Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Kingbee

Member
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Har vært eier av Superb i noen uker nå og er veldig fornøyd med bilen. Poster noen påkrevde bilder
 2. Avgjørelse tatt, og ny bil bestilt. Det ble til slutt en L&K 1.8 TSI DSG kombi business grey med følgende utstyr : Svart skinn, ryggekamera, bakrutevisker, baksetepakke, multiratt m/paddles&varme, reservehjul, solgardin bak og sideruter, varme frontrute, folie lastekant, skvettlapper f&b, tosidig bagasjeromsmatte og 17" Zeus antrasitt m/Continental vinterdekk. Så nå er det bare å vente til våren.
 3. Sendte deg en pm @Superb lll, men jeg kjører en gammel Galant så jeg er ikke så godt vant...
 4. Takker for innspill. Det er 1.8 jeg i utgangspunktet ønsker, og det er den jeg har fått pris på. Mange går for 1.4 i UK! men de har jo ikke 1.8 der.
 5. Kingbee

  Soltak

  Mener jeg har lest at takhøyden blir litt lavere i kombi Superb.
 6. Jeg sliter med å bestemme meg for hvilken jeg skal gå for. Har fått innspill fra @Superb lll, noen flere? Er en familie på to voksne og to (snart) tenåringsbarn. Kommer ikke til å kjøre med henger/vogn. Er jo litt skeptisk til 1.4, men leser mye godt om den rundt på nettet. Noen mener også at den gjør 1.8 overflødig.
 7. Hva får man plass til av kofferter i bagasjerommet på kombien? Noen som har denne som har testet?
 8. Kingbee

  Soltak

  Takk for gode innspill. Jeg tror nok jeg dropper soltak. Da får jeg jo oppbevaringsrom for solbrillene ?
 9. Kingbee

  Soltak

  Hva mener menigheten om soltak? Vurderer om jeg skal bestille det på en 5-dørs kombi med svart skinninteriør. Kan det være lurt å lysne opp interiøret med et soltak? Er det noen fare for knirk eller lekkasje etter noen år?
 10. Spørs om det kanskje er like lurt å gå for L&K heller...spesielt nå som den kommer i svart skinn. Men hva mener dere om 1.4 150hk? Det høres jo lite ut med 1.4, men det sies jo mye godt om den på diverse bilsider.
 11. Takk for god og utfyllende info @Superb lll
 12. Leste en plass (tror det var autoexpress), at dcc egentlig er unødvendig til akkurat denne modellen. Så jeg er litt usikker på om jeg trenger det. Ser at det koster 10K å oppgradere til Columbus...det kan det vel ikke være verdt? Tenkte svart skinn pga to unger i baksetet. De begynner riktignok å bli store (10 og 13), men likevel.. Er også usikker på parkeringsvarmer....har garasje, og bruker sjelden bilen på morgenen. Skal jeg ha ryggekamera så må jeg ha bakrutevisker...?
 13. Foreløpig ekstrautstyr, usikker på de med spørsmålstegn. Parkeringsassistent Canton sound system Climatronic 3-soner ? Elektrisk bakluke Skinnseter Columbus ? Baksetepakke Trafikkskiltgjenkjenning Oppvarmet frontrute Med sunset mørke sidevinduer bak, er det vel unødvendig med solgardin?
 14. Takk, da sjekker jeg prislista heller :-) Er på planleggingsstadiet nå, og kommer sikkert tilbake om jeg lurer på noe.
 15. Noen som kan si meg hva som er standard utstyr på Style 1.4 TSI 150HK, kombi? Blir litt forvirret av konfiguratoren, da det er ekstrautstyr der som jeg trodde var standard.

Community Reputation

2 Neutral

About Kingbee

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...