Gå til innhold

Oggiwara1

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Oggiwara1 sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. DSG er en drøm å kjøre men et mareritt for dem som skal betale for reparasjoner når garantien er gått ut. Har 2 kollegaer som fortsatt kjører biler fra VAG, men har gått tilbake til manuelt gir for å slippe de velkjente problemene de hadde med DSG-kassene som de hadde før. Og når jeg som ikke kjenner bilen klarer under halvliteren på milen her på vestlandet med blandet kjøring under prøvekjøringen, virker det på meg at den manuelle girkassen passer min kjøring 80% av kjøringen min som er til og fra jobb. Men jeg vet ikke om VAG har fått orden på DSG kassene så hverken girkasse eller styreenheter havarerer lenger. Om så var, ville jeg nok gått for DSG. Kanskje noen her som vet(ikke synser) noe om det? Hva er ACC?
  2. Takk, @Superb III . Jeg fant ikke skvettlapper og gummimatter i "bil konfiguratoren" på Skoda sin hjemmeside. Får snakke om det med selger i løpet av uken når jeg skal innom dem igjen for å skrive kjøpekontrakten.
  3. Hei, jeg er ny her og er på trappene til å kjøpe en ny Octavia 2,0 Tdi Style, stasjonsvogn, 4x4, 150 hk,Man gir. Jeg lurer på om jeg har valgt "riktig" ekstrautstyr. Har valgt Pacific Blue farge med Beige interiør, som er min personlige smak. (gammel sjømann) Ekstrautstyr: Sun Set, ekstra mørke ruter bak Tilhengerfeste, avtakbart Bad Road, forsterket understell med økt bakkeklaring og beskyttelsesplate Oppvarmet ratt Adaptiv cruise control Elektriske utvendig speil med minnefunksjon Elektrisk førersete med minne og elektrisk passasjersete Vinterpakke 230 V uttak/2xUSB (for baksete) Parkeringsassistent ISOfix på passasjersetet foran Ryggekamera Elektrisk bakluke Knapp for nedfelling av bakseter Endel av dette ble valgt på grunn av egne ønsker, noe ble valgt for å være attraktiv ved salg om noen år. Jeg valgte ikke navigasjon da jeg bruker Google Maps på Android telefon uansett hvor jeg er i verden. Jeg tar gjerne i mot erfaringer og meninger om denne utstyrslisten med takk.
×
×
  • Opprett ny...