan den er på viterføre, priser på deler,feil som går igjen etc

Community Reputation

0 Neutral

About Pent-O

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...