Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Espen Kristoffersen

Medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

 • Bil
  08 Skoda Fabia

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Espen Kristoffersen's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Da er lysbryterne byttet, uten at det hjalp noe som helst. Nå begynner jeg å bli litt opgitt over denne bilen
 2. Her er en bilde fra delekattalog via eurodel.no, mulig den hjelper deg litt på vei
 3. Neste blir vel bli å bytte lysbryteren og se om det hjelper Har forsøkt å finne lysmodul med VCDS men der finner den ingen, og det sies at denne modellen ikke har det.
 4. Sambo her har Skoda Fabia 2008 modell med den noe dårlige 1.2 bensin motoren. Jeg har måtte bytte registerkjede sett og glideskonner på denne motoren, selv om den bare hadde rundet 130tusen km. Videre så har de automatiske kjørelysene sluttet å virke så plutselig, et bytte av releet ga ingen forbering så nå er vel lysbryteren den neste. Nå kommer den også opp med feilkode og har bare halve kompresjon på sylinder 3, noe som jeg kan lese på det store internettet er normalt i denne motoren pga brent ventil. Bilen får da slvfølgelig service årlig selv om den bare går rundt 8 -10 tusen km i den perioden. Rust har den selvfølgelig, og det kommer frem under lakken der det ikke er skader, noe jeg også ser er vanlig dessverre. Men hun er fornøyd med størrelsen på bilen og liker den, så jeg må vel av med toppen her og bytte de eller den ødelagte ventilen.
 5. Konebilen her i huset har plutselig sluttet å slå på kjørelysene automatisk når den starter. Har byttet rele 449 etter tips fra Møller, men det hjalp ikke. Jeg kan ikke se i oversikten hvilken sikring som er til dette men har funnet ut ved å Google at det er nr 17, denne ser helt ut. Noen tips til hva jeg kan sjekke opp som neste steg?
×
×
 • Opprett ny...