Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

JCH

Member
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg plages med lydkvalitet enten det er via USB, eller via BT. Dab virker klar og tydelig. men bruker DAB sjeldent. da jeg mest bruker spotify på mobilen ( og ja, streamer på Extreme quality) uten noe godt resultat. Bruker du noe standard instilling? som feks ; Fører, alle osv? Bruker du surround sound? eks hvor mye? kan også nevne hvis jeg bruker USB og spiller fra Mirror link, så får jeg ikke stille lyden i nærheten så høyt som via BT.
 2. men hva i all verden er skiltgjenkjenning da? når den faktisk ikke kjenner igjen skilt? da er det jo bare GPS-fartsgrenser den henter ut fra Navi. bare juks og fanteri? derav må SAT NAV oppdateres for å være sikker på at man får rette fartsgrenser..?
 3. akkurat... får prøve meg på en klage da. fikk meg en skikkelig støkk da jeg lå på Cruise i 85, og møtte politi å laser, og skiltgjenkjenninga viste 60..... enda det var 80 sone... første man tenker er jo, sh*t, har jeg gått glipp av ett skilt??.... men det har man jo ikke...
 4. hei, i helgen kjørte jeg Tur/retur Oslo fra der jeg bor. ca 1030km hver vei. Merket at det var mye feil med gjenkjenning av skilt. mye ble vist til å være 70 sone, enda det var 80. Kjørte forbi 80 sone skilt, likevel sto det 70 i dashbordet. på tur inn til Oslo i 110 sone, markerte den for 110 i en kort periode før den gikk til å vise 90 sone. etter noen minutter passerte jeg nytt skilt med 110 sone. og etter nok en kort periode etter møte med 110 skiltet gikk dashbordet tilbake til å vise 90, enda jeg fortsatt var i 110 sone. Er dette da i det heletatt Skiltgjenkjenning, eller går det på GPS? noe som vil si at SAT Naven må oppdateres? av og til kunne det faktisk stå 50 sone i dashbordet, og reelt var 80 sone. ekstremt irriterende og missvisende. Er det noen flere som har vært borti samme problem? mange av disse fartsonene/veiene har vært uforandret de siste 10 årnene. derfor synes jeg det er rart hvis det skulle ha noe med Kartoppdatering å gjøre.
 5. hei, beklager sent svar. men, lyden er den samme. "føler liten kvalitet" når det gjelder anlegget, dessverre.
 6. er enig med deg der, forferdelig dårlig anlegg...
 7. Hei, er det flere som har dårlig lyd fra canton-anlegget? Ved DAB bruk, høres det greit ut. men med en gang man bruker BT eller USB kabel blir lyden rett og slett søppel. høye lyder av symbaler bryter ved litt lyd. lyden går rett og slett over til "kans" ved høye toner. Bruker spotify med extreme quality på hver sang. I min 2001 Passat, høres lyden flott ut over anlegget der, via BT.
 8. Det som blir problemt nå, er å avbestille bilen, hvis man skulle " true" med det. da vi virkelig ikke har råd til å bestille ny bil å vente på nytt. Det eneste jeg ser for meg nå, er å vente på at bilen omsider kommer, og ytre vår frustrasjon over hele situasjonen. og hvis de ikke kommer med prisavslag på selve bilen, blir kontrakten kanselert. ( regner med siden ventetiden har strekt seg så langt kommer jeg meg unna %andelen de krever ved evnt kanselering av kontrakt.)
 9. jeg har spurt og bedt om bil i mellomtiden. men de fraskriver seg alt ansvar. og peker på at dette er en veldig uvanelig situasjon. jeg har bedt sulland om å fikse en leiebil. men det er vist noe de ikke vil praktisere. siden de selv ikke hadde biler å låne ut( da jeg regner med noen andre med samme problem var heldige å få lånt) jeg spurte om det kunne være mulighet å få lånt bil fra annen Sulland. ( mo I rana, bodø, verdal, Trheim. osv.) men det var visst ikke mulig. fikk mail fra selger tirsdag for en uke siden. da sa han at bilen var under transport til Norge. men når den kom til Norge hadde han ingen dato på.
 10. Hmm... det jeg fikk fra forhandler av svar; var at de ikke hadde biler å låne ut.. Kan ikke si vi har blitt møtt med hjelpsomhet fra sulland for å si det slik. Virkelig synd, spesielt når dette er mitt første nybilkjøp. Blir nok det siste også.
 11. takk for svar! har bestilt en 190 hk Diesel. sportline
 12. Hei! bestilte en Skoda Kodiaq 190, 4x4 5 seter, 19.06.18 Fikk da beskjed om at bilen skulle være klar til levering Uke 37 . ferdig produsert uke 34 på fabrikk. uke 37 kom, og vi fikk beskjed at det sto mange biler i vent, pga nye avgifter opp mot eu. selger så for seg at bilen skulle røre på seg fra fabrikk i uke 40. uke 40 kom, fortsatt ingen ting som hadde skjedd. fikk heller ikke noe konkret svar fra selger om hvor lang tid dette egentlig ville ta. men til slutt krevde jeg å få et konkret svar på dette. og da sa han at det kunne ta opp til 10 uker før den var i Norge. da min familie er avhengige av 2 biler i hverdagen, førte dette til en skikkelig økonomisk belastning, da vi hadde solgt bil n2. fordi vi fikk beskjed om at bilen skulle komme i uke 37. spørsmålet er; om det er flere som har samme trøbbel ang dette " avgift opp mot EU" og om man får noe kompensasjon for slike økonomiske belastninger?

Community Reputation

0 Neutral

About JCH

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Kodiaq 2019 Sportline. 4x4 190 TDI.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...