Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Joakim

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 1. Joakim

  Motorvarme

  Hei. Har forsket litt angående dsg thermostaten forhandler sier jeg ikke har en slik thermostat. Har funnet dele nr på Google men forhandler sier det bare er på bensin biler.
 2. Joakim

  Motorvarme

  Ja har dsg kasse
 3. Joakim

  Motorvarme

  Har vært med en vag leser og får ikke kontakt med webastoen så er nok ikke noe webasto på den. ifjor vinter var kaldere og da hadde jeg ikke samme problem men aldri luktet eller hørt noe noe til den merkes jo fort når en webasto går
 4. Joakim

  Motorvarme

  Er ikke drivstoff varmer
 5. Joakim

  Motorvarme

  Har en 2009 modell superb 2.0 har den siste tiden vært plaget med at varme nåla for motoren blir sein varm og faller ned vis jeg kjører på slett vei eller blir liggende bak andre biler. Tenkte på thermostaten og skiftet denne synes fortsatt at han sliter med og holde på varmen. Noen som har hatt lignende problem?
 6. Har du god peiling på disse bilene? Har en columbus idag men er vist sånn premium utgave på telefon må ha telefon som støtter RSAP ingen av dagens telefoner støtter dette. Vet du om det bare kan være nok å bytte radio for og slippe rsap? Trenger ikke så komplisert opplegg å lese meldinger i displayet trenger kunn bare telefon.
 7. Lurer bare også på om jeg kan bruke radioen som heter Amundsen også?
 8. Hei. Har en superb med columbus radio trenger en ny radio har sjekket at wolksvagen sin radio som hete rns 510 er samme radio. Ser jeg kan få kjøpt denne brukt ikke like mange columbus radio til salgs som er brukt. Så mitt spørsmål er om jeg kan bruke wolksvagen sin rns510 som erstattning? Vill jo selvfølgelig få wolksvagen logo under oppstart men alt annet vill vell fungere som det skal tenker da på rygge sensor og slike ting. Prøvd å montere inn en Android radio som er tilpasset til bilen men ble så mye skurring i høytalerne
 9. Har bare hatt ute spilleren og sett. Ser bra ut bak der. Begynne å gå igjenom kabel kanalan orker jeg ikke. Følger som regel med egen gps antenne med de nye spillerene eller kan jeg kjøpe glass antenne til den spilleren jeg har idag og prøve.
 10. Jeg vurderer sterkt og bytte ut spilleren med en ny spiller fra 2din som er tilpasset for Skoda. Har sånn premium system så får ikke koblet dagens telefoner til bilen og i tillegg kan man få en god løsning med dab.
 11. Leste ut feilkoder eneste jeg fant var en kode j401. Se vedlagt kan kanskje være antennen leteste blir vell å prøve å kjøpe en antenne billig fra ebay og teste ut om signalet kommer.
 12. Før jeg prøvde å instalerte firmwaren på nytt kunne det stå 0/9 men etter jeg instalerte firmwaren på nytt står det 0/0.
 13. Har vært inne på service menyen og der står det conneted på antenne status. Men kan vell være ledningsbrudd
 14. Har en Skoda Superb 2009 med columbus. Navigasjonen klarer ikke lengere og finne posisjonen til bilen. Har noen vært borti lignende problem? Oppdaterte kart og firmwaren i fjor på sein sommeren har fungert helt til no i vår engang. Først svirret posisjonen rundt omkring både til vanns og til fjells men prøvde så og instalere samme programvare på nytt igjen da ble posisjonen flyttet til Tyskland en plass. Håper noen her har råd. Bor 9 mil unna nærmeste Skoda verksted så litt surt å kjøre over 18 mil vis det kan løses selv.

Community Reputation

0 Neutral

About Joakim

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Skoda Superb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...