Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


RuneT

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takbøyler og skiboks sammen med panorama

  Mange takk for ein grundig forklaring og mange gode tips! Eg skal leike meg litt med konfigureringen og sjå kva eg ender opp med. Er da ellers noko eg må være klar over dersom eg får får takboks til denne bilen? Merker du at du har den på taket eller er bilen så god å køyre at det nesten ikkje er merkbart? Eg har aldri hatt takboks sjølv, så derfor så mange spørmål. Flott bil forresten!
 2. Hei Har nokon ein anbefaling å kome med angåande takbøyler og skiboks som passer godt på ein Kodiaq med panoramasoltak? Det er nok eit vrient komprimiss å kome med ei løysing der ein vil ha boksen så lav som muleg mtp. parkeringshus og der ein samstundes vil ha muligheten til å åpne takluka utan å ødelegge denne. Har forresten sett på ein boks av typen Packline NX Premium som eg synast ser fin ut. Har nokon erfaring med denne boksen, og kva boy ler har dokke til denne? Bilen har vanlege takrails. Mvh Rune
 3. Skvettlapper og stigtrinn

  Nei bilane skal nok være heilt identiske sånn sett, men synast da uansett er rart om dei skal måtte skjære ut ein bit frå innerskjermen med dei "gamle" skvettlappane.
 4. Skvettlapper og stigtrinn

  Hei Har nokon montert skvettlapper forran på ein Kodiaq Scout? Er da tilfelle at ein må skjære ut av plastikken på innerskjerm/trim på undersiden for å få disse til å passe? Har lest i britiske forum at dei skvettlappene framme har blitt endret i følge Skoda UK i år for å unngå modifisering, og at delenummeret har blitt endret frå 565075111 til 565075111A, men Skoda sjølv i Noreg kan ikkje bekrefte dette. Har også vurdert stigtrinn på bilen, men har forstått at dette ikkje lar seg kombinere med skvettlapper foran? Har funnet bilder av denne kombinasjonen, men er usikker på om skvettlappen foran har blitt tilskjært. Mvh Rune

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om RuneT

 • Rang
  Nybegynner

Personlig informasjon

 • Bil
  Skoda Kodiaq Scout

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×