Gå til innhold

Mikkelrev

Medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Superb 190hk TDi Sportline

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mikkelrev sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. CarPlay også sluttet å fungere. Så da har USB portene takket for seg.
  2. Har Amundsen og det fungerte knirkefritt i over ett år. For en 14 dagers tid siden stoppet det bare. Byttet SIM-kort, men carstick er like død. Får dog brukt CarPlay med kabel.
  3. Takk for svar. Skoda Connect er i orden og trafikkvarsel alltid på. Allikevel fungerer det ikke lenger, selv med mobilen tilkoblet. Skal på verkstedet torsdag for å sjekke USB porter.
  4. Tja, etter ca ett år har min carstick fra Skoda sluttet å fungere. Finner ikke feilen og verkstedet vil ha bilen inn for å se om det er USB portene som har takket for seg. Noen opplevd det samme? Trafikkinfo har også stoppet selv når mobilen er koblet opp med WLAN.
  5. Da har verkstedet endelig funnet ut hvor lyden kommer fra. Det er fra oljepumpen til DSG kassen som lager lyd. Blir det værre så kontakt oss sa de på Møller.
  6. Noen som har erfaring med å få bort eller minimere småriper på dashbord? Min nesten nye Superb har av uforsiktig passasjer fått noen irriterende småriper på dashbordet. Ikke dype spor, kun i overflaten men allikevel...
  7. Mikkelrev

    WLAN

    Kjøpte meg en Skoda CarStick torsdag morgen, satte i ett datasimkort. Nå fungerer det smertefritt i min Superb med Amundsen.
  8. Tja, girkassen stresser litt mindre nå men fortsatt irriterende. Ulyden ved gasspådrag fra 0- 70 er fortsatt der. Høres ut som en tåkelur på langt hold. Noen anelse om hva det kan være? Bilen går jo ellers som en klokke.
  9. Det er hva jeg går rundt å tror også. En kompis sliter med det samme problemet nå, etter 30000km service er girkassen hans helt lik. Har ikke fått noe svar fra Møller om det er en oppdatering av girkassen de har utført. Takker uansett for svar.
  10. Nei, tror ikke det. 30000km service var det vel. Tror ikke de bytter olje i girkassen før 60000km.
  11. Tja, min 4 mnd gamle Superb hadde service for noen dager siden. Etter det har den giret ned til 6 gir i tide og utide. Ekstremt irriterende å forholde seg til og ett slit på langkjøring. Noen som har opplevd det samme? Hører også en lav mekanisk lyd ved det minste gasspådrag etter servicen.
×
×
  • Opprett ny...