Gå til innhold

Henning81

Medlem
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Henning81 vant dagen sist 5. april 2019

Henning81 hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bosted
    Oslo
  • Bil
    Skoda Superb Sportline 2019, 2.0 tdi 190 hk, 4x4

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Henning81 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikk rett og slett ikke lov av selger til å kutte det ut, så han slengte det med gratis
  2. Da er ny bil bestilt @Espen "Skoda Enyaq iV80X Sportline, Black Magic Perle" Konkluderte med at svart/svart ble knalltøft. Følgende ekstrautstyr: - 21" Betria alufelger svart (sommer) - 19" Skoda Crystal svart (vinter) - Tihengerfeste el. nedfelbart - Familiepakke - Infotainmentpakke pluss - Parkeringspakke pluss intro - Komforsetepakke pluss - Bagasjeromsmatte, vendbar - Delingsnett - Skvettlapper foran og bak (glemte å bestille dette på superben, på tross av gjentatte oppfordringer av @Superb lll, og ser virkelig behovet for dette etter to år med Superben) Dette blir min første elbil, føler man blir tvunget inn i dette batterihysteriet. Får nyte et år til med Superbens solide tdi 190khk, som muligens blir min siste fossil bil.. Leveringstid ble ca 10 mnd på Enyaqen.
  3. Graphite Grey. Ser ut som en ganske mørk grå med mye mindre grønt i seg enn quartz grey.
  4. Enig @Espen Velvet red i Sportline er kanskje den beste komboen for å få frem linjene og detaljene. Men får nok tygge litt på det svarte el hvite alternativet noen uker til hehe.. Synes forøvrig den nye mørke gråfargen ser fin ut også. Quartz grey skal jeg ikke ha, altfor mye grønt i den
  5. Ja det er veldig godt nytt @Espen Tror jeg har utstyrspakkene klare nå. Men jeg har blitt veldig usikker på fargen. Da jeg skal ha en Sportline er det jo mye sorte detaljer på den som nærmest blir usynlig om jeg velger den svarte fargen.. Sett litt bilder av Enyaq Sportline Black, og blir veldig usikker.. Synes det er tøft, men veldig usikker altså. Det eneste alternativet for oss (da det ikke bare er jeg som bestemmer) er hvit. Sett noen bilder av Enyaq Sportline White, og den er jo temmelig tøff den også, de svarte Sportline detaljene kommer jo mer frem her. Kom gjerne med innspill her, må bestemme meg de nærmeste ukene..
  6. Høres ut som du får en skikkelig din bil der @Espen Den arctic skiver fargen er faktisk råtøff, og kommer virkelig til sin rett med de sorte Sportline detaljene. Jeg har aldri hatt sort bil, bare diverse gråfargede, så går nok for sort. Tenker jeg dropper delingsnett og beskyttelsespakka. Så får jeg tenke litt på om jeg skal ha med 360 kamera og elektrisk passasjersete. 10 måneder levering i følge selger, og det passer egentlig perfekt da leasingen på Superb’en går ut ved de tider neste år:)
  7. Takk for svar @Espen Her har du listet opp bra argumenter for og i mot pakkene. Jeg tror uansett at jeg går for den pakka med HUD, syntes det var ganske oversiktlig og kul greie. På tross av at den pakka er svindyr (9300,-) Bra det du sier om delingsnett, tror ikke jeg trenger det heller, 1900,- spart der. Jeg ser at vi har satt opp beskyttelsespakke til 2490,- Trenger man dette? Er vel bare en sånn lastekantbeskytter? En annen ting er denne parkeringspakka (3800,-) usikker på om vi har behov for 360 graders kamera til parkering, mulig det er kjekt å ha med tanke på videresalg? Ellers synes jeg de 21" Betria felgene i sort er såpass kule at jeg betaler 7800,- ekstra for de. Vega antrasitt har jeg hatt på Superben i 3 år, så greit med noe nytt tenker jeg. Når det gjelder den komfortsetepakka, så regner jeg med at bilen i sportline versjon kommer med elektrisk setejustering som standard? Og da ser jeg heller ikke grunnen til å betale 5500,- ekstra for eljustering på passasjersetet.
  8. Har en Superb 4x4 Sportline i dag. Er klar for SUV igjen, og prøvekjørte Kodiaqen, men den skuffet både på førermiljøet, motor og kjøreopplevelse. Så at Enyaqen var ledig for en testtur samme dagen, og måtte bare prøve den også. Og for en bil!! Fantastisk god å kjøre, kompakt, stram og med et meget trivelig førermiljø. Testet Sportline utgaven med 21" Betria felgene, og den opplevdes absolutt ikke stumpete. Satte opp et tilbud på en Sportline iV80X Black Magic perle med det følgende ekstrautstyr: Bagasjeromsmatte vendbar, Tilhengerfeste, Familiepakke, Infotainmentpakke pluss, Delingsnett, Parkeringspakke pluss intro, 19" Skoda Crystal sort felger (vinter). Gummimatter foran og bak, lastebeskytter, svettlapper foran og bak.. Jeg vurderer i tillegg å bestille elektrisk justering på passasjersetet, og 21" Betria felger. Er jo 20" Vega Antrasitt som følger med som standard, men har ikke sett de på bilen og er litt usikker. Andre her som har noen meninger om disse felgene? Setter pris på kommentarer og tips til annet jeg burde tenkt på av tilleggsutstyr her
