Gå til innhold

Octy III

Medlem
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Octy III

  1. På 13.11.2017 den 22.32, GeirS skrev:

    Lenge siden jeg har skrevet noe her nå.  

    Jeg kjøpte en slik vcds tidligere, og fikk satt opp slik at jeg kan lukke bakluka med knapp i bilen og med fjernkontrollen.
    Nå har knappen på fjernkontrollen sluttet å virke når jeg vil lukke bakluka og jeg vet ikke hvorfor.  Siden jeg solgte vcds'n så får jeg kjøpe en ny fra kina (koster jo en slik og ingenting, og ja det er sikkert ikke topp kvalitet osv...).  Så får jeg se litt mer på det.
    Skulle jeg ønsket meg noe med bakluka, så er det slik "ta foten under så åpner bakluka seg".  For står man der med masse bæreposer, så hadde dette vært deilig å hatt dette.

    Nå er også kulden kommet, og kjenner jeg er skikkelig glad for at jeg tok vinterpakken. Så utrolig deilig å bare trykke på fjernkontrollen, og komme ut i en oppvarmet bil 15 min senere.  Siden de graver litt ute i veien her, så må jeg parkere rundt 100m opp i gata.  Fjernkontrollen fungerer stort sett fint på denne avstanden, dog er det ett par ganger jeg har måtte gå ned i stua ved terrassedøra for å få på varmen.  Men skal man kjøpe en Skoda, så må man ha med vinterpakken.  Vet ikke om det er noen innstillinger ifm vinterpakken, men det får jeg sjekke opp.  
    For ungene så er det deilig med varme i baksete også.  Og ikke minst, varme i rattet.  Det er skikkelig digg.  Lurer litt på om jeg også burde valgt varme i frontruta, men det får evt bli på neste bil.

    Glemte en ting.  Jeg har nok ikke lest alt om hva som er med på bilen.  Eller så har jeg oversett noe.  Men fjernlysassistent er det jo også på bilen.  Og den ser ut til å fungere bra.   Får skrive mer om den bare jeg får testet det mer :-)

    Siden sist har jeg ikke gjort noe med smartgate, men her skjønte jeg det var noe på gang hos Skoda.  Smartlink var på vei ut eller skulle inngå i noe annet.  Men smartgate har jeg lagt på is som sagt tidligere. Husker ikke helt hva selgeren sa om smartgate, da jeg var innom og fikk på vinterdekkene for 2-3 uker siden.  

    Tenker at mitt neste prosjekt, i tillegg til vcds'n, er å se på ikoner for dab (de er litt "feil"/ikke oppdart) og oppdatere kartet til navigeringen.  Hvis jeg er skikkelig flink, så kan jeg lage en oppskrift for hvordan jeg gjør dette og legge inn i tråden her.

    Er fortsatt stor tilhenger av ACC og Canton.  Så er det noen som leser dette og lurer på om de skal kjøpe Skoda, så ta med ACC, Canton og vinterpakka.

    Geir

    Kommet noe lenger ang Smartgate? Får det ikke til å fungere på min. Connect appen fungerer fint. 

  2. På 19.11.2017 den 20.26, omh skrev:

    noen mener at dette valget er knyttet til fjernlys automatikken ?  at fjernlys automatikken blender ned automatisk tidlig eller seint?

    Det var dette selgeren sa til meg, har ikke hatt tid til å sjekke det ut grundig, men man kan jo følge med på lysbryter (satt i auto) for å se når nærlys er på. Lyser da grønt i denne. (Octavia) 

  3. Akkurat nå, Scout skrev:

    Har du el-seter foran? Jeg valgte det for å få bedre justering. Men lavere.. jeg er 193 cm og synes setene er perfekt.

    Skjønner hva du mener mht BMW gearboks..og støy. Leide en 318 stasjonsvogn i Paris og kjørte nedover mot sørfrankrike. Det var et fryktelig leven, men tror mye skyldtes runflat dekka. 

    1.8 TSI går ganske stille.

    Ja har elseter begge sider, jeg er 187. Mulig jeg er litt bortskjemt da man I BMW kan sitte nærmest på gulvet.. Blir vel en vane. 

  4. Kommer fra BMW  f31 320da xdrive. Scouten har mye behageligere og mer dempet motorkarakteristikk, samt mindre veistøy! Nå er denne levert med Dinitrol med ekstra støydemping. Skulle jeg ønske noe så langt var det mulighet for lavere setejustering og noe ala ZF 8 trinns auto, den er det ikke mange som matcher.. ?

  5. På 10.5.2018 den 18.56, TheHaughom skrev:

     

     

    På 12.5.2018 den 9.37, Superb lll skrev:

    Gode råd og forslag kan aldri sies for ofte @PaulusA :) 

    Men for @Octy III sin del, så har det vel mest med at han har fått med vinterhjul i kontrakten, slik at han får med 17" vinterhjul uten ekstra kostnader, det er i hvert fall slik jeg har forstått det :) 

     

    Da blir det Nivalis i sølv utførelse  på vinterhjul.  Førstevalg ville vert hellakkert i antrasitt men finnes ikke.. OG ligger an til levering 2 juni!?

  6. Er ikke informert om transport, men er vel både tog og ferje involvert?  Blir vel fort slutten av mai tenker jeg. Forhandler skal jo også stå for komplett understellsbehandling. 

     

     

     

    Nå  er jo vinterhjul inkludert hos min forhandler (tillegg for 17") så da er vel  ikke ettermarkedsfelger så aktuelt.  Er klar over problematikken med polert/klarlakk finish og da har ikke utvalget i originalfelg mye som frister. Hva ble tillegget ca for 18"?

  7. Hei. 

    Snakket med selger i går da var bilen produsert og hadde akkurat  trillet ut av fabrikken. Jeg fikk tidligere opplyst at den var produksjonsbekteftet til uke 16. Altså fremdskyndet en uke. Skulle få beskjed når bilen kom til Oslo. Så går det vel 2-2,5 uke derfra til levering. ?

    Nå  er jo vinterhjul inkludert hos min forhandler (tillegg for 17") så da er vel  ikke ettermarkedsfelger så aktuelt.  Er klar over problematikken med polert/klarlakk finish og da har ikke utvalget i originalfelg mye som frister. Hva ble tillegget ca for 18"?

  8. Nå  er jo vinterhjul inkludert hos min forhandler (tillegg for 17") så da er vel  ikke ettermarkedsfelger så aktuelt.  Er klar over problematikken med polert/klarlakk finish og da har ikke utvalget i originalfelg mye som frister. Hva ble tillegget ca for 18"?

  9. Antatt produksjon uke 17. Ca levering uke 22. Lagt til en uke ekstra pga. Dinitrol med ekstra støydemping hos forhandler. Forøvrig valgt akkurat samme utstyr som deg bortsett fra parkeringsassistent.  Blir parksensorer f/b selvfølgelig. 

  10. Hei. 

    Har blitt noen runder ja? Skal forsøke å opprette en egen tråd. Jeg gikk for en 184 diesel, usikker på det valget enda men..Gikk motsatt vei mtp farge jeg. Fra mørk grå metallic på nåværende  til moon white met?Synes scouten kler denne utrolig bra. 

     

     

×
×
  • Opprett ny...