Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Snublefot

Member
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

  1. Da begynte speil plutseleg å fungere igjen... Etter å fikla med joystick for kontroll av speil under køyring begynte plutseleg speil å gå inn og ut... Etter dette har speil fungert normalt... Har time på verkstad so da får Møller bestemme om dei skal sjå på dette eller avvente om feilen dukkar opp igjen.
  2. Enig med deg. Min Octavia har akkura runda 70000km og opplever også ein del småfeil med elektronikk... -Samme feil som deg med feilmelding fra DSG. Dette var fiksa på garanti. -Handsfree system slutta å fungere. Fiksa på garanti. -Feil på parkeringssensor... Fiksa på garanti etter mange besøk på verkstad :-( -Feil på sidespeil... Feil som kommer og går.. Skal på verkstad for sjekk... Irrriterande småfeil som skapar unødige verkstadbesøk :-(
  3. 2015 2.0 TDI 4x4. Her om dagen ville plutseleg ikkje sidespeil felle ut når eg låste opp bilen... Heller ikkje el justering av speil fungerer lenger. No er speil låst i innfelt stilling... Mistenkte at det kunne være ein sikring som kunne ha gått. Men finn ingen sikring dedikert til sidespeil i sikringsoversikt... Er det nokon som har tips eller veit kva sikring som styrer strøm til sidespeil?
  4. Endeleg... :-) Da har bilen vore inne igjen, og feilen er reparert! Det var feil på ein styreenhet. Etter litt prøvekøyring kan eg konstatere at feilen er borte. Da er det vel faktisk på sin plass å skryta litt av Møller :-) Eller rettare sagt Albjerk Skoda Drammen! Etter at dei tok over fra Albjerk Lier har dette gått knirkefritt, veldig bra oppfølging! Tommel opp for Albjerk Drammen! Ikkje fullt so fornøgd med Albjerk Lier som slettes ikkje var interessert i å rydda opp i dette... Litt rart egentlig da dette i bunn og grunn er vel samme firma...
  5. Da har bilen vært inn på verkstad igjen, på eit anna Møller verkstad i samme by :-) Fekk god service og følte at dei tok dette på alvor... Fekk til og med lånebil :-) Audi Q2... Dei hadde bilen i 2 dagar. Det endte opp med at dei bytta girvelger, i håp om at dette hadde samanheng med problemet. Da denne innimellom trur at den står i R, sjølv om den står i D. Dette er ein generell feil som var meldt inn 01/2017. Eit skudd i blinde men allikavel... noko vart gjort :-) Men... igår var feilen tilbake. Ny video lagt ved. Eg hadde med meg ein passasjer som lurte på kva i xxx som foregikk :-) Arrrghhh :-) Kva skal ein gjere... Fekk eit tips om ein Passat eigar som har opplevd det samme, so skal sjekka opp det nærmare. Feil 270217.mp4
  6. Har tatt ut adapteret... So får me sjå i løpet av helga kva som skjer... Fekk idag ein hyggeleg telefon fra Skoda, so da skal bilen tilbake om 2 veker... :-)
  7. Skulle ta av hengerfeste igår... men det var ikkje so enkelt da låsen har fryst/grodd fast... Må ta den med til ein vaskehall å prøve få vaska/tint den opp. Når eg starta bilen idag meldes det status i bilen at tilhenger er tilkoplet!!! Og at det er feil på baklys og blinklys på henger.... Dette har ikkje skjedd før, so det er litt merkeleg. Her er det nok ein elektrisk feil i tilkoplingen til tilhenger, is/fukt/salt... Det som er litt rart, er at når tilhenger er tilkoplet skal AAC deaktiveres. Dette virket utan problemer idag. Ved svikt i mer enn ett bremselys på bilen eller en tilkoblet tilhenger, er ACCen ikke lenger tilgjengelig. Har sett litt i manualen og der står det følgande ang park sensor system, min bil har variant 2(4 foran og 4 bak): Aktivering Aktivering av systemet utføres ved at bilen settes i revers, og på biler med variant 2 og 3 også ved å trykke på tasten P » Bilde 246. Ved aktivering høres et kort lydsignal og tastesymbolet P tennes. Deaktivering På biler med variant 1 vil systemet kun deaktiveres ved å ta bilen ut av revers. På biler med variant 2 og 3 deaktiveres systemet ved å trykke på tasten P eller automatisk ved en hastighet over 15 km/t (tastesymbolet P slukkes). Feilmelding Hvis det høres en varsellyd i ca. 3 sekunder etter aktivering av systemet, uten at det befinner seg hindringer i nærheten av bilen, foreligger det en feil på systemet. Feilen vises i tillegg ved at symbolet P blinker. Søk hjelp hos et fagverksted. Det er jo akkurat dette som skjer med min bil. Eit 3 sek langt pip utan at det er nokon hindringar i nærleiken...
