Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Espen

+ Member
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 1. I morgen skal jeg på Møller og bytte en DAB forsterker som sitter inne i bakluka. Møller hadde bilen inne og lånte en slik forsterker fra en annen bil og sa at det løste problemet. Så får vi se... De andre problemene skylder Møller på iOS. Møller venter på iOS 14 og håper at det da skal løse seg...
 2. Da er bakluke håndtaket byttet, så får vi se om det hjelper. I morgen skal jeg på Møller og bytte en DAB forsterker som sitter inne i bakluka. Møller hadde bilen inne og lånte en slik forsterker fra en annen bil og sa at det løste problemet. Så får vi se... De andre problemene skylder Møller på iOS. Møller venter på iOS 14 og håper at det da skal løse seg...
 3. Bilen har nå vært på Møller og byttet håndtaket, så får jeg håpe at dette problemet er borte.
 4. Jeg har en Kodiaq 2020. Noen ganger så har det skjedd at jeg skal åpne bakluka med knappen på luka, og når jeg trykker inn knappen/håndtaket, så høres det et klikk og luka åpnes ca 2 mm. Deretter må jeg trykke en gang til så åpnes den elektrisk. Jeg kan da også dra opp døra manuelt når den ikke går opp elektrisk. Jeg har prøvd å til dette ved å lat som... Da har jeg trykket inn håndtaket, og luka begynner å åpne seg, men jeg holder den igjen. Da stopper den. Deretter prøver jeg å dytte den så langt ned/inn slik at det bare blir de 2 mm med åpning. Det går ikke for da vil luka automatisk lukke seg. Jeg får ikke til dette ved å trykke 2 ganger kjapt heller. Vedlagt her er et bilde hvor jeg prøvde på normalt vis å åpne bakluka, men den bare låste seg opp og åpnet seg ikke elektrisk. Luka er da åpnet ca 2 mm. Videoen er av at jeg åpner den med håndkraft. Er det noen andre her som har opplevd noe av det samme? Dette er noe som skjer sjeldent, men irriterende nok på en ny bil. Bakluka åpner seg ikke.mp4 Bakluka åpner seg ikke.mp4
 5. Det blir spennende å høre hva verkstedet sier til dette. Nå er det jo snart en kjent feil.
 6. Mine vinduslister har fått "flekktyfus". Krommen rundt grillen er fin og blank når jeg gjør den ren, mens vinduslistene er av en helt annen type. Mye mattere i utgangspunktet, og nå har de blitt skikkelig skjoldete i tillegg. Jeg får de ikke "rene"
 7. Hei. Jeg skrev et innlegg på siden om Kodiaq, men der var det ikke så mange som hadde problemer med CarPlay, så jeg tenkte å høre på generelt nivå. Verdt å nevne at jeg har Amundsen og ikke Colombus, kanskje. CarPlay kan av og til ikke starte. CarPlay kan av og til slå seg av for deretter å koble seg på igjen. CarPlay kan skru seg av og ikke skru seg på igjen. Dersom jeg trekker ut ledningen fra USB etter at noe av dette har skjedd, så vil den nesten alltid starte. På de 10 md jeg har hatt bilen har jeg hatt to forskjellige iPhoner og fire forskjellige ledninger. Det kan også være litt problemer med å koble telefonen med Bluetooth. Ryggekamera skrur seg ikke på. Noen ganger skjer det ikke noe, andre ganger viser den konturen av hele bilen med slike merker for sensorer rundt om. Radioen står på, men når jeg skal regulere lyden så indikerer den at det er telefonlyden som skal reguleres. Noen ganger tar det veldig lang tid før radioen skrur seg av. Jeg skrur av tenningen/bilen, åpner døra, det virituelle dashbordet indikerer at bilen er skrudd av, men radioen står på fremdeles en stund. noen ganger med mørk Amundsenskjerm andre ganger med radioskjermen på. Av og til kan jeg ikke skifte kanal, selv om jeg trykker på de forskjellige kanalknappene. Klokka kan plutselig vise 1 time feil. Verkstedet har allerede byttet infotainmentskjerm. For bak denne skjermen så sitter det en «hjerne» som styrer. Men jeg synes ikke det har blitt så mye bedre. Dette er jo en ny bil, og slikt skal jo ikke forekomme, synes jeg.
 8. Dette har jeg ikke tenkt på å sjekke... Verkstedet har heller ikke spurt Verkstedet har allerede byttet infotainmentskjerm. For bak denne skjermen så sitter det en «hjerne» som styrer. Det hjalp litt, det ble bedre, men feilene uteblir ikke
 9. Ja, jeg har fått beskjed om jeg kan få dette på film. Og det har jeg fått til, unntatt baklukelåsen. Jeg er baki der 7-8 ganger i løpet av en arbeidsdag. Det blir 16 åpninger i løpet av én dag. I begynnelsen filmet jeg hver åpning..... men det blir tungvindt etterhvert og så glemmer jeg det en gang.... og selvsagt skjer det da.... Jeg har fått time til å bytte denne låsen da. Det er bra. Verkstedet sier at de har hørt om noen tilfeller som jeg har opplevd, men de sier også at det ordner seg etter en oppdatering av Amundsen. Det gjelder ikke min bil, for det har vi allerede prøvd. Dette er en pågående sak med verkstedet.
 10. Jeg har snakket med noen få andre som har Kodiaq 2020 med Amundsen som opplever det samme som meg, men det er ikke så mange. Derfor legger jeg det ut her for å høre om det er noen her inne som også har merket dette. CarPlay kan av og til ikke starte. CarPlay kan av og til slå seg av for deretter å koble seg på igjen. CarPlay kan skru seg av og ikke skru seg på igjen. Dersom jeg trekker ut ledningen fra USB etter at noe av dette har skjedd, så vil den nesten alltid starte. På de 10 md jeg har hatt bilen har jeg hatt to forskjellige iPhoner og fire forskjellige ledninger. Det kan også være litt problemer med å koble telefonen med Bluetooth. Ryggekamera skrur seg ikke på. Noen ganger skjer det ikke noe, andre ganger viser den konturen av hele bilen med slike merker for sensorer rundt om. Radioen står på, men når jeg skal regulere lyden så indikerer den at det er telefonlyden som skal reguleres. Noen ganger tar det veldig lang tid før radioen skrur seg av. Jeg skrur av tenningen/bilen, åpner døra, det virituelle dashbordet indikerer at bilen er skrudd av, men radioen står på fremdeles en stund. noen ganger med mørk Amundsenskjerm andre ganger med radioskjermen på. I forhold til min Superb så er det utrolig dårlig DAB-dekning. Selv min etterpåmonterte DAB-Radio i Fabia`n har bedre forhold. Midt i byen er det store områder uten dekning. Store områder rett utenfor byen også. På samme områder jeg har kjørt med Superb og fabia med radio. Svært ofte høres det ut som om høyttalerne er innpakket i bomull for deretter at lyden forsvinner helt og indikasjonen for manglende DAB-dekning vises. Av og til kan jeg ikke skifte kanal, selv om jeg trykker på de forskjellige kanalknappene. Klokka kan plutselig vise 1 time feil. Av og til når jeg starter opp bilen etter at den har stått ca 45 min, så kommer det en litt merkelig lyd fra dashbordet. Lyden høres ut som om det suser i vannrør. Den varer alt fra 1 sek til 5 sek Baklukelåsen kan av og til bare låse seg opp, men ikke åpne seg automatisk når jeg låser den opp med håndtaket bak. Da "åpner" den seg noen mm og jeg kan dytte den opp manuelt, eller åpne den med bakluke åpneren ved å trykke én gang til. Denne bakluke åpneren har jeg fått time for å byttes, Det er også en irriterende knirkelyd i B-stolpen på førerdøra når jeg åpner og lukker den. Ikke under kjøring, heldigvis. Det er fremdeles en ny bil, og slik skal ikke en ny bil være. Jeg har sagt fra til forhandler fra dag én. Er det noen her som kan relatere seg til dette?
 11. Espen

