Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som inneholder...
Finn resultater i...

SAa

Medlem
 • Innlegg

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

 • Bil
  Karoq

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SAa sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

3

Nettsamfunnsomdømme

 1. Takk for svaret.Nytt kart er vel ikke tilgjengelig før rundt St. Hans.
 2. Takk for svar. Jeg har en Karoq 2019 modell med Amundsen navigasjonssystem. Siste kartoppdatering foretok jeg like før jul. Jeg mener å ha hørt at kartoppdateringer kan man foreta gratis de første tre årene.
 3. Jeg har hatt min Skoda i vel tre år nå. Inntil nå har kartoppdateringene vært gratis. Når må man begynne å betale for denne tjenesten, og hvordan gjør man det?
 4. Nei, det har ennå ikke kommet ny kartoppdatering for Amundsen. I fjor kom oppdateringa i uke 25. Tilsvarende i år vil bli rundt St. Hans.
 5. Der var kartet lastet ned. Takk for god hjelp - nok en gang.
 6. Det sitter en Amundsen i min bil, og nyeste kartet på portalen er datert uke 25 i fjor.
 7. Som Skoda-eier er man forespeilet to kartoppdateringer pr. år, men det kom visst ingen ny nå før jul. Noen som vet noe om dette?
 8. Du finner noe om dette under "Bilstereo/infotainment".
 9. På min kant av landet (Nord-Norge) fungerte Connect en periode i går formiddag for så å falle ut igjen. Internett (carstick) funker feilfritt.
 10. Jeg har vært så mye og så ofte plaget med denne connect-greia at jeg etter hvert trodde det var min Amundsen det var noe galt med. Verkstedtime ble bestilt, men så avbestilt igjen da underet plutselig skjedde at internet funket og forbindelsen med appen var et faktum. Men hvor lenge var Adam i Paradis? For øyeblikket er det ikke noe som virker, men nå vet jeg i alle fall følgende: det er ikke "meg" det er noe galt med. Men ergerlig å vite at man betaler for et produkt som ikke virker!
 11. Etter å ha hatt en fungerende connect noen dager, er den nå borte igjen. Min carstic får heller ikke forbindelse med internett, og globusen på displayet er ildrød!
 12. Nei, det fungerer fortsatt ikke. Siste forbindelse jeg hadde med bilen via appen var sist fredag. Øverst på radioens display vises en rød klode når tenninga og radioen er slått på. Tidligere var det vist en antenne over denne kloden, og da var det forbindelse til telefonen (appen)/datamaskinen (Garasje - Skoda Connect). Denne antenna er nå borte. Telefonen erApple. Jeg har prøvd å starte varmeren fra appen, men får beskjeden «ingen forbindelse..»
 13. Av det jeg kan lese på dette forumet, ser jeg at det ikke bare er jeg som har problemer med funksjonen Skoda Connect. Forbindelsen mellom bilen og telefonen/datamaskinen har kommet og gått tidligere, men nå virker det som om stillstanden er blitt permanent. Jeg har kontaktet kundeservice uten å få annen hjelp enn henvisning til forhandler. Mitt spørsmål til dere der ute blir derfor: Er det andre som opplever det samme som jeg (forbindelsen forsvant fredag for en uke siden), eller er det min Amundsen det er noe galt med?
 14. SAa

  Connect

  Jeg har en Skoda 2019-modell, utstyrt med Amundsen radio. Med radioen følger funksjonen «Skoda Connect». Med denne kan jeg følge bilen fra telefon (app) eller datamaskin («garasje»). På radioens display markeres forbindelsen med en globus med ei antenne over. I den senere tid har imidlertid antenna vært fraværende, og jeg har ikke lenger forbindelse med bilen via datamaskin eller telefon? Slik har det vært i noen dager nå. Noen der ute som har erfart det samme? Noen som eventuelt vet hva årsaken kan være?
 15. SAa

  WLAN

  Hei. Jeg finner wlan med den PC'n som også gir internett, men ikke med telefonen. Skal ikke sticken koble seg til automatisk når den er tilkoblet USB i bilen?
×
×
 • Opprett ny...