Gå til innhold

Eirik Gee

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Eirik Gee sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar. Bilradiospsialisten i Bergen kvitterte den ut for meg mens de likevel feilsøkte på noe annet. Tok 400 for det
  2. Hvor leser du feilkodene da? Det eneste som kommer opp i menyen er Feil:kollisjonspute
  3. Eirik Gee

    Airbag lys

    Jeg koblet fra mediespilleren her en dag og varsel lampen for airbag. Etter det så har varsellyset før airbag lyst. Hvordan kan jeg resette det? Er det noen som gjør slikt i Bergen området uten at det koster flere tusen?
  4. Jeg fant denne på youtube. skal vel gå på Amadeus+ og?
  5. Det er en 2013 modell, L&K utgave. Jeg har kjøpt en brukt soltak motor på nett og fått en god pris for montering hos Soltakmontasje. tror det ble totalt 1500 da i stedet for 9500 hos Møller, da med en brukt motor.
  6. Eirik Gee

    Panorama soltak

    Hei Har et panorama soltak som plutselig hat sluttet å virke. Det viser seg at det er motoren som er ødelagt. Har noen andre opplevd dette? Møller bil skulle ha 7500 for ny motor pluss montering
  7. Jeg har en 2013 Superb L&K med oppgradert lydanlegg. Det er en Amundsen+ spiller, lyden i anlegget har vært helt topp. Etter en stund begyndte jeg å høre litt knitring fra bass høtalerene i bakdørene. Jeg trodde først at det var noe som var løst. Jeg brukte garantien for å få de til å se på det. når jeg fikk den tilbake var alt helt i orden. Etter hvert så begyndte lyden å komme tilbake. Denne gangen ble det så ille at jeg trodde høytalerene bake var sprengt. Nå har bass høytaleren på begge siden koblet seg ut. vis jeg skrur høyt opp så kommer det bare høy knitring i fra de. Jeg åpnet opp dørtrekket for å se på høytalerene. begge såg veldig fine ut. ledingene og såg ok ut. Garantien er utløpt. Er det noen som har noen tips i denne saken?
×
×
  • Opprett ny...