Gå til innhold

erikssondiesel

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda Octavia 2015 1.6 Diesel 4x4

erikssondiesel sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har aldri hørt om dette jeg heller, fra det jeg har lest på nettet og hos Westfalia, er det kun snakk om ledningsnett og programmering. Tror jeg skal ta kontakt med Skoda i Tsjekkia for å få dette bekreftet. Takk for svar uansett!
  2. God kveld Takk for svar. Kjøpte bilen brukt, så hadde dessverre ikke muligheten til å få montert fra fabrikk. Girkassen på min er heldigvis manuell 6 trinns. Har søkt litt på nettet, og fant denne, gjelder dog for en Karoq 2018. 1.6 literen som er nevnt der skulle jeg tro er nokså lik den jeg har, og der står det at oppgradert kjøling for motor ikke er nødvendig. Karen hos Møller sa at det er snakk om å bytte radiator og eventuelt ekstra vifter.
  3. God kveld Har noen spørsmål rundt ettermontering av Westfalia feste, håper noen her kan hjelpe meg. Er en fornøyd eier av en 2015 Octavia (1.6D 4x4), men har nå bruk for hengerfeste ifbm. oppussing av hus. Har sett på et avtagbart feste + modellspesifikt ledningsnett hos Hågen.no som skal passe. Tok kontakt med Møller Bil for å høre hva som skal til for å programmere denne inn mot bilens systemer, og fikk beskjed om at kjøleanlegget muligens må oppgraderes? Er det noen her som har opplevd det samme? Utifra koden i bagasjerommet har jeg ikke "Trailer Hitch Prep", kode 1D0. Vil det si at jeg må ha noe mer elektronikk i tillegg til ledningsnettet som Westfalia leverer? Fikk et prisoverslag på ca 25000,- hos Møller Orkdal for montering av originalt feste, og det synes jeg i grunn er ganske hinsides 😰 Mvh,
×
×
  • Opprett ny...