Gå til innhold

SeanAngus

Medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

SeanAngus sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lurer på samme løsning som deg, @sletto. Hvilken adapter er det som passer til boksen, og vet du om det er plass til en vanlig pulk i den skiboksen? Ellers noen brukererfaringer med den så etter lang bruk?
  2. Planen er å ta vinduslister også, ja! Diffusor blir nok beholdt i krom.
  3. Signerte kontrakten tidlig i august, og meldte til selger at det ble kjøp før det, så den ble nok lagt i systemet tidlig august. Jeg fikk også garantert at det ikke skulle bli prisøkning, selger ringte derfor importøren og fikk sikret levering innen 2019, men det var visst akkurat at det gikk. Snakket med selger i går som fortalte at den var ventet om 4 uker, har ikke noe mer håndfast. Skulle den komme senere enn han nå har meldt er det uproblematisk, bare kjipt med venting. Enig i at foliering vil se best ut med alt foliert, men ikke diffusor bak? Trodde det var noen utenpåliggende kromlister på l&k-grillen, men den går kanskje helt inn?
  4. Husker ikke eksakt tidspunkt, men var før kampanjen som gikk ut i august ble avsluttet (fortsatte riktignok nå til 31.10). Tipset om understellsbehandling skal absolutt følges opp. Har lest det gjentatte ganger, men i alle avklaringer underveis glemte jeg å få pris på det. Hva tenker dere om å foliere grill på l&k? Vil det se rart ut med de "utstikkende lamellene" i svart?
  5. Sant det! Men, det var mye utstyr i L&K jeg gjerne ville ha, og selv om setene er konge å sitte i var det en passasjer med vetorett som ikke digget de like mye som meg.
  6. Etter mye lesing på dette forumet og mangfoldige turer innom flere forhandlere endte jeg også selv opp med å bestille Kodiaq. Etter vurderinger frem og tilbake falt jeg ned på en svart Kodiaq L&K 190TSi med 7 seter og svart skinn med følgende ekstrautstyr. ISOFIX FORAN OPPVARMET FRONTRUTE TRAFIKKSKILTGJENKJENNING DELINGSNETT PARKASSIST-PAKKE PERSONALISERING 3 NØKLER FOR DMS TRANSPORTPAKKE VINTERPAKKE DIGITALT INSTRUMENTPANEL SKVETTLAPPER FORAN SKVETTLAPPER BAK BAGASJEROMSMATTE Jeg liker utseendet på Sportline, og har derfor plan om å foliere mye av krommet svart, og bytte frontemblemet til svart. Planlegger også å fjerne "4x4" og kodiaq bakpå, og kun la "Skoda" bli stående. Bilen er allerede i produksjon, så synspunkter på valg av utstyr, farge etc er hjertelig velkomment, men jeg får ikke gjort noe med det. Foliering, derimot er jeg gjerne mottagelig for synspunkter på. Tror også jeg ikke jeg er så happy for L&K felgene, men vil se de på før jeg vurderer noe annet. Skal oppdatere med bilder når det er aktuelt, den er forventet inn til forhandler om ca 4 uker med påfølgende klargjøring inkl coating.
  7. Takk for svar! Endte opp med å bestille det svarte emblemet fra superskoda og heller satse på foliering. Selger visste ikke selv hvor mye arbeid det var, men med prisen på risten og arbeidet med å gjøre det er det nok ikke noe bedre løsning med å kjøpe risten. Ikke så fan av all krom på L&K´n når jeg har valgt den i svart, så skal nok få det meste foliert uansett.
  8. SeanAngus

    Bytte grillrist

    Ser det nå er tilbud på alt hos superskode.com (går ut i dag). Tenkt der å bestille en svart grillrist til Kodiaq´n jeg venter på. Noen som vet om det er enkelt å bytte på en kodiaq? http://www.superskoda.com/Skoda/KODIAQ/Kodiaq-BLACK-MAGIC-grille-frame-from-KODIAQ-RS-SPORTLINE Offtopic1: Hvordan er prisen på grillristen mot å foliere? Offtopic2: Vet dere også hvordan det er med mva på kjøp derfra? Er prisene på nett ex lokal mva og så tilkommer norsk mva,? Gjelder en MY2020 Kodiaq L&K, (har planer om å legge den på mitt prosjekt med specs!)
×
×
  • Opprett ny...