Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Viking

Medlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Var nettopp hos min Skodaforhandler, og han sa at bil bestilt nå ville bli levert i mars , omtrent.
 2. Viking

  Kodiaq Scout

  Venter i spenning!
 3. Viking

  Kodiaq Scout

  Denne var knall tøff. Noe nytt, pris, levering osv?
 4. https://snl.no/selvoppfyllende_profeti (ikke at det gjør det mindre "sant")
 5. Min selger snakket om et kommende USB-adapter for sim-kort. Kanskje det er tingen?
 6. Jeg har via Møller sentralt fått vite at fjernstyrt start via app av parkeringsvarmer vil bli tilgjengelig via en oppdatering i sommer.
 7. http://www.vg.no/forbruker/bil-baat-og-motor/bil-og-trafikk/metallic-lakk-ikke-bedre-enn-vanlig-lakk/a/572225/ Jeg må innrømme at jeg blir litt provosert av at alle bilforhandlere keg har vært i kontakt med konsekvent legger til metallic lakk selv om jeg ikke har nevnt noe ønske om dette.
 8. Hjertelig takk!! Den røde Superben til Espen er altså en av de ikke-metallic lakk fargene? Husker forhandleren viste meg en rød kule.
 9. Kan noen poste et bilde av en bil uten metallic lakk? Min Google-fu svikter meg. Kan være hvilken som helst bil. Er litt usikker på om jeg har en noenlunde korrekt inntrykk av en bil med vanlig lakk.
 10. Takk for svar Superb! Den vil nok overgå mine forventninger, skjønner jeg. Er mest opptatt av at den ikke er helt "utkjørt" etter 5 år, og at verdien på bilen ikke stuper uforholdsmessig mye da. Har diesel nå, 113 snodige hester som bruker nesten 1 liter på mila vinterstid.
 11. Viking

  1.4 bensinmotor

  Hva tror dere om 1.4 bensinmotoren (150hk) ?
 12. Med absolutt all respekt; to tonn henger og 130 hk?
 13. Skjønner, Razor. Vi klarer oss heldigvis fint med 1500 kg (hengeren vår er på 1000kg totalvekt). Spurte selgeren om Outlander 7 seter automat diesel.... "De taes ikke inn til landet lenger med 7 seter diesel, fabrikken har satt opp prisen, samt at avgiften hopper opp 25.000 kr til nyttår, så da blir den rett og slett for dyr." Må si jeg får assosiasjoner til at Kodiaq'en har blitt "for" dyr.

Nettsamfunnsomdømme

6 Lovende

Om Viking

 • Rang
  Rutinert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...