Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

CitizenX

+ Member
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 1. Haldexen er i bunn og grunn driftsikker selv om det selvsagt finnes eksempler på det motsatte, men av antall biler solgt med Haldex vil jeg tro at feilraten er latterlig lav. Jeg er på min fjerde bil med Haldex, og kun den første hadde problemer, det var da en ledning som koblet ut ESPsensoren som feilet. Har kjørt ca 3-400k med Haldex totalt. Før du kjøper tester du at Haldex funker med å ta en bakkestart eller firehjullsladd på et egnet sted, så får du konstatert at det funker iallefall. Ellers viktig at bilen har fulgt service og at olja byttes på Haldexen. Dette skal gjøres hver 60.000km. Jeg betalte ca 3500,- for 20k og 40k service mens 60k service kom på ca 11000,- da med bytte av olje på DSG og Haldex. Ca 3500,- på hver av de. Noen biler er solgt med klargjøring for hengerfeste, mens andre ikke er det så du må nesten sjekke med forhandler hva de tar for montering av hengerfeste på akkurat denne bilen. Tipper på rundt 10k i allefall i kostnader. Octaviaen er en solid og driftsikker bil. Jeg byttet ut min etter ca 85000km med lite problemer. Det som ble gjort på min var å bytte en bryter på DSG(garanti) og fixe irr på leding til Webasto som gjorde at fjernkontroll ikke funket. Ingen av disse feilene gjorde at bilen ikke var kjørbar. Jeg var godt fornøyd med bilen men ville ha noe større og kraftigere, så endte opp med en Superb 280 TSi.
 2. Sålenge det ikke forstyrrer sikten din er det vel ingenting som skulle tilsi at de skulle være ulovlige. Biler blir levert orginalt med HUD så bør ikke være noe problem.
 3. Bare følg godt med på situasjonen, om det blir høyere oljeforbruk så er det bare å klage selv om det er innafor.
 4. CitizenX

  4x4

  Gjør en skikkelig test der du deaktiverer antispinn, så ser du om den drar på alle hjula. Skal være mulig å ta en firehjulsskrens uten problemer om du har litt motor.
 5. CitizenX

  Montere ekstralys

  Gul/hvit, stift nr 11. Kobler du rett på kabelen eller med xbb eller lignende?
 6. Beklager sent svar, det gjelder begge deler. Visuelt sett penest under, men jo høyere montering jo bedre lysmessig. Jeg har min over skiltet og det går helt fint ift radar.
 7. Extralyset vil få signal hver gang lyset er i bevegelse, så det vil ikke funke, men med ekstra bryter kan du slå av ekstralyset manuelt om du tar igjen en bil, eller møter en bil på ei langstrekke, og da få det beste fra begge lysene. Det krever at du er våken og følger med da du som sagt må gjøre dette manuelt.
 8. Du sliter vel med å få godkjent kufanger, det må i vognkortet og jeg tipper BT er litt vanskelig på det. En slik kan kanskje være et alternativ fra qpax.se? Alternativt fra vool.se:
 9. CitizenX

  Kvikk Superb?

  Rimelig heftig den der Garantert mange som hadde blitt overrasket i lyskryssduellene
 10. Må vel av med hele frontfangern om du skal montere bak grill, og da må du vel helst montere bak den nederste grillen da lystapet oppe blir litt vel i heftigste laget. Blir rimelig diskret nede da, men det er ikke akkurat så veldig optimalt med lavt montert ekstralys.
 11. Takk for gratulasjoner Kan jo si det slik at Launch Control på denne her var skikkelig gøy
 12. Da var min trofaste Octavia gjennom 4 år og 80500km byttet ut med en Skoda Superb 280 TSi L&K som var gått ca 14000km da jeg hentet den. Nå var Octaviaen ganske greit utstyrt der det eneste jeg savnet var paddles og keyless, dette er nå på plass ?. Jeg satser på at jeg og Superben får mange trivelige mil ilag. Noen går fra Superb til Octavia mens andre går andre veien ?
 13. CitizenX

  Oljeforbruk

  Har kjørt 76000km med min 1,8 TSi og har enda ca 0,5 liter igjen i den litersflaska jeg fikk med bilen.
 14. Grattis med fin Scout. Den var nydelig med rette fargen ?
 15. @OnlyG Tok meg en sveip innom Finn.no's nye tjeneste for å sjekke hva jeg kan forvente å for min bil, og da jeg ble overrasket over den gode prisen måtte jeg se hva som var ute på markedet. Utvalget av biler som var gått lite med kombinasjonen DSG, bensin og 4x4 var overraskende magert. Jeg hadde forventet å finne langt flere biler.

CitizenX last won the day on January 10

CitizenX had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About CitizenX

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  Skoda Octavia 1,8 TSi 4x4 L&K

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...