Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Sista

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Sista

  Startproblem

  Takker for svar, må se på det i morgen 😊
 2. Sista

  Startproblem

  Hadde en Can gateway feil (19 )og det var 2 glødeplugger som må skiftes. Oppdatering, er det noe jeg kan gjøre selv eller må jeg på verksted ? Har kjørt flere diagnoser der feilene har forsvunnet etterhvert, mens en ny har dukket opp «diesel pump control modul» . Jeg har skiftet vindusheis på førersiden og da ble kontakten til døren koblet fra. Trodde ikke det skulle bety noe. Batteriet til bilen har ikkje blitt frakoblet
 3. Sista

  Startproblem

  Har ikke skiftet noen moduler, bare fikset på den som var der. Komfortmodulen under setet ble frakoblet mens den ble fikset. Kjørte ikke diagnose med lagring før vi tok den ut. Diagnosen før vi tok den ut kom med mange feil som var tilknyttet komformodulen. Hadde ingen feil med dieseltilførselen da. Hvilken programmering tenker du på ? Diagnoseapparatet er Autel MaxiDiag Elite
 4. Sista

  Startproblem

  Ingen spesielle lyder, den bare dør. Har sjekket pumpen bak og den virker Ok. Det som er artig er at bilen ble rygget inn i garasjen og har stått i ro mens komfortmodulen ble fikset. Ble forsøkt startet etter det og da oppsto problemet. Skiftet dieselfilter og dieselen flommet inn i filteret så vi vet at den kommer frem der.
 5. Sista

  Startproblem

  Har en 2007 mod der vi har hatt komfort modulen (under førersetet) ute for tørking pga fuktproblem. Samtidig er alle kablene sjekket for irr og fikset. Alle interiørlys er nå i orden og vinduer virker. MEN bilen vil ikke gå ! Den starter og går ca 10 sekund første gang pr. dag, deretter går den ca 2 sekund før den stopper. Ved diagnose får vi opp ^diesel pump control, no connection^ men vi hører pumpen går. Noen gode ideer ?

Community Reputation

0 Neutral

About Sista

 • Rank
  Newbie

Personal Information

 • Car
  Skoda superb mk1

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...