Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Stijanen

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg ser den. Kommer til å legge meg godt innenfor med bytte ved en lav km, rundt 30', som nevnt over, koster uansett lite å ha det iorden. Ingenting negativt å ha hyppig oppfølging fra ny. Sa 3 år på Møller, men hva hvis du kjører hardt/langt og trekker tungt. Det vil vell ha større belastning enn en jobb bil som går 4 mil om dagen. Bestilte time idag, blir ca.2 år til neste gang etter dagens kjøremønster.
 2. Er digitalt servicehefte, står bare hva som er utført på "mitt bilhold". Lite infomasjon fra forhandler også. Så enig i den oppsummeringen. Har på alle tidligere biler hatt servicehefte i papirform. På min andre bil en litt eldre VW står alt av intervaller forklart oversiktlig og lett å forstå i papirhefte, den er på 13. året uten problemer. Tar de fleste av disse servicene selv når nybilgarantien går ut, har løftebukk i garasjen, men Haldex trenger jeg å lære litt mer om først. Synes både 30'/3år høres fornuftig ut. Skal be Møller om en oversikt tilsendt når jeg er der:)
 3. Takk for oppklarende svar, bilen er litt over tre år gammel, så da får jeg få ordnet det nå! Kommer til å be de ta ut pumpen, rense og sette i ny olje, da blir det bra.
 4. Hei, ny på forumet, har en Oktavia 2016 2.0 TDi som har gått 46', jeg bytter alt av oljer og filtere dobbelt så ofte som anbefalt intervall. Men Haldex olje er ikke byttet ennå, dette er min første bil med 4x4. Mitt spørmål er, holder det å levere bilen på Møller å bytte bare oljen, eller er det bedre at pumpen tas ut, rengjøres, (er det filter på pumpen som kan/bør byttes? ) samt ny olje. Enten på Møller eller et frittstående godkjent verksted. Vet ikke hva de gjør på en standard haldex oljeskift. Greit å være enig i forkant om jobben, uansett hvem som brukes. Kjøpte bilen ny og tenkte å ha den fremover, for å unngå noe trøbbel med koblingen. Tenkte å ordne opp i dette nå før vinteren, tar imot tips stor takk! Mvh Stian

Community Reputation

0 Neutral

About Stijanen

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...