Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

SAa

Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 1. På min kant av landet (Nord-Norge) fungerte Connect en periode i går formiddag for så å falle ut igjen. Internett (carstick) funker feilfritt.
 2. Jeg har vært så mye og så ofte plaget med denne connect-greia at jeg etter hvert trodde det var min Amundsen det var noe galt med. Verkstedtime ble bestilt, men så avbestilt igjen da underet plutselig skjedde at internet funket og forbindelsen med appen var et faktum. Men hvor lenge var Adam i Paradis? For øyeblikket er det ikke noe som virker, men nå vet jeg i alle fall følgende: det er ikke "meg" det er noe galt med. Men ergerlig å vite at man betaler for et produkt som ikke virker!
 3. Etter å ha hatt en fungerende connect noen dager, er den nå borte igjen. Min carstic får heller ikke forbindelse med internett, og globusen på displayet er ildrød!
 4. Nei, det fungerer fortsatt ikke. Siste forbindelse jeg hadde med bilen via appen var sist fredag. Øverst på radioens display vises en rød klode når tenninga og radioen er slått på. Tidligere var det vist en antenne over denne kloden, og da var det forbindelse til telefonen (appen)/datamaskinen (Garasje - Skoda Connect). Denne antenna er nå borte. Telefonen erApple. Jeg har prøvd å starte varmeren fra appen, men får beskjeden «ingen forbindelse..»
 5. Av det jeg kan lese på dette forumet, ser jeg at det ikke bare er jeg som har problemer med funksjonen Skoda Connect. Forbindelsen mellom bilen og telefonen/datamaskinen har kommet og gått tidligere, men nå virker det som om stillstanden er blitt permanent. Jeg har kontaktet kundeservice uten å få annen hjelp enn henvisning til forhandler. Mitt spørsmål til dere der ute blir derfor: Er det andre som opplever det samme som jeg (forbindelsen forsvant fredag for en uke siden), eller er det min Amundsen det er noe galt med?
 6. SAa

  Connect

  Jeg har en Skoda 2019-modell, utstyrt med Amundsen radio. Med radioen følger funksjonen «Skoda Connect». Med denne kan jeg følge bilen fra telefon (app) eller datamaskin («garasje»). På radioens display markeres forbindelsen med en globus med ei antenne over. I den senere tid har imidlertid antenna vært fraværende, og jeg har ikke lenger forbindelse med bilen via datamaskin eller telefon? Slik har det vært i noen dager nå. Noen der ute som har erfart det samme? Noen som eventuelt vet hva årsaken kan være?
 7. SAa

  WLAN

  Hei. Jeg finner wlan med den PC'n som også gir internett, men ikke med telefonen. Skal ikke sticken koble seg til automatisk når den er tilkoblet USB i bilen?
 8. SAa

  WLAN

  Hei, Marius. Jeg vet ikke om det gjør noen forskjell, men modemet som kom i dag, kalles Megafon Turbo Black 4G+. Det skal visst tilsvare Huawei. Mac'n godtar ikke denne (64 bit), men en gammel PC lastet automatisk ned en del drivere, og dermed koblet den seg til internett. Men i bilen fungerer det ikke. Jeg får heller ikke kontakt med modemet med telefonen, selv om maskinen er koblet til. Noen råd?
 9. SAa

  WLAN

  Hei Marius. Som du sikkert skjønner, så er jeg nokså uerfaren på dette området. Ja, det er en Huawei jeg har kjøpt. Appen har jeg allerede på telefonen. Skal modemet være tilkoblet bilen når det settes opp, eller skal det gjøres på en datamaskin (Mac)? Jeg kommer helt sikkert til å ta kontakt senere, så takk skal du ha.
 10. SAa

  WLAN

  Et spørsmål til Marius (eller Superb III): Jeg har bestilt fra eBay et modem av samme type som du foreslo, og jeg antar det vil komme en av de nærmeste dagene. Er det da bare å sette inn simkortet, og så er man i gang, eller må man gjennom en eller annen unlock-prosedyre først?
 11. SAa

  WLAN

  Da har jeg bestilt modem fra eBay og tvilling fra Telenor. Så får vi se hvordan det går. Uansett - jeg kommer til å gi tilbakemelding her.
 12. SAa

  WLAN

  Takk til Marius og Superb III for gode svar. Interessant det du, Marius, skriver om bruk av USB modem. Selv er jeg nok en novise på dette området, så et par praktiske spørsmål. Et slikt modem krever vel et sim-kort? Kan en såkalt "tvilling" (Telenor) gjøre nytten, eller må det opprettes et eget abonnement? Når så dette er i orden, er det da bare å sette modemet i USB-porten, og så er man i gang?
 13. SAa

  WLAN

  Nei, jeg tror ikke problemet skyldes telefonen. I likhet med deg, Superb III, har jeg en iPhone 8. Den forrige var en iPhone 5, og det samme var det samme. Det virker som at telefonen blir oppdatert stadig vekk, kanskje det er godeste Amundsen som svikter meg. 1 av 20 forsøk... - det lyder kjent.
 14. SAa

  WLAN

  Jeg har en Amundsen radio i min Karoq 2019 modell. Forhandleren knyttet telefonen min til infotainment- funksjonen, men jeg har helt siden anskaffelsen i mars hatt problemer med å få wlan-forbindelse med mobiltelefonen. Riktignok har jeg som oftest fått det til etter hvert med mye lirking, bl.a. ved å slette telefonen for så å legge den inn på nytt. Denne taktikken prøvde jeg også i går, men resultatet var nedslående: "Kan ikke opprette wlan-forbindelse". Jeg får også beskjed om at jeg taster inn feil wi-fi passord. Altså ingen forbindelse mellom telefon og bil overhodet. Noen som kan bidra med gode råd?

Community Reputation

2 Neutral

About SAa

 • Rank
  Member

Personal Information

 • Car
  Karoq

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...