  Vann på taket - regn.

  Her vises det tydelig hvordan vannet treffer baksetet når det har regnet, og jeg åpner bakdøren. Bilen står vannrett på gårdsplassen min.
 12. At det hadde vært en litt diskret lyd en kort kort stund hadde jo ikke gjort noe, men når jeg er inn og ut av bilen mange ganger i løpet av en dag, så er dette en svært irriterende lyd. Det er nok mange som gjerne vill hatt dette lydnivået betraktelig redusert.
 13. Jeg har nå kjørt ca 47.000 med min Kodiaq og det er mye feil med skiltgjennkjenninga. Den hopper opp og ned som en jojo. Jeg kjørte gamleveien ved siden av E6 ved Espa og sørover. Der viste den mye feil.
 14. Espen

  Vann på taket - regn.

  Jeg har nå hatt Kodiaq siden Setember 2019, og jeg synes dette er et lite problem som designerne på Skoda absolutt bør ta tak i.
 15. Hei, du. Lava Blue er en kul farge. Den skifter litt farge og nyanser alt ettersom været er. Mørk blå, deretter med et grønnskjær, jeg har sett at den kan grense litt opp til lilla noen ganger. I skumringen så var det en kar som sa jeg hadde en tøff sortnyanse 😊 iV er interessant. Om3 år når jeg skal skifte bil igjen, så tenker jeg st det er et meget godt alternativ. 👍

Espen last won the day on August 18 2019

Espen had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Espen

 • Rank
  Veteran
 • Birthday 08/31/1968

Personal Information

 • Domicile
  Stange
 • Car
  Kodiaq 190HK TSI 4x4 DSG Style Lava Blue

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...