  9. Blir Skoda igjen gitt. Bestiller en Enyaq iV80X Sportline i løpet av sommeren. 10 mnd levering, men det er det absolutt verdt etter en test tur med den forrige helg. Kommer dog til å savne den kolossale plassen i Superben da.
  10. Bittert er det uansett, får ikke igjen de 20 månedene med dårlig bilopplevelse. Men men, jeg har fått en kompensasjon fra forhandler som jeg er ok fornøyd med. Vurderer absolutt Skoda igjen når den tid kommer.
  11. Må bare få luftet ut litt frustrasjon her. August 2019 ble jeg lykkelig eier av en splitter ny Superb Sportline. Kjente umiddelbart at bilen var noe stumpete, jeg merket jo hver eneste dump i veien når jeg kjørte. Tenkte kanskje det var pga lavprofildekk og 19" felger, og at det i tillegg var en sportline versjon som gjorde bilen litt stivere. Men siden jeg valgte DCC adaptivt understell har jeg vært litt skuffet over at den allikevel skulle være så stumpete. Vel vel.. Nå etter drøyt halvannet år med bilen tenkte jeg at jeg måtte få sjekket opp dette her, og fikk en servicetime hos Møller bil i dag. Servicemedarbeideren ringte meg tilbake og hadde en ganske naturlig forklaring på at bilen har vært stumpete å kjøre med; "De som leverte deg bilen hadde glemt å fjerne transportklossene". Bilen er heldigvis ikke blitt skadet av dette, men måtte visst bytte en del på den ene støtfangeren som resultat av dette. Bilen er ikke til å kjenne igjen etter de fjernet transportklossene, den ruller jo silkemykt over alle dumper i veien. Helt ny kjøreopplevelse!! Altså.. Greit nok, jeg tar selvkritikk for at jeg absolutt burde sjekket opp dette tidligere.. Men er det mulig!!?? Nå har jeg hatt en forferdelig dårlig kjøreopplevelse av Skoda i halvannet år, jeg har skremt bort venner og bekjente fra å kjøpe Skoda. Så dette er egentlig bare trist.. Jeg burde vel få en slags kompensasjon fra Møller Bil her? Noen meninger om dette?
  12. Du gjorde det ja. Ja stemmer det, leste det i et av innleggene her inne. Gratulerer med ny bil selv😁 L&K versjonen har vel mer utstyr inkludert enn Sportline, så der har du fått deg en flott bil, men du har jo hatt noen Skodaer, så du vet hva du får😉 Hva slags farge valgte du @Superb lll Da jeg tilfeldigvis stakk innom Skoda forhandleren for tre måneder siden var jeg helt innstilt på at jeg skulle ha en ny SUV eller en stasjonsvogn med høyere bakkeklaring. Så jeg kommer nok til å sikle litt på den nye Superb Scout som kommer til å rulle på veiene om noen måneder. På en annen side så har jeg strengt tatt ikke behov for høyere bakkeklaring, er nok 4x4 som har vært det største savnet i forhold til mine tidligere biler. Liker faceliften, men i forhold til endringene som har blitt gjort så angrer jeg ikke på at jeg valgte 2019 versjonen. Fikk tydeligvis en utrolig bra pris på den, etter å ha forhørt meg litt rundt blant andre forhandlere og diverse bekjente som har kjøpt tilsvarende bil😅 Personlig så synes jeg faktisk bokstavene og emblemene er helt ok, så de lar jeg nok være der. Om jeg skal si noe negativt om faceliften, så er det vel akkurat de bokstavene, «SKODA» over hele bakluka syntes jeg ikke kledde bilen så godt. Men igjen, alt er jo en smakssak. Ja... Skvettlapper skal jeg høre med forhandler om, godt poeng. Burde absolutt få montert det👍🏻
  13. @Superb lll Du hadde helt rett, det tok lengre tid enn jeg hadde håpet. Men da jeg bestilte den så sa forhandler at den vil bli leveringsklar i uke 32, og der traff de bra, for i dag har jeg fått min aller første Skoda😁 Må innrømme at det ble noen timer testkjøring i kveld, og for en fantastisk bil!! Maken til komfort og kjøreglede har jeg aldri opplevd maken til i forhold til de andre bilene jeg har hatt. Veldig fornøyd er jeg også med utstyret jeg har valgt, det digitale instrumentpanelet kler bilen godt, og Sportline setene er jo helt unike🤩 Denne bilen skal vi få masse glede av de neste årene, det er det ingen tvil om. Regnet øste ned over Oslo i kveld, men fikk tatt et par bilder allikevel. Quarts grey synes jeg kler bilen utrolig bra faktisk👌🏻
  14. @Superb lll Du har dessverre helt sikkert rett hehe.. Men får leve i håpet. Solgte bilen på et litt ugunstig tidspunkt egentlig, men er jo verdt det da jeg fikk 25k mer enn innbytteprisen til forhandler. Men den bussturen til Sør Sverige blir forferdelig lang og slitsom med golfbager og masse pakk😅 Får nyte noen fine kjøreturer med Superb’en på sensommeren isteden..
  15. Jeg fikk en update på bilen i går. Forhandleren sa at bilen er ferdig produsert, og sendt fra fabrikken med tog i går. Den skal først til Bremerhaven og deretter til Norge med båt. Noen som har erfaring om hvor lang tid det vil ta til den er klar hos forhandler. Forhandler er i Oslo, så det korter vel ned tiden noe. En ønsketenkning er at den er klar førstkommende fredag, da jeg reiser på ferie da. Men tviler vel egentlig på at det går så fort..
×
×
  • Opprett ny...