Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Karoq2018

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3
 1. Hadde bare sett bilder av Karoq i den fargen før bestilling. I tillegg hadde jeg sett andre modeller "live", slik som Fabia, Yeti og Octavia i Cappucino Beige. Det jeg kan si er at jeg synes den er atskillig bedre "live" enn på bilder. Så en Kodiaq i samme farge etter bestilling en gang. Da viste jeg det ville bli bra. Fargen står bra til linjene og de svarte delene på bilen, og kler Karoq bedre enn noen av de andre modellene, synes jeg. Traust, men samtidig litt spennende farge. Skifter farge etter vær og lys. Skitten synes heller ikke så fort. Gled deg, håper du blir fornøyd Her er to bilder til.
 2. Takk for det @Superb lll Joda merkes godt med nyere bil, en del muligheter som ikke fantes for 15 år siden for å si det mildt. Har også ny telefon, og i går installerte jeg Android Auto. Den finnes jo ikke i norsk versjon/Google play, men lastet den ned herifra https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-3-2-5815-release/ , etter tips blant annet her på forumet. Når jeg skulle åpne den på telefonen kom det feilmelding om at Google tjenester ikke virker for øyeblikket. Avinstallerte og prøvde på nytt med samme resultat. Før jeg skulle søke råd her, dro jeg ut i bilen og kobla telefonen til USB, og da blei det fart i sakene gitt Nå virker appen "standalone" på telefonen også. Min telefon Motorola Moto G5 plus har ikke støtte for Mirrorlink ser det ut for, men det skal jeg prøve fra en annen telefon i huset. Det samme muligens med Apple Car Play. Neste prosjekt er å få opp internett i bilen. Siden jeg har Amundsen blir det nok med deling fra telefonen. Koster ikke på meg Carstick / datasim i denne omgang. Har vel neppe brukt for det heller
 3. Etter å ha kjørt samme bil i 15 år fant vi ut at det var på høy tid med et skifte. Gamlebilen har vært god den, men alderdomstegnene (og kostnadene) rant etter hvert på. Prøvekjørte noen biler vinteren 2017, og fulgte litt med i bruktmarkedet. Konklusjonen ble etterhvert av vi ville vente på, og vurdere den nye Škoda Karoq, som var venta ut på seinhøsten 2017. Garasjen vår er liten og skal huse både bil, sykler og litt til. Bilen skal romme en familie på 4, hvorav to ungdommer. Ingen av oss er veldig storvokste. Har lenge ønskt oss 4x4 og litt høyere bakkeklaring. Etter å ha prøvd demobilen et par ganger var konklusjonen klar. Det må bli en Karoq. Til daglig er den stor nok, og Varioflex-seter og takboks gir god fleksibilitet ved behov. Noe utstyr «måtte» vi ha, men prøvde samtidig å holde en viss nøkternhet med fokus på det praktiske, slik at ikke kostnadene skulle løpe løpsk. Det ble en Style 4x4 i fargen Cappucino beige. Interiør i delskinn (standard) i svart. Valgte manuell girkasse siden vi har to stykker på vei inn i øvelseskjørealder. Litt rimeligere og mer aktiverende for sjåføren er det også. Ekstrautstyr: Transportpakke (hengerfeste, sensorstyrt bakluke og foldebord), Infotainment Amundsen, Elektrisk justerbart førersete m/ minne, Bad road, mørke hjulbuelister, vinterhjul skvettlapper foran, vendbar bagasjeromsmatte, gulvmatter og matte over tunnelen i midten bak (genialt for de som ofte har kortvokste passasjerer i midten). Det ble også ny skiboks, Skiguard 830, siden den gamle passa dårlig. Midt i april var ventetida over. Med 15 år nyere bil er det mye morsomt å sette seg inn i…. Ser ikke så verst ut i regnvær heller.
 4. Karoq2018

  Farge kombinasjoner

  Har cappucino beige på vår splitter nye Karoq, og er kjempefornøyd med det. Valgte delskinn interiør (standard) i svart. Synes det ser bra ut, men nå liker ikke jeg lyst interiør generellt da. Finnes et bilde av bilen i en annen tråd her som nevnt høyere opp. Har planer om å lage en egen tråd for bilen når jeg bare kommer så langt... ;-)
 5. Karoq2018

  Hvem har fået sin Karoq og er du tilfreds med den?

  Takk for det Et bilde i denne omgang. Synes Karoq kler Cappucino Beige godt, og er glad vi landa på det. Skifter uttrykk med vær og lys. Står bra mot de svarte listene nede, kromlistene ellers, og nå også en svart takboks på toppen.
 6. Karoq2018

  Hvem har fået sin Karoq og er du tilfreds med den?

  Kommer plutselig...... Lava Blue ser jeg. Vurderte også den, men endte opp med en annen farge. Har ikke kjørt så mye ennå, men det ser bra ut.
 7. Karoq2018

  Hvem har fået sin Karoq og er du tilfreds med den?

  Fikk min på fredag etter 4 måneders ventetid. Ser bra ut
 8. Karoq2018

  Mens vi venter....

  Høres bra ut. Når bestilte du? Hadde du forhåndsreservert? Håper at min kommer før påske....
 9. Karoq2018

  Mens vi venter....

  Håper å få min litt før...
 10. Karoq2018

  For den som er lei av å vente............

  Om en har lyst på en godt utstyrt Karoq kan det jo være et alternativ. En slipper i alle fall ventetida.... Demobilen jeg prøvde kosta vistnok 560.000, og den hadde mye av det samme utstyret. På den jeg har bestillt tok jeg med det jeg har bruk for og lyst på (stort sett) og havna ca. 100.000 under. Får heller vente litt. Karoq koster sammenligna med f.eks. Octavia, men havna på en Karoq. Midt i blinken til vårt behov, tror jeg......
 11. Karoq2018

  Mens vi venter....

  Hei! Ny her på forumet i anledning at jeg har bestillt min første Škoda, en Karoq Style 4x4. Regner med det er en del andre som venter også.... Noen her som har hørt noe mer angående produksjon/levering? Er det annet en demo-/utstillingsbiler som har ankommet landet foreløpig? Utålmodig

Karoq2018 vant dagen sist Mai 4

Karoq2018 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

10 Godt

Om Karoq2018

 • Rang
  Medlem

Personlig informasjon

 • Bil
  Škoda Karoq Style TDI 2.0 4x4

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×