Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Nordavinden

Member
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Er ny som Skoda eier, å lurer litt på hvor dere kjøper både slite deler og anna utstyr til octaviaene deres?.
 2. Opplever det samme med min Octavia og. Hos meg var visstnok den hovedkabelen som div ledninger går ut til, å går ut til div sensorer, blitt (gammel) og sprø, å dermed brudd, å at den enten ikke vil starte eller går i nød. Bilen har stått verksted noen uker nå 🤔. De har vel ikke tid å se på den, å bytte ledningsnett ennå😭.
 3. Slet litt med å nullstille med den knappen på dashbordet, må en holde den inne lenge?.
 4. Nja!, verkstedene er flinke å skrive regninger på service. Men det er meget flinke til å ikke alltid og gjøre det de skal eller "glemme" ting. Jeg ville ha prøvd å skifte dieselfilter å sett om det hjalp. Minte litt om tette dieselfilter, de symptomene du beskrev. Best å begynne med de enkle tingene først, er ofte de som er årsaken og.
 5. Lenge siden du har skiftet diesel filter?
 6. Ja denne må jeg prøve ja👍😀
 7. Ja tenker det samme, at instruksjonsbok hadde vært interessant å ha. Hvor kan en finne det? (skal selvsagt Google det ja). Bilen er en octavia stasjonsvogn 2008 mod med 1,9 TDI.
 8. Ok så jeg blir påminnet visse mellomrom å sjekke dekk trykket altså?. Er det bare en fast påminnelse feks 1 gang i mnd eller er det faktisk sensorer som ser/føler dekk trykk på denne bilen?.
 9. Noen som har mer erfaring med denne bilen enn meg. Hvordan skifte pære tåkelyset på denne?. Må jeg skru ut hele den plast bunnplata under bilen?
 10. Var en knapp med det symbolet rett ovenfor askebeger, men dekk varsel lampa kom på igjen med engang. Andre måter å resette på?. Forøvrig helt rett dekk trykk i alle dekk da. Hvordan går en inn på skjerm meny🤔🤔🤔, har ikke instruksjonsbok på denne bilen☹️. 😀😀Fikk det bort, måtte holde inne knappen med dette symbolet inne å etterpå mens en holdt den inne skru på tenningen. Dekk trykket var helt perfekt😀, hva er det til for da?.
 11. Her e min navi/dabb radio. Veldig fornøyd med denne og fungerer veldig godt, denne som nevnt anbefaler jeg.
 12. Noen som vet hva dette Orange dekk aktige symbolet betyr?, å hvordan en tar det bort?.
 13. Nei, aner ikke hvordan en legger ut bilder,I dette forumet?.
 14. Min navi heter XTRONS å er en Android basert sak med tomtom navigasjon med dab+ radio. Jeg får ikke til å legge ut bilde i tråden her.

Nordavinden last won the day on May 18 2019

Nordavinden had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Nordavinden

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Octavia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...