Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Lillian

Medlem
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Lillian

    Startproblemer - EPC og motorlampe lyser

    Takk for svar 😁 At lampene lyser når man starter bilen er jeg klar over, jeg er ikke grønn på bil 😉 Batteriet er tipp topp, det har jeg sjekket ut. Hadde bilen inne på verksted tirsdag for å ta et søk. Det var feilkode på kamakselsensor. Verkstedet mistenker strekt registerkjede, sier de. Prisoverslag på ca 10500kr for å bytte. Selv synes jeg det er rart at det er årsaken på en bil som har gått 114000km, samt alle servicer er fulgt. (skulle vært inne på service igjen nå, det har jeg ikke gjort, da jeg måtte prioritere EU kontroll) Jeg tenker at det må være lurt å starte med å bytte kamakselsensoren i første omgang, for å se om det blir bedring først. Det er der feilkoden kom, og det er ganske stor prisforskjell på å bytte den først kontra å måtte bruke mange timer på å ta av for å se om registerkjedet trenger å byttes, det er jo ikke selve kjedet som er dyrt, det er tidsbruken. Nå som det er blitt så mildt ute har jeg ingen problemer med bilen. Hvis det er strekt registerkjede, ville jeg ikke da hatt ulyd i bilen under kjøring, og ikke bare akkurat mens startproblemene pågår? Bilen går som ei klokke etter den har kommet igang og blitt varm.
  2. Kjøpte meg en brukt Octavia i september. 2010 modell tsi, bensinmotor, automatgir. Ganske raskt fikk jeg litt startproblemer, ved at EPC lampa og motorsjekklampa lyste. Ikke hver dag, og ingen rutine på når det skjedde. Sjekket på verksted, fant ingen feil. Så at pluggene burde byttes, så gjorde det. Etter det gikk bilen veldig fint. Helt til nå. Nå er det på'n igjen med samme problemet. Når problemet kommer, så prøver jeg å starte, og den prøver hardt. Men så dør den. Etter alt fra 2-6 forsøk kommer den seg igang. Men den putrer rart på tomgang, nesten så den fusker litt. Noen ganger starter den ikke i det hele tatt, men plutselig ok mange timer senere. Når den først har kommet seg igang merker jeg ingen problemer. Lampene slutter å lyse når den har kommet seg i gang, men den er overhodet ikke til å stole på. Er det noen som har vært borti dette og har erfaring med det? I efta trodde jeg ikke jeg skulle komme meg hjem fra jobb, da døde den 5 ganger før den hostet seg igang på 6.forsøk. Da gikk den helt normalt hjem, jeg stoppet den, og startet den etter kun noen minutter. Da startet den på første forsøk uten noen problemer.. #frustrert

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om Lillian

  • Rang
    Nybegynner

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×