Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

PaulusA

+ Member
 • Content Count

  791
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 1. Hehe Bra! Ja, er alltid lov å glo på noe nytt Synd de ikke selger 150 tsi og 4x4, hadde vært en fin kombo Med min kjørelengde er liksom ikke 180hk bensin så interessant, er litt vel tørst Håper de kommer med hybrider etterhvert
 2. Jepp skal ha 3. service om få dager. Kan selvfølgelig være litt lite olje på forrige service. Uansett, for det som betyr noe er bilen helt fin - Dvs drift og pålitelighet - da heldigvis null kritiske feil Håper du er fortsatt fornøyd med din Octavia?
 3. Kvaliteten rent teknisk for min Octavia har vært grei. Etter 2 år og 90.000 km er det nå lite tull, men likevel litt skremt av noen tidligere feil - ikke mekaniske heldigvis. 13 stk diverse elektroniske feil samlet opp til første service. Ene LED baklyset koblet ut - grunn var ledning lagt i klem - på fabrikk. Radar konket ut ifjor sommer. Og, gjengangeren: For lite frostvæske fylt i fra fabrikk, etterfylt ved 20k - deretter ikke noe problem. Litt bekymringsverdig at jeg måtte etterfylle olje før service denne gangen, håper det ikke blir trenden. Vi har sett to mulige zinkslipp på begge Octavia på jobben - Møller dementerer alt. Personlig lurer jeg litt på kvalitetskontrollen på fabrikken. Det virker som litt for store forskjeller på like biler.
 4. I fremkommelighet er Haldex 5 helt Ok, men som 4WD for økt kjøreglede og kontroll ikke i nærheten av torsen. Ja, ekte quattro er for meg torsen, men er klar over at Haldex kan programmeres til å ligne. Uansett sammenlignet jeg Haldex i Octavia mot torsen i Audi/VW eller Subaru symmetrical drive med manuelt gir. I sum savner jeg noe bedre enn Haldex.
 5. Jeg har selv nullstilt setet i min Octavia, funket fint Ligger noen tråder om hvordan det gjøres på forumet
 6. Dette skjedde meg på Octavia 2018 også, etter ca 20.000 km. Møller innrømmet at det hadde skjedd iblandt grunnet sløvhet fra fabrikken. Har ikke kommet opp slik melding senere, har nå kjørt over 75.000 km.
 7. Høres vel ut som et problem med kjøling. Kanskje termostaten ikke åpner, eller lignende problem
 8. Enkelt trykk på telefonknappen på rattet, velg så med høyre hjul og trykk på denne
 9. PaulusA

  Fjærer foran

  En ringnøkkel rundt mutter og unbraco til å holde igjen i midten, enkelt og greit Bruk en unbraco bits, så kan du holde igjen med et T-grep, skralle eller noe slikt
 10. Dette er et forholdsvis klassisk problem. Ofte brukes to forskjellige leverandører i løpet av produksjonen og dette noteres ikke i noe sentralt system. Sjekk først fasongen på de du har, hvordan ørene er og slikt, så vil du se forskjell når du titter på de andre.
 11. Så bra, skulle jeg gjerne ha hatt til min Octavia 2018 også. Ang 7 trinn, forbruk ved 100/110 er garantert en god del lavere ved 7 trinn enn 6, men dette måles jo ikke av fabrikk. Personlig kjører jeg mye på E18 og får da god uttelling.
 12. Jepp, men ganske irriterende da du vil slå av setevarme lenge før rattvarme Octavia 2018 var første Octavia med rattvarme som tilvalg. Har det sammen med paddles (er vel sportsratt)
 13. Har ikke noen slik erfaring, men enig for dårlig med kast etter 60k. Har ikke fått kast på originale skiver foran etter 200k på min forrige bil. Men, kast skal ikke komme uansett km hvis gode skiver, ikke spesiell belastning etc Du får minst like gode skiver fra Hellanor. Er litt skeptisk til visse "fabrikat", men de fleste er helt greie. Striper og noen ganger en del rust på skiver kan ofte løses ved nye klosser og kraftig bremsing. Striper kommer ofte av grus og slikt
 14. PaulusA

  Superb Hybrid 2019

  Hehe Jeg har nok rett skal du se ? Håper den blir 4x4, isåfall veldig interessant

PaulusA last won the day on August 8 2018

PaulusA had the most liked content!

Community Reputation

59 Fantastic

About PaulusA

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  Octavia FL2018 2.0 150 TDi 4x4 7DSG , Mercedes B E

Recent Profile Visitors

1,935 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...