Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

kjakan2005

Member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Har en to år gammel Octavia og min Iphone (X og tidligere 6) kun kobler seg til ved usb når jeg kobler i en original Apple kabel. Siri er naturligvis aktivert på telefonen. Noen som vet hva grunnen kan være at ikke Apple Carplay fungerer (og at den kun lader og kobles til via ordinær usb)?
 2. hei og takk for svar. Den ser absolutt veldig bra ut på bilen ja. Spørsmålet er om man får pulk oppi en Skiguard 860 da? Andre med erfaringer og tips rundt takboks på Octavia?
 3. Jeg har en Skoda Octavia 2016 modell (ikke den med nye delte lykter) i farge mørk grå (den som veldig mange har). Blanke rails og whispbar løsning (de som bygger minimalt). Skal få barn nr1 om ikke så lenge og planlegger derfor innkjøp av en takboks. Har noen ønsker for en slik takboks; 1) Takboksen må se relativt ok på taket, dvs at den må bygge minst mulig i høyden. Ikke sikker, men tipper Skiguard sine er mest aktuelle. 2) Takboksen må fungere med Whispar rails 3) Takboksen bør ha plass til litt lange ski (langrennski opp til 210cm) 4) Skal jeg ha plass til en takboks hvor jeg kan få plass til en ordinær Fjellpulken, hvilken vil jeg i så fall måtte velge da (hvis jeg tar hensyn til punkt 1-3) og hvilken vil jeg velge hvis jeg ikke trenger å få oppi en pulk?
 4. skal sjekkes ut. Å ja, jeg er en av dem som prøvde å finne ut av dette gjennom infotainment systemet :-)
 5. Har en Octavia som er 5mnd gammel. Har fabrikkmontert bensinvarmer med fjernkontroll. Det er ikke mulig å programmere inn når bilen skal være varm, eller må jeg kun bruke fjernkontroll? Fjernkontroll fungerer bra det, men kunne vært nyttig noen ganger å ha mulighet til å vite 09:30 skal bilen være varm (spesielt i tilfelle jeg ikke er 3-400meter unna bilen 20min før oppvarmingen skal starte...)
 6. Takk for raskt svar. Skjønner at jeg burde gå for en rustbehandling. Har blitt tilbudt en av forhandler (gjennom en samarbeidspartner de har). Da er det i så fall snakk om Dinitrol. Det viktigste er vel at jeg benytter en eller annen form for rustbehandling, så er det kanskje ikke så viktig om det er Dinitrol eller Tectyl?
 7. Skal kjøpe Skoda Octavia og vurderer om jeg skal legge opp til bruk av tectyl/dinitrol i tillegg til det som bilen leveres med. Kommer selv til å kjøre kanskje 10-12 000 i året og da hovedsakelig på Østlandet (Oslo og omegn, men også en del lengre turer på europaveiene). 1) Noen med Octavia (av nyere dato) som kan si noe om hvordan rustsituasjonen er etter et par år? 2) Burde jeg bruke ca 3-4000kr på å legge på noe ekstra rustbeskyttelse, og hvis ja, dinitrol eller tectyl?

Community Reputation

0 Neutral

About kjakan2005

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...