Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Sista

Startproblem

Recommended Posts

Har en 2007 mod der vi har hatt komfort modulen (under førersetet) ute for tørking pga fuktproblem. Samtidig er alle kablene sjekket for irr og fikset. Alle interiørlys er nå i orden og vinduer virker. MEN bilen vil ikke gå !  Den starter og går ca 10 sekund første gang pr. dag, deretter går den ca 2 sekund før den stopper.  Ved diagnose får vi opp ^diesel pump control, no connection^ men vi hører pumpen går.  Noen gode ideer ?

Edited by Sista

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ingen spesielle lyder, den bare dør.  Har sjekket pumpen bak og den virker Ok.  Det som er artig er at bilen ble rygget inn i garasjen og har stått i ro mens komfortmodulen ble fikset.  Ble forsøkt startet etter det og da  oppsto problemet.  Skiftet dieselfilter og dieselen flommet inn i filteret så vi vet at den kommer frem der. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har ikke skiftet noen moduler, bare fikset på den som var der.  Komfortmodulen under setet ble frakoblet mens den ble fikset.  Kjørte ikke diagnose med lagring før vi tok den ut.  Diagnosen før vi tok den ut kom med mange feil som var tilknyttet komformodulen.  Hadde ingen feil med dieseltilførselen da.  Hvilken programmering tenker du på ? Diagnoseapparatet er Autel MaxiDiag Elite 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hadde en Can gateway feil  (19 )og det var 2 glødeplugger som må skiftes.  Oppdatering, er det noe jeg kan gjøre selv eller må jeg på verksted ?  Har kjørt flere diagnoser der feilene har forsvunnet etterhvert, mens en ny har dukket opp «diesel pump control modul» . Jeg har skiftet vindusheis på førersiden og da ble kontakten til døren koblet fra.  Trodde ikke det  skulle bety noe. Batteriet til bilen har ikkje blitt frakoblet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reply to this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
  • Create New...