Gå til innhold

Geronimo

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Geronimo sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar. Jeg kjøpte bilen ved årsskiftet. Ved et tilfelle satte jeg meg i bilen for å følge forløpet, og da oppførte den seg normalt, men dette har vist seg å være et engangstilfelle. Det er riktig at det er kupévifta jeg mener. Brenneren fortsetter og motoren blir varm. Det kommer ikke opp noen feilkoder, så verkstedet konkluderer med at den er i orden.. Skal få de til å dobbeltsjekke at de la inn den oppdateringen.
  2. De sier de har sjekket alt dette grunnleggende og at det er i orden. Men det er da jeg mister tilliten når jeg får bilen tilbake og alt er som før; 15 min med vifte og så stopp. kjører vifta hele tiden i din bil?
  3. Takk for svar. Alt dette er sjekket, og webasto er funnet ok av møller, men den fungerer jo ikke som den skal. Jeg regner med at det er et spenningsvern eller noe som slår inn, noe oppdateringen skulle endre på, men som sagt har jeg problemet fortsatt.
  4. Webastoviften på min Octavia winter 2012 går bare i 15 minutter selv om jeg stiller den på f.eks. 30 minutter (webastoen går hele tiden). Ellers så virker webastoen upåklagelig. Møller sa at det var en oppdatering som de la inn, men det ble ikke noen forandring etter dette. Veldig irriterende at det ikke blir varmt i kupeen når jeg vet at potensialet er der. Noen som har vært borti dette?
×
×
  • Opprett ny...