Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

JCH

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. er enig med deg der, forferdelig dårlig anlegg...
 2. Hei, er det flere som har dårlig lyd fra canton-anlegget? Ved DAB bruk, høres det greit ut. men med en gang man bruker BT eller USB kabel blir lyden rett og slett søppel. høye lyder av symbaler bryter ved litt lyd. lyden går rett og slett over til "kans" ved høye toner. Bruker spotify med extreme quality på hver sang. I min 2001 Passat, høres lyden flott ut over anlegget der, via BT.
 3. Det som blir problemt nå, er å avbestille bilen, hvis man skulle " true" med det. da vi virkelig ikke har råd til å bestille ny bil å vente på nytt. Det eneste jeg ser for meg nå, er å vente på at bilen omsider kommer, og ytre vår frustrasjon over hele situasjonen. og hvis de ikke kommer med prisavslag på selve bilen, blir kontrakten kanselert. ( regner med siden ventetiden har strekt seg så langt kommer jeg meg unna %andelen de krever ved evnt kanselering av kontrakt.)
 4. jeg har spurt og bedt om bil i mellomtiden. men de fraskriver seg alt ansvar. og peker på at dette er en veldig uvanelig situasjon. jeg har bedt sulland om å fikse en leiebil. men det er vist noe de ikke vil praktisere. siden de selv ikke hadde biler å låne ut( da jeg regner med noen andre med samme problem var heldige å få lånt) jeg spurte om det kunne være mulighet å få lånt bil fra annen Sulland. ( mo I rana, bodø, verdal, Trheim. osv.) men det var visst ikke mulig. fikk mail fra selger tirsdag for en uke siden. da sa han at bilen var under transport til Norge. men når den kom til Norge hadde han ingen dato på.
 5. Hmm... det jeg fikk fra forhandler av svar; var at de ikke hadde biler å låne ut.. Kan ikke si vi har blitt møtt med hjelpsomhet fra sulland for å si det slik. Virkelig synd, spesielt når dette er mitt første nybilkjøp. Blir nok det siste også.
 6. takk for svar! har bestilt en 190 hk Diesel. sportline
 7. Hei! bestilte en Skoda Kodiaq 190, 4x4 5 seter, 19.06.18 Fikk da beskjed om at bilen skulle være klar til levering Uke 37 . ferdig produsert uke 34 på fabrikk. uke 37 kom, og vi fikk beskjed at det sto mange biler i vent, pga nye avgifter opp mot eu. selger så for seg at bilen skulle røre på seg fra fabrikk i uke 40. uke 40 kom, fortsatt ingen ting som hadde skjedd. fikk heller ikke noe konkret svar fra selger om hvor lang tid dette egentlig ville ta. men til slutt krevde jeg å få et konkret svar på dette. og da sa han at det kunne ta opp til 10 uker før den var i Norge. da min familie er avhengige av 2 biler i hverdagen, førte dette til en skikkelig økonomisk belastning, da vi hadde solgt bil n2. fordi vi fikk beskjed om at bilen skulle komme i uke 37. spørsmålet er; om det er flere som har samme trøbbel ang dette " avgift opp mot EU" og om man får noe kompensasjon for slike økonomiske belastninger?

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om JCH

 • Rang
  Nybegynner

Personlig informasjon

 • Bil
  Skoda Kodiaq 2019 Sportline. 4x4 190 TDI.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...