Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Espen

+ Member
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 1. Espen

  Kodiaq 2020

  Et bilde til
 2. Vil ikke noen av disse oppdateringene i linken skje i løpet av en service?
 3. Jeg har gjort en henvendelse til Møller ang konfigureringssiden. De skal lanseres en bedre konfigurator i Norge i løpet av året. Dette var svaret jeg fikk: "Her var det noen gode poenger og vi takker for falkeblikk og kritisk sans. Vi er prisgitt fabrikkens oppdateringer på oppdaterte bilder. Det er også noe treghet på konfigurator data. Her skal det nevnes at vi ruller ut ny plattform helt på tampen av året. Den tsjekkiske konfiguratoren er allerede oppe om du ønsker å ta en titt på denne - skoda-auto.cz Vi takker for din tilbakemelding. Vennlig hilsen / Best regards Pål Liaker Holm Customer Care Manager"
 4. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=149292401 Da er tiden kommet for å bytte ut min Superb med en ny Skoda. Denne gangen blir firmabilen en Kodiaq. Min Superb er som kjennere her kjenner til en god bil på alle måter. Derfor gjør jeg ikke så mye ut av dette notatet her på forumet. Interiøret er mørk brunt skinn og lyst beige innvendig tak. Jeg kan jo nevne på at jeg har tatt en NAF test på bilen og den er linket til finnannonsen. Priser er alltid oppe for diskusjon...
 5. Jeg tror du må være litt hardere på, på verkstedet, og kreve å få dette sammenliknet med en Kodiaq de selv har til rådighet.
 6. Espen

  Launch control

  Interessant. Min Superb 1,4 L 150HK DSG MY17 har kanskje dette, siden den er så ny, eller er det for liten motor? Kanskje min kommende Kodiaq 2.0L 190 HK TSI DSG MY20 kan ha det?
 7. Ajj.... det var vel 190000 km for tidlig....? Det var vel en feilproduksjon? Eller er den så dårlig konstruert?
 8. Er det ofte at Haldexpumpa kan bli ødelagt så tidlig?
 9. Ja, @Batistuta, jeg har også det «problemet». Jeg må tilte hodet litt ned. Derfor har jeg kjørt setet helt ned bak når jeg kjører i byen. Når jeg kjører på landeveien, motorveien, kjører jeg det opp igjen bak. Dette også for å få variert sittestillingen. Foran så er seter alltid helt oppe.
 10. Espen

  Test Kodiaq

  Ja, litt duving kan det bli i Superben, men jeg liker det på motorveien. Den står i komfort da. Jeg setter den i sport når jeg har det litt travelt på svingete landeveier. Superben ligger meget godt på veien. DCC står over 90% i normal hos meg. Det, og det at det koster 10.000,-kr, gjorde at jeg ikke prioriterte dette på min Style som er bestilt. Når jeg satt og krysset av for alle ekstratingene som er nødvendig, artige, gøyale og kjekt å ha, så blei det plutselig alt for mye penger. Mye blei strøket av lista.
 11. Espen

  Kodiaq 2020

  Dette fant jeg på briskoda: https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/skoda-kodiaq-receive-styling-tweaks-and-new-tech-2020 https://www.carbuyer.co.uk/news/168895/2020-skoda-kodiaq-spotted-testing Jeg er litt usikker på hva som egentlig menes.... jeg får inntrykk av at dette er noe som først kommer våren 2021...
 12. Jeg er jo enig, @JCH. Det skal jo ikke være slik. Den skal jo kjenne igjen skilt. Ikke vise hva den tror og hva det står på et gammelt navi kart.
 13. På min Superb er det slik på nye veier. E6 ved Vinstra viser den plutselig 50. Nye veien ved Kongsvinger også Jeg kan ikke huske at den viser feil fra Kolomoen og sørover.
 14. Espen

  Kodiaq 2020

  Er det noe mer enn bokstavene som er forskjell på 19 og 20 modellene av Kodiaq, @BGB? Det er bilde av den røde Karoq fordi bildet henger sammen med RS’en.
 15. Espen

  Kodiaq 2020

  Slik ser Kodiaq 2020 ut. Bilder fra briskoda.net

Espen last won the day on July 6

Espen had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

About Espen

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  Superb 150HK TSI DSG L&K

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...