Gå til innhold

MariusA

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bosted
    Røyken Kommune
  • Bil
    Skoda Octavia 2018

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MariusA sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjenner ikke til Superb sitt anlegg, føler meg bare litt snytt for å velge ekstra høytalere og sub, og ha kjip lyd
  2. Jeg har kjøpt uten Navi, nettopp for å bruke Apple CarPlay som Navi. Det fungerer greit frem til skjermen rebooter. Reboot skjer også når jeg hører på radio. Tror ikke det har så mye med CarPlay å gjøre egentlig, mer en svakhet i skjermen.. Albjerk sier selv at det er lite de kan gjøre med dette, jeg må bare vente. Litt kjedelig når man kjøper ny bil og det er kjente feil man ikke er informert om. BC94423F-A9AA-49AE-B9C1-D14748DC8FD9.MOV IMG_4582.MOV
  3. Jeg opplever flere problemer med panelet i bilen min, blant annet ved bruk av Apple Carplay. I flere tilfeller har jeg opplevd at panelet skrur seg av, for å skru seg på igjen etter et minutt eller to. Det ble fra leverandør sagt at dette var et kjent problem på 2018-modellene, og at jeg måtte komme inn for å oppdatere software på bilen. Dessverre finnes det ingen ny software til dette panelet (ca 10 måneder etter at jeg hentet bilen), så jeg må bare klare meg med de feilene jeg opplever. Ved enkelte tilfeller har jeg også opplevd å gå fra bilen med radioen fortsatt på, og ryggekamera forblir svart. Er det flere som har opplevd problemer med skjermen sin? Jeg fikk opplyst da jeg ringte inn første gang at det var personer som hadde ventet siden september i fjor på oppdateringen, så håpet mitt er at kanskje noen av dere er her?
  4. Hei! Jeg kjøpte for ganske nøyaktig et år siden min Octavia, og bestilte da med 10 høytalere og subwoofer. Min opplevelse av lyden i bilen er ikke all verden, og lurer litt på om det er noen som har tilsvarende erfaringer med Canton? Fruen har en Volvo V40 som spiller sokkene av bilen min, både med tanke på volum og bass. Det var ikke noe jeg hadde forventet med ekstra påkostet anlegg.. Noen som har erfaringer med hvordan tweake anlegget slik at lyden blir bedre enn de equiliserene som er standard?
×
×
  • Opprett ny...