Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

andersen

Medlem
 • Innlegg

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

andersen vant dagen sist 23. juni 2020

andersen hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

andersen sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

 1. 180 hk 1.8l TSI 4x4 👍 Bilen skal inn på en generell sjekk i januar visstnok. DSG olja ble skifta på siste service ved omlag 65000 km. Men når du sier "ganske mye mer", hva tenker du på da? Noe jeg bør være obs på til daglig? Tenker å følge det vanlige anbefalte service- og oljeskiftprogrammet i grunn. Kjørelengde i dag er på omlag 75000 km. Siste oljeskift tatt på 56000 km. Her sier du noe. Ikke så mye småkjøring, men endel kjøring med henger, siden vi i perioden siden siste oljeskift har kjøpt oss et hus som det har vært gjort endel oppussing i, bortkjøring av avfall, samt en 3-4 lass med grus / røtter som har snust på tonnet. Så da har vi vel forklaringen der da... 👍
 2. Nå varsler bilen om longlifeservice igjen. Etter 18000 km / 1 år, 4 mnd siden siste skift, med longlife olje. Møller sa at bilen er satt opp til 30 000 km / 2 år, men at en sensor i bunnpanna kan slå ut før det. Spesielt om bilen ikke blir brukt ofte. Jeg synes den har blitt brukt ganske regelmessig, så skjønner ikke helt den. Andre som har opplevd det samme?
 3. Stemmer, takk for svar folkens! Jeg er nok bare litt vant med "tredjepartsverksteder" da jeg inntil nylig hadde en gammel bil. De sa de sjekket forstilling og bremser også, så det er da noe.
 4. Hei! Har nettopp kjøpt meg brukt Octavia med fortsatt nybilgaranti. Etter et par uker fikk jeg opp varsel om oljeskiftservice. Jeg ringte og bestilte i dag og fikk time, men på e-post ser jeg at prisen kommer på nesten 3300,-, endel dyrere enn det jeg hadde trodd. Er dette "standard" pris? De skifter vel olje og oljefilter her, men ikke mer?
 5. andersen

  Skoda Scala

  Har noen sett på denne i showroom / ute i trafikken enda? Snuser litt på denne, da octavia er litt svær for parkeringsplassen min, og fabia blir for liten i bagasjerommet ..
 6. Høres fornuftig ut, men det blir kanskje litt vanskeligere å selge? Har man 5 år / 100 000 km nybilgaranti i Norge når bilen er kjøpt i Sverige?
 7. Hører rykter om at Octavia 2020 vil være en ny generasjon av bilen, med hybrid og plug-in hybrid løsninger, har noen hørt om det? Har i utgangspunktet lyst på elbil, men i påvente av rimelige familievennlige elbiler så har jeg tenkt på en Octavia så lenge, brukt sådan. Men nå lurer jeg på å vente til neste år, og fleske til med en ny Octavia dersom den kommer med plug-in hybrid. Disse batteriene går vel rundt 50 km før bensin/diesel-motoren kicker inn?
 8. 😞Hmm, rart. Prislista sier at det ikke går, dette fikk jeg også bekreftet av forhandler
 9. Hei. Har i andre tråder sett at oppvarmet frontrute / frontrutevarmer er fint å ha. Er inne på tanken på å kjøpe ny Octavia, men fant ikke den i kalkulatoren. Omsider fant jeg i prislisten (http://www.skoda-auto.no/kjope-en-skoda/prislister-og-brosjyrer at oppvarmet frontrute angående oppvarmet frontrute: "Kan ikke kombineres med 1,0 TSI eller 1,5 TSI". Kjenner noen til grunnen til det? Er det en teknisk årsak, eller er det simpelthen en gulrot for å få folk til å velge dyrere utgaver?
×
×
 • Opprett ny...