Gå til innhold

Octavia2005

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Octavia2005 sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Oppdatering: Det ble målt CO i kjølevæsketanken som indikerte defekt toppakning og/-eller skjev topp. Fikk pris på bytte toppakning, slipe topp, bytte regreim/vannpumpe, bytte olje og filter til 18.300kr Fikk prutet ned prisen til 15.000kr og etter 1,5 uke på verksted hentet jeg bilen i dag. De som slipte toppen målte skjevheter som nå er rettet opp i og blokka er testet. Målet er å ha bilen 4-5år til så får vi se hva det neste blir, men utenom slitedeler og dette problemet har bilen vært veldig pålitelig frem til nå.
  2. Tusen takk for svar med gode innspill! Jeg skal sjekke intervallet for bytte av regreim og undersøke pris flere steder. Håper bare det er toppakningen som er synderen og at det ikke hull andre steder.. Hadde i utgangspunktet ambisjoner om å kjøre denne bilen 5år til. Ingen andre kjente feil. Ü Mvh Tara. Svaret mitt til Superb ble visst publisert først nå.. Takk for svar til Sjåføren også. Det er 1,6 bensin ja. Ikke røyk fra eksos, men skal tipse mekaniker om veivhusventilen. Det har lenge vært et lyst belegg i oljetoppen, men ikke så ille som nå. Høst/vinter kjører jeg 5mil hver dag. Vår/sommer bare korte turer pga MC til jobb. Bor i Tøndelag så kaldt i sesongen. Ü Mvh Tara.
  3. Hei! Jeg har kjørt en Octavia 2005 modell de siste 10 årene. Siste 3 år har jeg måtte fylle på med kjølevæske 2ggr pr år pga synkende nivå. I dag ser oljetoppen ut som på bildet og jeg regner med det er toppakningen som er gåen ? Har dere noen tips til hvordan jeg kan gå frem for å bytte denne rimeligst mulig? Vil gjerne fortsette å kjøre denne bilen noen år til. Mekker ikke selv. 198.000km. Mvh Tara.
×
×
  • Opprett ny...