Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Mano

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Blir bra dette her. Har vel funnet ut en kombo jeg tror blir bra. 20x9 ET32 med 265/45. Får 14mm mer høyde i dekkradius og felgen havner 22mm lengre ut. (Og 4mm inn) Ønsker jo i grunn ikke at det skal være noe mer ekstremt enn det. Antar at det skal passe inn under hjulbuene for det ser jo i grunn ganske romslig ut, men hadde satt veldig stor pris på om noen har erfaringer med noe liknende på Kodiaq.
 2. Unnskyld at jeg spør så mye men vet ikke helt om jeg forstår. Er det ET som defineres som sporbredden? Eller er det utsiden av dekket eller felgen?
 3. Veldig bra! 235/45 r20 ET38 er standard i vognkortet. vega-felgene som jeg har sett på demobilen er ET41. Så da får jeg i allefall felgen ut ca 10mm mer enn det. Om som du sier kan jeg også benytte litt biffere dekk som er bredere og litt større i diameter. Er det noe regel/forhåndstall på dekkbredde i fohold til felgredde?
 4. Takk for informativt svar. Ser ut som 235/50 blir Max på 20» felg da. Kanskje ikke allverden men litt mer kjøtt blir det jo, og ET 35 blir kanskje akkurat innafor. Mener Vega er 43... Mulig det enkleste bare vil være å holde seg til standard når det er så lite å hente. Selgeren skulle også forhøre seg om jeg kan få «xtrem» felgene som er originale på RS levert på sportline. Synes de kler bilen best av det som er originalt.
 5. Hei! blir mitt første innlegg her inne. Hei! Vi går med store planer om å bestille ny Kodiaq sportline nå ganske snart. har foreløpig satt den opp med oppgraderte 20» Vega felger og Crater vinterhjul. Prisen totalt for dette bli 6700+25000,- Men jeg synes kanskje dekkene på 20» ser litt små ut og at de sitter litt langt inn i hjulbuen. Jeg ønsker at dekkene og felgene fyller hjulbuen litt mer. Mulig scenario er da å få bilen levert med standard sommerhjul og heller sette vinterdekk på disse felgene(blir jo et sett sommerdekk til i overs da men...) og kjøpe noen andre sommerhjul med litt mindre innpress og litt feitere gummi. det er ikke snakk om noe skikkelig heftige greier, men jeg kunne tenke meg å få felgene kanskje 20mm lengre ut, og gå fra 235/45 til 235/50 eller 55 f.eks. noen som har gjort noe liknende? det blir -3% på speedometeret. Er dette mulig? Er det lov? Hva sier norsk lov og hva sier Skoda? Spurte selgeren på Skoda og hun sa at det var OK i henhold til garanti så lenge man holdt seg innenfor pluss og minus marginene som Skoda oppgir, men hun kunne ikke fremskaffe disse marginene dessverre...

Community Reputation

0 Neutral

About Mano

 • Rank
  Newbie

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...