Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

PaulusA

+ Member
 • Content Count

  825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 1. Tror jeg er et glimrende valg, men så er jeg litt inhabil, hehe
 2. Ja, tiden vil vise. Bruker uansett opp et sett dekk på to vintre, så hvis ikke helt fornøyd kan jeg prøve noe annet neste gang. Goodyear er overbevisende på bare veier, bare litt skeptisk på is
 3. Har valgt og fått på dekk. Ble Michelin XICE3 Tror det blir bra. Valgte dette fremfor Nokian og Conti grunnet bedre barmark egenskaper.
 4. Høres sannsynlig ut. Alternativet kan være at du har ruget frem noen egg over sommeren 😜
 5. Hahaha Ja, der kan du se. Syntes det gav fornuft jeg at man ble krevet å ta det av. Har jo aldri hørt noen få bot nei, forklarer saken at dette var en gammel aprilsnarr... Morsomt 😁
 6. Au, ja, her kunne det godt riktig ille. Et poeng er jo selvfølgelig at denne gangen satt det akkurat passe, neste gang er du nr2. Er du da like heldig har han foran deg litt dårligere grep enn deg. Slikt viser at best grep ikke alltid lønner seg. En liten digresjon. Det er visstnok ikke lovlig å kjøre med avtagbart hengerfeste ute, uten at henger er koblet på. En ny lov fra 2014, som jeg oppdaget her om dagen. Nå har jeg syndet lite mot dette, og sjekkes heldigvis sjelden. Virker som at politiet er mer på hugget rundt manglende E sertifikat, hastighet og lastsikring. Det er jo bra da mange råkjørere med henger.
 7. Jeg heller nok også mot CV7, utrolig nok. Visse ting frister med både Goodyear og Michelin, også R3, men artig å prøve Conti igjen. Vil i såfall følge med på slitestyrken, da regner dette for et potensielt svakt punkt.
 8. Har lest flere tester nå og fortsatt usikker, lander vel i løpet av noen dager. Skulle gjerne ha sett en test som inkluderer det nye Bridgestone dekket, hadde jo vært spennende å prøve det
 9. Ja, men hvis ikke er det litt kostbart
 10. Kan noen legge inn litt fra Autofil testen da?
 11. PaulusA

  Drop off

  Jeg har vært brukbart fornøyd med DropOff, og bedre enn vanlig polering. Synes ikke det hjelper stort mot riper, men bilen holder seg blank lenger.
 12. Lurer litt på logikken ved å ikke ta med Michelin for piggfritt. De henviser til nytt dekk, men ingen info rundt dette, og det gamle selges fortsatt. C7 er vel bra, men en del dekk blir jo dårligere og dårligere på våt vei.
 13. Funker fint av seg selv Har trukket to tonn etter den uten kvaler

PaulusA last won the day on July 20

PaulusA had the most liked content!

Community Reputation

62 Fantastic

About PaulusA

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  Octavia FL2018 2.0 150 TDi 4x4 7DSG , Mercedes B E

Recent Profile Visitors

2,249 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...