Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Espen

+ Member
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Espen

  Dunkelyder

  Takk for svar. Jeg har heist opp bilen og kjent rundt. Jeg tok tak i fjærene og prøvde å dra i de, men de satt fast.
 2. Espen

  Dunkelyder

  Hei, alle. Kona har en Fabia 2010 modell. Jeg kjører den svært skjeldent. Det kommer noen dunkelyder når jeg kjører på ujevn vei, og når jeg svinger hardt til høyre og venstre kjapt etterhverandre. Sikksakk bortover. Det høres ut som om det er på venstre siden foran når jeg sitter inne i bilen. På ujevn vei er ikke dunkelydene til stede hele tiden. De kommer og går. Når det er sikksakk kjøring er de hver gang det svinges. Det har vært slik lenge. Kanskje i ett år, men nå synes jeg det bør gjøres noe og har selvsagt tenkt å bestille verkstedtime. Jeg heiste opp bilen for å se om det var noe løst deksel eller noe, men alt satt fast. Under hele bilen. Skjermbuene også. Jeg oppdaget at plata i bagasjerommet over reservehjulet kunne lage litt lyd, så jeg tok på tetningslister for å dempe at den kunne slå mot underlaget uten at det hjalp noe som helst. Har noen noe ide om hva dette kan være?
 3. Jeg har ikke hatt problemer med kabelen. Jeg tror at jeg har brukt mange forskjellige kabellevrandører. Aner ikke om de har vært godkjente. Er telefonen din innstilt på CarPlay i innstillingene - Generelt? (Må jo spørre....) Det kan jo virke som CarPlay USB kontakten din i bilen ikke virker. Sikring? Støv og møkk? Brudd? Når jeg nå gikk inn i mine innstillinger - Generelt og trykket på CarPlay - så ser jeg at dersom bilen støtter det går det an å koble opp trådløst. Det har jeg aldri prøvd selv, men det må jeg selvsagt prøve.
 4. Espen

  Ekstra lydisolering

  Er det noen som har erfaring med ekstra lydisolering på Kodiaq? Hvor gjøres det? Under bilen, under gulvbelegget, inni dørene, torpedoveggen...?
 5. Espen

  Varme i ratt

  Jeg har 2017 modell. Levert i oktober 2016. Jeg fikk ikke valgmuligheten med rattvarme.
 6. Den nye Toyota Rav4 hybrid har elmotor på bakhjulene. Den hybriden kan ikke lades med ledning. Drivstoff forbruket er slettes ikke dårlig. Det blir spennende å se hvordan bilen blir som elbil
 7. Espen

  Ulyder i interiør?

  Jeg har kjørt min Superb i 2,5 år - 132.000 km. Det eneste som lager litt lyd av og til er solbrillene som ligger i brilleholderen. Noe av det verste jeg vet er når det kommer knirke- og gnisselyder.
 8. Det skjedde 4-5 ganger at alle radiostasjonene ble blanke. Jeg klaget til verkstedet, og de skjønte ingen ting. Men i høst fikk jeg beskjed om at jeg kunne komme inn for en oppdatering. Det ble fikset på min bil, og det har ikke skjedd etterpå. Verkstedet heter Hamjern på Hamar. Du kan jo referere til de...?
 9. Espen

  bakluke kodiaq

  Kjedelig når det blir feil, men bra at de avdekkes selvsagt.
 10. Espen

  Skettlapper bak

  Det blir mye mindre skitt på din egen bakrute, og bakenden generelt. Lakken holder seg også mye bedre på nedsiden av bilen, bak hjulene. Det blir ikke så slitt mht steinsprut o.l.
 11. Espen

  Sensorstyrt bakluke

  Min fungerer som oftest. Kan hende det er skitt og møkk som gjør at det ikke virker av og til. Jeg vet ikke. Hvor sitter sensoren? Jeg har av og til lagt merke til at luka begynner å gå ned, og pipe, når jeg er lent innover i bagasjerommet for å hente/flytte på ting. Det synes jeg er litt iriterende. Hvordan kan det egentlig skje? Jeg sliter mer å få den til å gå igjen når jeg står med hendene fulle og sparker under bilen...
 12. Espen

  bakluke kodiaq

  Fint å få greie på hva det var. Er dette en «vanlig» feil? Fikk du noen forklaring på hvorfor den sluttet å virke etter så kort tid?
 13. Jeg har lest på kommentarene dine at det har vært litt «småplukk» og fint at det har ordnet seg. Men for mye slike småsaker blir tilslutt en stor bør... Jeg har jo vært og prøvekjørt og sett mye på den. Ser veldig bra ut må jeg si.
 14. @JohnMartin, har du fått orden på radioen? Jeg hadde det slik på Superben min, men det ble fikset med en soft wave oppdatering. Det har ikke skjedd siden.
 15. @RuneT, har du vært hos forhandler og hørt med de hva disse skrapelydene er? Jeg vurderer Kodiaq og er interessert i alt om bilen.

Espen last won the day on March 2

Espen had the most liked content!

Community Reputation

9 Promising

About Espen

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Car
  Superb 150HK TSI DSG L&K

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...