Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Octy III

Member
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 1. Octy III

  Kvikk Superb?

  https://www.aspicars.com/used-skoda-superb-stratford-upon-avon-warwickshire-1739082
 2. Noe slikt du tenker på? https://www.chiptuning.com/no/skoda/kodiaq-2017/2-0-tdi-4x4-190ps-140kw-1968ccm/pedalbox.html
 3. Gratulerer! Godt valg? P7 med seal inside på min også. Har ikke tenkt over hva det innebærer . Nærmer seg hele 1000 km min, er ikke lenge om å ta igjen det du?Gi gass! Seal inside forklart:
 4. Ok, flott. Har ikke kommet så langt enda jeg. Henta ut bilen 2 juni?
 5. Finner ikke noe nettverk kalt Smartgate i bilen, I følge prisliste skulle vel det være standard nå? Har Skoda connect og one appen oppe å går, vet ikke om Smartgate gir noe av nytte?
 6. Nei har ikke kommet så langt. Tenker at bolter + skiver gjerne bør lakkeres I bilens farge for OEM look. Er jo en relativt enkel affære når man har ting på plass?
 7. Kommet noe lenger ang Smartgate? Får det ikke til å fungere på min. Connect appen fungerer fint.
 8. Ja, skulle være rart om de skulle passe Octavia panser i hht tabellen. Den blir som vi vet levert uten. Disse har specs for Seat bakluke ja, men kunne like gjerne stått hva som helst så lenge lengden og løftekraft blir riktig. Er innkjøpt men ikke montert enda. Se gjerne denne tråden for mer info: https://www.briskoda.net/forums/topic/311228-superskoda-hood-power-damper/?page=2
 9. Gass dempere til panseret : https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.de%2Fulk%2Fitm%2F152255894167 Billigere og bedre enn Superskoda sine. Bolter ; https://www.sgs-engineering.com/x4-ball-extension 2stk. https://www.sgs-engineering.com/x4-ball-extension 2stk.
 10. Octy III

  KJØRELYS

  Det var dette selgeren sa til meg, har ikke hatt tid til å sjekke det ut grundig, men man kan jo følge med på lysbryter (satt i auto) for å se når nærlys er på. Lyser da grønt i denne. (Octavia)
 11. Octy III

  Bombrikke

  Fungerer bombrikke ok på bil med oppvarmet frontrute?
 12. Octy III

  Skoda Octavia

  Korrekt Scout, som jeg skulle sagt det selv. ?

Community Reputation

5 Promising

About Octy III

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Octavia Scout 2018

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...