Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Espen

+ Medlem
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Jeg har ikke hatt problemer med kabelen. Jeg tror at jeg har brukt mange forskjellige kabellevrandører. Aner ikke om de har vært godkjente. Er telefonen din innstilt på CarPlay i innstillingene - Generelt? (Må jo spørre....) Det kan jo virke som CarPlay USB kontakten din i bilen ikke virker. Sikring? Støv og møkk? Brudd? Når jeg nå gikk inn i mine innstillinger - Generelt og trykket på CarPlay - så ser jeg at dersom bilen støtter det går det an å koble opp trådløst. Det har jeg aldri prøvd selv, men det må jeg selvsagt prøve.
 2. Er det noen som har erfaring med ekstra lydisolering på Kodiaq? Hvor gjøres det? Under bilen, under gulvbelegget, inni dørene, torpedoveggen...?
 3. Jeg har 2017 modell. Levert i oktober 2016. Jeg fikk ikke valgmuligheten med rattvarme.
 4. Den nye Toyota Rav4 hybrid har elmotor på bakhjulene. Den hybriden kan ikke lades med ledning. Drivstoff forbruket er slettes ikke dårlig. Det blir spennende å se hvordan bilen blir som elbil
 5. Espen

  Ulyder i interiør?

  Jeg har kjørt min Superb i 2,5 år - 132.000 km. Det eneste som lager litt lyd av og til er solbrillene som ligger i brilleholderen. Noe av det verste jeg vet er når det kommer knirke- og gnisselyder.
 6. Det skjedde 4-5 ganger at alle radiostasjonene ble blanke. Jeg klaget til verkstedet, og de skjønte ingen ting. Men i høst fikk jeg beskjed om at jeg kunne komme inn for en oppdatering. Det ble fikset på min bil, og det har ikke skjedd etterpå. Verkstedet heter Hamjern på Hamar. Du kan jo referere til de...?
 7. Espen

  bakluke kodiaq

  Kjedelig når det blir feil, men bra at de avdekkes selvsagt.
 8. Det blir mye mindre skitt på din egen bakrute, og bakenden generelt. Lakken holder seg også mye bedre på nedsiden av bilen, bak hjulene. Det blir ikke så slitt mht steinsprut o.l.
 9. Min fungerer som oftest. Kan hende det er skitt og møkk som gjør at det ikke virker av og til. Jeg vet ikke. Hvor sitter sensoren? Jeg har av og til lagt merke til at luka begynner å gå ned, og pipe, når jeg er lent innover i bagasjerommet for å hente/flytte på ting. Det synes jeg er litt iriterende. Hvordan kan det egentlig skje? Jeg sliter mer å få den til å gå igjen når jeg står med hendene fulle og sparker under bilen...
 10. Espen

  bakluke kodiaq

  Fint å få greie på hva det var. Er dette en «vanlig» feil? Fikk du noen forklaring på hvorfor den sluttet å virke etter så kort tid?
 11. Jeg har lest på kommentarene dine at det har vært litt «småplukk» og fint at det har ordnet seg. Men for mye slike småsaker blir tilslutt en stor bør... Jeg har jo vært og prøvekjørt og sett mye på den. Ser veldig bra ut må jeg si.
 12. @JohnMartin, har du fått orden på radioen? Jeg hadde det slik på Superben min, men det ble fikset med en soft wave oppdatering. Det har ikke skjedd siden.
 13. @RuneT, har du vært hos forhandler og hørt med de hva disse skrapelydene er? Jeg vurderer Kodiaq og er interessert i alt om bilen.
 14. Hvordan ble resultatet av undersøkelsen rundt denne lyden, @Sofus? Jeg vurderer Kodiaq og er derfor nysjerrig.
 15. Espen

  Superb Hybrid 2019

  Det er unektelig spennende. Jeg vet ikke noe mer enn dette http://m.bilnorge.no/artikkel.php?aid=49516 Jeg håper de kommer med elbil også.

Espen vant dagen sist Mars 2

Espen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

9 Lovende

Om Espen

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bil
  Superb 150HK TSI DSG L&K

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...