Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Larsen

Member
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. Fikk sjekket litt i går når bilen var inne på EU kontroll. Tror "problemet" kan ha noe eco drive å gjøre. Ble snakka noe om at når eco drive slo inn så gikk motoren bare på 2 sylindere (eller noe sånt??) så fort jeg gir litt gass forsvinner eco drive i displayet og "problemet" forsvinner samtidig. Noen som vet om det er mulig å skru av denne funksjonen. prøvde å sette modus til normal og sport, men fikk fortsatt opp eco drive i displayet (av og til). Bilen har snart gått 60.000 (4år), og skal snart kjøpes ut etter endt leasing, så er derfor jeg må prøve å finne ut av dette nå. Burde selvfølgelig vært gjort tidligere.
 2. Har en superb 2016 modell som jeg skal kjøpe ut etter endt leasing neste mnd. Har en irriterende feil som hadde vært greit at møller hadde greid å løse før overtagelse. Tenkte derfor jeg skulle sjekke her, om det er noen som har gode tips å komme med/ har opplevd samme prob. Bilen har en vibrasjon (fra motor??) som jeg merker godt når jeg ligger rundt 60 km/t i 5 gir (17-1800 omdreininger). Så fort jeg gir litt mer gass så blir vibrasjon borte. Jeg merker "feilen" hver gang jeg er ute å kjører. Problemet har vært der helt siden bilen var ny. (Har nok opplevd problemet uansett om bilen står i 4-5 eller 6 gir.)

Community Reputation

0 Neutral

About Larsen

 • Rank
  Newbie

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...