  8. Jan Broder, Skjer også det samme som vist i videoen? At parkeringssystemet aktiveres når hastigheten kjem under 15km/t og gir fra seg eit langt pip. Og når dette skjer er menyen utilgjengeleg?
  9. Prøvde å foreslå at dei måtte starte å bytte ut komponentar til feilen er borte... Men det var dei ikkje enige i gitt :-) Det kom jo til å koste masse penger...
  10. Møller gjorde diagnose på systemet og mistenker at det er alt... Basert på det har dei konkludert at det er ingen feil på systemet... Eg skal prøve å ta av hengerfeste og sjå kva som skjer... Ingen av sensorane er synleg skada... Uansett skal eg følge opp dette med Møller :-) No har bilen vore inne nok ein gang og Møller innrømmer no at det er feil, det skal ikkje være sånn. Men nok ein gong er konklusjonen at de ikkje finner noko feil og dermed må eg leve med dette.... Sende de ein video som beskriver problemet, legg den ved her. Når dette skjer er det heller ikkje mulig å komme inn på systemet via skjermen, Video pipelyd fra parkeringssensorsystem_mpeg4.mp4
  11. Møller gjorde diagnose på systemet og mistenker at det er alt... Basert på det har dei konkludert at det er ingen feil på systemet... Eg skal prøve å ta av hengerfeste og sjå kva som skjer... Ingen av sensorane er synleg skada... Uansett skal eg følge opp dette med Møller :-)
  12. Octavia 2016 modell. Har eit problem med parkeringssensor system. Kvar gang hastigheten kjem under 14-15 km/h gir systemet fra seg ein laaang irriterande pipelyd og knappen for å slå på parkeringssensorane blinkar... Dette er utrulig irriterande og oppstod plutseleg etter forrige service. Har hatt bilen til Møller 2 ganger, og dei finn ingen feil... Er det nokon som har opplevd liknande? Dette kan ikkje være normalt?? Har lagt til eit bilde av skjermen i bilen under parkering, som dere vil sjå er eine sida bak permanent rød... Men kun når den lille bilen kjem fram?? Ville tru dette betyr at det er ein feil ein eller anna plass`??
  13. Takk for godt svar :-) Ingenting som dekker kamera, går utfra at dette sitter i frontruta? Sjekka akkurat http://updateportal.skoda-auto.com/nb-NO/Updates og da viser det seg at denne ikkje er oppdatert på min bil... Da lastar eg ned den og prøver :-)
  14. Eg har Columbus navi. Køyrer dagleg E18 Vestfold og kameraet leser ikkje 110 skilt(digitale). I tillegg så viser systemet stort sett at fartsgrensa er 90km/t der den er 110. For eksempel når ein passerer Sande mot Drammen der fartsgrensa tidlegare var 90... Og det betyr jo at navi er det styrande for visning av fartsgrense... Men no er det jo ein del år sidan det var 90 her so det burde vel strengt vore oppdatert i Navi systemet for leeeeenge sidan... :-)
  15. Snublefot

    Oljeforbruk

    Har ein 2016 Octavia 2.0TDI 4x4 DSG. Km std 44000, gått ca 9000km sidan sist service/oljeskift. Kva er normalt oljeforbruk på denne? For ein dag eller 2 sidan lyste varsellampe for olje... Når eg peila oljen, var nivået under min på peilepinnen... Og eg fylte på ca 0.5l, kunne sikkert fylt på meir, men det var det eg hadde tilgjengeleg. Synst dette virkar som litt høgt i forhold til andre bilar eg har hatt.... Mine 2 siste bilar har vore Ford Focus og Volvo V60 med dieselmotor, og desse har eg knapt etterfylt olje mellom skifteintervall...

Community Reputation

0 Neutral

About Snublefot

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...