Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

andersen

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. andersen

  Skoda Scala

  Har noen sett på denne i showroom / ute i trafikken enda? Snuser litt på denne, da octavia er litt svær for parkeringsplassen min, og fabia blir for liten i bagasjerommet ..
 2. Høres fornuftig ut, men det blir kanskje litt vanskeligere å selge? Har man 5 år / 100 000 km nybilgaranti i Norge når bilen er kjøpt i Sverige?
 3. Hører rykter om at Octavia 2020 vil være en ny generasjon av bilen, med hybrid og plug-in hybrid løsninger, har noen hørt om det? Har i utgangspunktet lyst på elbil, men i påvente av rimelige familievennlige elbiler så har jeg tenkt på en Octavia så lenge, brukt sådan. Men nå lurer jeg på å vente til neste år, og fleske til med en ny Octavia dersom den kommer med plug-in hybrid. Disse batteriene går vel rundt 50 km før bensin/diesel-motoren kicker inn?
 4. 😞Hmm, rart. Prislista sier at det ikke går, dette fikk jeg også bekreftet av forhandler
 5. Hei. Har i andre tråder sett at oppvarmet frontrute / frontrutevarmer er fint å ha. Er inne på tanken på å kjøpe ny Octavia, men fant ikke den i kalkulatoren. Omsider fant jeg i prislisten (http://www.skoda-auto.no/kjope-en-skoda/prislister-og-brosjyrer at oppvarmet frontrute angående oppvarmet frontrute: "Kan ikke kombineres med 1,0 TSI eller 1,5 TSI". Kjenner noen til grunnen til det? Er det en teknisk årsak, eller er det simpelthen en gulrot for å få folk til å velge dyrere utgaver?

Community Reputation

0 Neutral

About andersen

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...