Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Espen

+ Member
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. Hei, du. Lava Blue er en kul farge. Den skifter litt farge og nyanser alt ettersom været er. Mørk blå, deretter med et grønnskjær, jeg har sett at den kan grense litt opp til lilla noen ganger. I skumringen så var det en kar som sa jeg hadde en tøff sortnyanse 😊 iV er interessant. Om3 år når jeg skal skifte bil igjen, så tenker jeg st det er et meget godt alternativ. 👍
 2. Espen

  Takstativ

  Så bra 😊 Jeg skal prøve å sjekke ut dette.
 3. Espen

  Takstativ

  Kan det hende at dersom mellomrommet mellom tak og skiboks blir for lite at det oppstår uling/ulyder pga luftgjennomstømninger? Dette ser veldig bra ut, @sletto. Thule får man vel kjøpt på nesten alle «Biltematyoe» butikker...? Jeg har et stativ til min Superb, men selv om det er regulerbart, så passer det ikke foran.
 4. Hei, @Gaaa Hvilke takstativ har du gått for, da? Hva gikk du for til slutt, @Quattrokid?
 5. Espen

  Takstativ

  Hvilken type takstativ til Kodiaq, til å feste skiboks på, synes dere er best, og hvor er det mulig å kjøpe den?
 6. Mange takk 😊 Det er mye å sette seg inn i..... Og det tar tid å få satt alle innstillingene...
 7. Her skriver du jo at jeg har en 2019 modell. Det er det ikke. Ja, jeg også. Beklager at jeg var litt oppfarende. Mye følelser med ny bil... 😮
 8. Nei, du har jo ikke det. Bilen min er ikke en 2019 modell. Jeg har en av de aller første 2020 modellene i landet. I følge min Skoda forhandler Møllerbil Storhamar så har jeg en 2020 modell. I følge internasjonale regler for chassisnummer så har jeg en 2020 modell. Skiftet til Skoda fra 2019 modeller til 2020 modeller var månedsskiftet Mai/Juni Bestilling før 31/5, ble en 2019 modell. Bestilling etter 1/6 ble en 2020 modell. Hvor du har dine opplysninger fra vet ikke jeg, men det er jo her helt klart at noe ikke stemmer. Mener du at Skoda har laget noen modeller med bokstaver for en slags myk overgang...? Hvorfor tror du at de har laget nye bakluker, uten stanset fordypning til det runde Skoda-merket, men med bokstaver, og gitt ut noen biler med det? Når det gjelder forum-etikette så er ikke din påstand ydmyk i det hele tatt, derfor mitt svar til deg. Det er noe du bør tenke på for fremtiden. Jo... For all del... Takk for det.
 9. Ja, dette var unektelig en god opplevelse. Det er jo alltid spennende med ny bil, men nå var det litt ekstra spennende syntes jeg. Dette er en mye større/høyere/mektigere bil enn jeg har hatt før. Det har vært en liten jobb internt hos oss får å få den igjennom som firmabil og gleden er jo ikke noe mindre nå som jeg har fått den. Jeg sitter mye høyere og rettere enn i Superben. Det liker jeg godt. Det er en god følelse å sette seg inn i bilen, fremfor å sette seg ned. Jeg synes oversikten ut inne i bilen er veldig god. jeg føler at jeg får mye bedre oversikt, selv om det kanskje ikke er så veldig mange cm det er snakk om. Kmstanden er 111, så det har ikke blitt så lange turen enda. Det er en behagelig stille bil. Jeg synes ikke det var utpreget vindstøy heller. Jeg har aldri hatt alcantara seter noen gang. Der sitter jeg som støpt fast. Skinnsetene i Superben kan jo bli litt glatte, så der kan jeg jo gli litt frem og tilbake under kjøring, men her satt jeg fast. Det er jo positivt, det. Som nevnt tidligere så er ikke min Amundsen med innebygd SIM-kort slot, og jeg har heller ikke en slik Car-Stick som @Core2Duo har fått med. Da blir det ørlite mer tungvindt hos meg å få bilen på nett. Det jeg må gjøre er å passe på å starte bilen, åpne iPhonen min på innstillinger for delt internett, plugge inn CarPlay USB ledningen - deretter kobler bilen seg på nettet automatisk. Litt mer bry, men det kommer jeg nok inn i. Jeg har ikke hatt Skoda-Connect før heller. Det var også en god ting kjenner jeg. Spesielt det at jeg kan skru på parkeringsvarmeren, uansett hvor jeg måtte være, og få isfri bil når jeg henter den på flyplassen f.eks. Ellers så er ikke de beskyttelseslistene for dørene med lenger. De ble borte på de nye 2020 modellene. Det tenker jeg var litt dumt, for jeg syntes det var en god idè. Digitalt instrumentpanel var også ganske gøy. Her er det ganske mange måter å ha visningen på. Siden det er så mange måter, så tenker jeg at dette kommer det til å ta tid for å finne ut hvordan man selv synes at utseende bør være. Jeg kommer sikkert aldri til å bli enig med meg selv.... 😂 Jeg synes fargen er utrolig spesiell. Jeg har prøvd å få det med på bildene, men det blei for vanskelig med telefonen. Fargen er Lava Blue. Så den er egentlig litt mørk blå, men i lyset så kan det virke som det er litt grønnskjær i fargen. Når sola skinner på oversiden av døra, så kan nedre del faktisk virke litt lilla. Dette er egentlig ganske artig å se på. Fargen endrer karakter ettersom hvordan lyser er. Alle farger endrer seg jo alt ettersom hvor lyst/mørkt det er, men dette spillet er spennende.
 10. Mange takk for det 😊 De sitter på de nye 2020 modellene på speilhuset, mot A-stolpen. Jeg har lagt ved noen bilder. Jeg la med noen bilder av speilkappen, motordekselet og kanten på døra. De nye 2020 modellene har ikke denne beskyttelselisten som popper ut for å beskytte døra. Det ble kanskje for mye galt med de? Jeg tenker at jeg godt kunne hatt slike. Intensjonen med de var ihvertfall god.
 11. Jeg mener å tro at min bil var ferdig mandag 8/7. Det er mandag uke 28.
 12. Hvordan vet du dette? Hvem har fortalt deg slikt? Tror du Skoda hadde giddi å lage noen modeller med bokstaver for en slags myk overgang...? Nei, dette er en MY20. En 2020 modell. Siffer nr 10 i chassisnummeret indikerer årsmodell. L=2020 https://www.tv2.no/a/8627285/ Time flies when yoy having fun... - David Bowie, DJ Gleder meg sykt.
 13. Da er det utlevering i morgen 👌 Jeg ser jo at denne fargen er tøff. Den endrer veldig karakteristikk ettersom hvordan lyset er.
 14. Mange takk, @Superb lll. Det blir spennende. Lurer på om jeg får sove... 😂

Espen last won the day on August 18 2019

Espen had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Espen

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 08/31/1968

Personal Information

 • Domicile
  Stange
 • Car
  Kodiaq 190HK TSI 4x4 DSG Style Lava Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...