Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

RuBi

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei, Ok, og takk Marius. Nei ble ikke opplyst om at annet språk var en mulighet.
 2. Hei, Har en Karoq med Amundsen og lurer på om det faktisk er slik at stemmestyring faktisk kun fungerer mad Apple CarPlay eller Android Auto? I bruksanvisningen står det ikke noe om at dette er påkrevd. Kommer fra en 5 år gammel Ford som hadde stemmestyring via BT. Virker jo helt natta om man må koble til mobilen hver gang hvis man skal stemmestyre!
 3. RuBi

  Mens vi venter....

  Tilbake til Karoq Har snakket med selger og han sier at det Møller fortalte meg var feil....og at min bil produseres senest uke 23. De skal også sjekk om de kan ta bilen min i innbytte før dette og låne meg en bil til min kommer. Vi får se hva som stemmer og hva resultatet blir. Han så også at en bil som ble bestilt et par uker før min ble produsert forrige uke.
 4. RuBi

  Mens vi venter....

  Dette er klart et hybrid problem, men på Outlander har du mulighet til å forvarme bilen når den står til lading og dette minsker problemet. Dette forutsetter at man har en bil som ikke er importert fra andre land en Norden. Finn.no flommer over av brukt og parallell importerte biler som ikke har den norske vinterpakken montert. Og man skal være obs på disse, ikke minst vedrørende garantien.
 5. RuBi

  Mens vi venter....

  De fleste plusser og minuser med Outlander PHEV er ganske kjent og de fleste er enige om de. Det er en "traust" litt gammeldags (utseende) bil. For meg er det "EV" knappen og det faktum at jeg kjører 90%+ lokalt, med andre ord elektrisk. Så jeg tror regnestykket for meg er bra. En annen ting for meg er at jeg trenger bil med litt høyde. Kone med ryggproblemer gjør "lave" biler uaktuelle. Dette er selvsagt med på å begrense utvalget betraktelig.
 6. RuBi

  Mens vi venter....

  Det du skriver om kompisen din sin Outlander stemmer på en prikk det jeg selv synes om interiør og seter. I tillegg er det ikke rart den drikker som en svamp når han har 2-300 kg ekstra å dra på når den går på drivstoff.
 7. RuBi

  Mens vi venter....

  Hvis det blir noe annet blir det antagelig Mitsubishi Outlander PHEV, de opererer med en helt annen "pakkeløsning" på modellene. Man har så og si ingen valgmuligheter som er en minus. Men det er en stor pluss at fabrikken pumper ut alle modellene kontinuerlig uten noen form for bestillinger. Dette gjør at man får nesten eksakt dato på levering den dagen du signerer kontrakten. Hadde de kommet med 7 års garanti kampanjen sin litt tidligere i vinter, hadde nok det vært det lille som hadde gjort at jeg ville valgt den isteden. Vil også presisere at beskjeden fra Møller gjaldt ALLE Karoq og ikke bare min, og det var tidligst sensommer, motor/gir og utstyr kan utsette dette ytterligere. Lurer på om VAG gikk på en smell når de sa opp underleverandør for seter i mars?
 8. RuBi

  Mens vi venter....

  Det som er problemet mitt er innbytte. Hva gjør de med prisen er en ting. Noe annet er at jeg bestilte meg ny bil fordi min nåværende gikk "tom" for garanti i mars, så jeg ønsker å kvitte meg med den så kjapt som mulig. Med min flaks ryker jeg sikkert på et eller flere fantastiske verksted-besøk før jeg får ny. Jeg ønsket meg en Karoq, syntes bilen var fantastisk, men nå må jeg gå i tenkeboksen.
 9. RuBi

  Mens vi venter....

  En liten oppdatering, nei en STOR en: Kontaktet Møller for å høre om de hadde noen info om leveringsproblemer av Karoq. Her er svaret: "Det vi vet er at den ikke blir produsert før sensommer 2018" . For meg er sensommer august september, og hvor mange uker går det fra produksjon til levering, kanskje 4-8 uker? Vi snakker nå om en leveringstid på +/- 10 mnd.
 10. RuBi

  Mens vi venter....

  Jeg tok ikke teksten din som noen forsvarstale, bare informasjon. Lar det gå litt mere tid, så får jeg ta en runde til. Glemmer sikkert alt dette når den kommer. Synes uansett at bilen virket utrolig bra når jeg lånte den i 2 dager fra forhandler. Oppdaterer hvis det kommer ny info.
 11. RuBi

  Mens vi venter....

  Jeg klandrer ikke selger/forhandler i det hele tatt! Men jeg bestilte i uke 2, over tre måneder siden og har ikke engang fått estimert når den skal produseres. Som sagt selger gjør det han kan, det er å be om info...... Skoda/Møller sitter vel med noe info om hvorfor ting går tregt, informasjon rundt dette er det jeg etterlyser. For meg er dette manglende kundeservice.
 12. RuBi

  Mens vi venter....

  Ser i UK forum https://www.briskoda.net/forums at skinn varioflex er et stort problem. Ferdigbygde biler har blitt stående opptil 6 uker bare for å vente på setene..... Synes oppfølging fra Skoda er dårlig når leveringstid blir så lang. Ser ut til at dette blir min første og siste Skoda allerede før jeg har fått den..
 13. Jeg bestilte i uke 2, har ikke engang fått produksjonsdato. Dette er en bensin, varioflex, skinn
 14. Jeg har fortsatt ikke fått min, når bestilte du din?

Community Reputation

0 Neutral

About RuBi

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Karoq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...