Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

RuneT

Medlem
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

RuneT vant dagen sist Mars 11 2019

RuneT hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  Skoda Kodiaq Scout

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

RuneT's Achievements

Veteran

Veteran (4/4)

12

Nettsamfunnsomdømme

 1. Nei dette er for meg ein stor underfunderlighet, og eg er jammen meg ikkje sikker på korleis dette skal målast. Eg vil tru at bilen må minimum ha adaptivt understell og gjerne tilhengerassistent. Her er jaffal bildene eg lånte frå eit anna forum som visar kva eg meinar.
 2. Har nokon av dykk info om tilhenger under menyen "kjøredata"? Dette er info om kuletrykk og tilhengerlast i kilo. Har sett en som har dette i sitt digitale display, men klarar ikkje finne da på min 2019 Kodiaq Scout med adaptivt understell.
 3. Mange takk for oppklaring! Då skal eg kneppe til med 20Nm til😊
 4. Har nokon funne ut kva momentet skal være for tiltrekking av hjulboltane? I manualen har eg berre funne ut at ein "skrur bolten i pilens retning til den sitter godt". Skrudde til med 120nm i dag, men skulle gjerne hatt da riktige momentet svart-på-kvitt.
 5. Mange takk for svar! Reknar med at dette går veldig fint på måten dokke beskrivar😊 Har tidlegare vaska motorrommet på Land Roveren i mange år uten problemer, og det er jo ein bil som i utgongspunktet kjeme frå fabrikk med finurlege krypstraumar og elektriske uforklarlegheiter🤣 Uansett så gjere da seg med eit reint motorrom😊
 6. Har nokon erfaring med å ta motorvaslen sjølv? Har ein 2019-modell Kodiaq 2.0 TDI eg gjerne skulle ha shina i motorrommet, men usikker på kva ein eventuelt på dekke til og korleis ein bør gjere dette utan å forårsake feil.
 7. Ja den passer heilt sikkert fint den😊 Da einaste eg stussa litt over er at den ser ut som er høgare på den eine kanten som står "Inside og Car" eg har faktisk aldri vore under og sett, men trur du at den passar til desse bilane? Ser da er samme til alle VAG-bilar på Power flex sine sider.
 8. Sjå der ja! Såg i lista øve kva bilar den var berekna for, men da stor ikkje Kodiaq. Mulig da gjere da, men eg sendte dei ein mail for for høyrte meg. Kanskje den passar😊 Godt å høyre at da faktisk går an å lekke på kanalen utan at da teke skade av da. Da er nok som du seier berekna på da, og er eg forsiktig og står støtt så går nok detta bra😊
 9. Då vil eg tru da går fint an å jekke på kanalen ja. Eg har sett på dei "Jack pad's" og faktisk funne på ebay med spor i som skal passa til bilder med kanalfals. Kan kanskje bruke ein sånn ein?
 10. Planlegger dekkskift heime i garasjen, og tenkte å gjere dette med ein vanleg garasjejekk. Ønskar å bruke dette i staden for den originale nød-saksejekken då eg ikkje ønskar å jekke på kanalen meir enn høgt nødvendig. Tik dokke som gjere dette heime sjølv ein sein fredagskveld; kor plasserar dokke garasjejekken, og kva løftehøyde må ein ha på jekken?
 11. Oppdaget etter 1,5 års bruk at dei kromma vinduslistene på Kodiaqen har begynt å få eit kvitt belegg på seg. Har nokon erfaring med dette og kva som eventuelt kan fjerne da utan å gjere ytterlegare skade? Er dette vanleg å få på den type lister? Da ser ikkje ut som om grillen eller listene på siderutene bak har fått dette, berre listene på dørene.
 12. Nei da er ikkje godt å seie kva da kan være, men da har blitt markant betre og ikkje noko eg legg så mykje merke til lengre. Da kan verke som at da har "gått seg til" på ein måte. Superb og Octavia er også heilt andre bilar, og da kan hende at resonansen er annerledes i ein Kodiaq / Tiguan enn ein Octavia / Superb.
 13. Interessant. Var da i forbindelse med denne lyden du fekk oppdatert SW, eller var da andre årsaker? Da kan hende da er normalt på Kodiaq og Tiguan ja. Eg har prøvd ein helt ny Octavia 4x4 og, men der fantes det ingen sånn lyd. Mulig at den bilen er bygd annerledes.
 14. Her får du kjøpt originalt lastegitter i metall til Kodiaqen din: http://www.superskoda.com/Skoda/KODIAQ/Kodiaq-original-Skoda-Transverse-trunk-grille Du får også nettingssystem til samme bil: http://www.superskoda.com/Skoda/KODIAQ/Netting-system/
 15. Nei da har liksom blitt betre og betre dette etterkvart som kilometerne har dratt på seg, så eg helde meg til forklaringen til Møller om at da er ein konstruksjonsmessig lyd som kommer mellom kronhjul og pinion i bakdiffen. Har du tilsvarande lyd på din?
×
×
 • Opprett ny...