Gå til innhold

Nico

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nico

  1. Hei! I går kveld blinket denne 1) I dag lyser også 2) Henger det sammen? Ettersom 2) er avgassystem, er det da mer sannsynlig at 1) er "diesel forvarmer" enn glødeplugg (bør vel byttes snart uansett, kjørt 90k)? Hvor kritisk er dette og på hvilken måte? Jeg spør mtp. kjøring i kveld og barnehagekjøring frem til vi får verkstedtime. Håper noen kompetente bilfolk her har mulighet til å hjelpe meg med snarlige svar.
  2. Hei! Uff.. jeg skiftet pære på høyre frontlys nå nettopp. Det var lett og problemfritt. Men.. lyset slår seg ikke på. Er det noe som må gjøres etter pæreskift, eller er rett og slett problemet større enn en gåen pære? (Vedlagt bilde av pæra (pluss den andre) -- den ser litt mørk ut, så tror den var gåen)
  3. Nico

    Blende EGR

    Diagnose?
  4. Nico

    Blende EGR

    (Jeg er ikke noe erfaren med bilhold.. men) Aiaiai, det hørtes røft ut! Bra for egr og partikkelfilter kanskje, men hva med resten av bilen -- er det noe som slites ekstra av den typen kjøring?
  5. Nico

    Blende EGR

    Jeg gjenoppliver denne tråden som TS ikke fikk svar på. Er det noen som har erfaring med fjerning eller blending av EGR? Hvordan kan jeg motvirke problemer? Får dessverre ikke gjort noe med at det vil være mye småkjøring. Men om det hjelper å ta 1-2 timer på motorveien en gang i måneden er det noe jeg gledelig gjør. (Har selv manuelt gir, om det har noe å si.)
  6. Hei ! Nå har tiden kommet for å anskaffe familiens første bil. Det blir dessverre brukt i første omgang, men det får så være. Jeg har i lang tid tenkt at Skoda har mange fornuftige (og ganske enkelt fine) biler. Merket står derfor som veldig aktuell for oss (sammen med blant annet Passat). Essensielt er at det skal være stasjonsvogn med 4x4. Jeg lurer derfor på om dere Skoda-kyndige/engasjerte kan hjelpe meg å bli smartere på en sak: Hvordan bør jeg vekte modell, årsmodell, km og pris (for å nevne et veldig begrenset utvalg)? I prisklassen jeg titter (opptil 250k kanskje) er det ofte at jeg får en superb som gjerne er eldre og/eller har betydelig flere km enn en noenlund tilsvarende Octavia. Jeg skjønner jo det - superb er mer premium. Men er det verdt det? Jeg vet det er vanskelig å sammenligne egentlig, utstyr kan være likt eller variere, og enkelte motorer finnes ikke i begge modellene.Jeg håper bare noen kan gjøre meg litt klokere så jeg kan finne ut hva som er hensiktsmessig for oss å gå for. Generelle Skoda-brukt-tips mottas og med stor takknemlighet!
×
×
  • Opprett ny...