Gå til innhold

bjorn22

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

bjorn22 sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. He, he! Her var det jamen mange som hadde gode ideer!
  2. Hei! Jeg har et pussig problem. Jeg har montert ekstra lyskaster, og vil gjerne ha en separat bryter for dette på dashboard. Problemet er å finne en vei for kabel gjennom torpedovegg til førerplassen. Alle åpninger ser enten ut til å være blokkert/tettet eller går i vinkler som gjør gjennomføring vanskelig/umulig. Har noen en lur løsning?
  3. Jeg ser ikke helt hvilken modell dette er, men det ytterste stykket av den svarte plastgrillen rett innafor lykta kan presses litt sammen og dras ut. Da har du tilgang til to Torx-skruer som lykta henger i. Fjern dem, og du kan ta lykta ut. På andre modeller kan du trykke inn en stiv plastplate/metallplate (pass lakken) mellom lykta og grillen for å løse ut låsen til lykta, evt. stikke handa inn bak lykta og løse ut låsen.
  4. Du skrur løs hele den svarte delen under lykta, helt bak til hjulkassa. Den sitter i en rekke skruer med Torx-hode, plast mot plast. Deretter lirker du den fram og ut (jeg har brukt en flat skrutrekker med et stykke plast imellomfor å verne lakken). Du bender nedover og ut. Den svarte plastdelen sitter med tunger med mothaker inn i utsparinger i karosseriplata og kan sitte ganske hardt. Se mitt neste innlegg.
  5. Jeg har kjøpt mye på Bildeler.no. Stort sett veldig fornøyd - UNNTATT sist kjøp av lenkearm krengningsstab. foran. Nettsida (md innlogging av bilnummer) viser en type som er riktig for min bil, men den jeg får passer ikke....
  6. Hei! Er det noen form for justering av tåkelyktene på Octavia 1,9TDI (2006)? Jeg kan ikke finne noen.
×
×
  • Opprett ny...