Gå til innhold

HansWerner

Medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av HansWerner

  1. Ja @Superb lll blir nok en tur til forhandler, noen få logoer stemmer, men 2/3 gjør det ikke
  2. Har en 2019 Octavia med Columbus. Har lagt merke til at hvis jeg bruker Home skjermen så stemmer ikke radiologoen overens med kanalen jeg lytter på. Velger jeg Radio så er logoen riktig, noen som har vært borti dette?
  3. Jeg har 2019 Octavia 1,5 TSI og jeg har med oppvarmet frontrute ihvertfall, så er mulig på andre enn 2,0 literen.
  4. Ang digitalt dashbord så valgte jeg å ikke ta med det, hadde muligheten, men time will show, mulig jeg litt gammeldags... Og som flere har påpekt, hengerfeste var høyt på lista men dette ligger nå i det som heter Transportpakken og da får du med litt ekstra snacks i tillegg for en rimelig penge, ellers er det jo kampanje på dette om dagen til kr0,- Vurderte også større motor, men 1.8 TSI selges ikke lenger, og det kommer en ny motor, 2.0 190HK slik jeg skjønt på selger men det åpnes ikke for bestilling før senere og med levering godt ute i 2019.
  5. Har lurket rundt i forumet en stund og har nå reg meg. Har nå bestilt meg min andre nye Skoda, en 2019 Octavia Style Stv med 1.5 TSI motor og DSG Har i dag også en Octavia 2016 2.0 TDI, men synes det var på tide å oppdatere før den blir for gammel. Har bestilt med rimelig godt med utstyr 18" ALARIS SUPERSPORT MULTIRATT DSG PADDLES OPPVARMET RATT KNAPP FOR NEDFELLING AV BAKSETER BUSINESS PAKKE DELSKINN TRAVELLER NAVIPAKKE TRANSPORTPAKKE KAMPANJE VINTERPAKKE SIMPLY CLEVER PAKKE RESERVEHJUL TIL 17" OG 18" ALU OPPVARMET FRONTRUTE ELEKTRISK FØRERSETE MED MINNE DCC ADAPTIVT UNDERSTELL MED DMS TAKRELING SØLVFARGET SKVETTLAPPER FREMME OG BAK 16"NOKIAN U.PIGG (IKKE RS) LASTEKANTBESKYTTELSE Hadde opprinnelig valgt med sportsunderstell, men dette var tydeligvis ikke mulig å få lenger ifølge selger, så ble DCC i stedet, som senker den 11mm ift std understell. Jeg har valgt fargen Quartz Grey Metallic denne gangen, så håper det blir fint Er estimert at jeg får bilen utgangen av året så er bare å vente
×
×
  • Opprett ny...