Gå til innhold

frst

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av frst

  1. Skoda Don't Connect.. Da var det nede igjen da. Virker som det er helt bingo om det fungerer eller ikke om dagen. Synes det er smått utrolig at et stort konsern som Volkswagen ikke klarer å få orden på dette.
  2. Takk @Superb lll. Jeg var klar over at de ikke lenger tilbyr 150 HK TDI 4x4 alternativet da jeg kjøpte bilen. Min bil har produksjonsdato i 2019 så antar det ikke kan være så lenge siden de sluttet å tilby dette motoralternativet. Spurte selgeren hvorfor 150 HK varianten ikke lenger var i salg, men fikk ikke noe godt svar.
  3. Takk til dere begge for gode svar på spørsmålene mine. Jeg fikk et godt tilbud på 150 HK varianten og det ble til at jeg kjøpte den. Jeg har hatt bilen i et par uker nå og er veldig godt fornøyd med bilen :)
  4. Vurder å kjøpe ny Octavia 4x4 med 2.0 TDI motoren. Er selvfølgelig litt skeptisk til å kjøpe diesel i disse hybrid og el-dager, men vanskelig å komme rundt at du får utrolig mye bil for pengene. Ser at du nå kun kan bestille 184 hk varianten hvis du skal ha 4x4 og diesel, men forhandleren har også en bil med 150 hk motoren stående inne. Er det noen forskjell på de to motorvariantene bortsett fra de ekstra hestekreftene. Er det noen grunn til ikke å velge 184 hk varianten? Hvordan er erfaringene med 7-trinns DSG kassen? Driftsikker?
×
×
  • Opprett ny...