Gå til innhold

Frankieboy

Medlem
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    2

Frankieboy vant dagen sist 27. juni 2021

Frankieboy hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bil
    Skoda

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frankieboy sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har en Skoda Superb 2017 modell, diesel (190 hk) hvor det hos vegvesenet står miljøklasse 6L. Vi skal kjøre nedover i Europa i sommer og for å finne ut hvilke byer vi kan kjøre inn i, så kan vi laste ned en app. Her må vi angi miljøklasse og 6L står ikke på denne lista (6b, 6c, 6d, 6d-Temp). Noen som vet hvilke av disse klassene bilen har?
  2. Beklager, men jeg er litt grønn. OBD eleven er det noe jeg må kjøpe for å koble til?
  3. Hei Jeg har fått problemer med å låse høyre framdør på min 2017 Superb. Hvordan løste du problemet ditt? Er det mulig å tvangslåse døra og hvordan låser den seg i så fall opp igjen?
  4. Holder jeg O inne i noen sekunder, så får jeg opp Ø. Holder jeg A inne i noen sekunder så får jeg tilgang til Æ og Å.
  5. Linken fungerte perfekt så nå er oppdateringen gjort til ferien. Takk for hjelpen 👍
  6. Laster det ned nå så får jeg se i morgen. Takk for hjelpen 😉
  7. Hei Noen som vet om det har kommet noen kartoppdatering i år? Når jeg søker etter nye kart så kommer det opp ECE 2021/2022 og valid since CW 45/2021. Får ikke til å laste ned dette, men det er kanskje fordi det ikke kommer før i uke 45/2021? Hva er i så fall siste kartversjon som finnes?
  8. Skal være så ærlig å si at jeg ikke har peiling. Derfor jeg overlater til merkeverksted å ha service. Har merket at det er mange delte meninger om dette med å flushe kassa. Noen hevder at dette gjelder tradisjonelle automatkasser, men ikke DSG. Som sagt, jeg har ikke peiling, så jeg satser på at merkeverksted har det 😉
  9. Skal ha service på min 2017 Skoda Superb (gått 111000 km) i morgen og skal bytte olje på dsg kassa (6 trinns). Spurte forhandler om flushing av kassa, men fikk da til svar at de ikke hadde utstyr til dette da import mente at det ikke var nødvendig. Noen som har erfaring med dette?
  10. Da fikk jeg endelig oppdaterte kart. Takk til alle for gode tips og innspill 😀
  11. Prøver nå å pakk ut filene på nytt på minnepennen. Ser ut som systemet oppretter en mappe som heter Mib1. Er dette riktig? Mener at det står at det ikke skal legges i noen mapper?
  12. Både minnepennen og SD kortet er på 64 GB, så det burde da holde ettersom det står min. 32Gb, men nå ser det ut til at jeg kan få hjelp av den lokale forhandleren min, så kanskje det ordner seg nå 😉
  13. Har fremdeles ikke fått oppdatert kartene i bilen min. Har forsøkt å laste med oppdateringer på både usb minnebrikke (64Gb) og på Sd kort (64GB), men systemet finner ikke filene. Når jeg laster ned på pc så kommer filene som en komprimert zip fil på ca 26GB. Spurte på Skoda og de sa at jeg måtte pakke ut filene på kortet. Forsøkte dette, men da fikk jeg beskjed om at det ikke var plass. Skjønner ikke hva jeg gjør feil. I følge forhandler så skal det ikke være noe spesielt SD kort til Columbus (hadde i hvert fall ikke de hørt om). Noen siste tips før jeg gir opp helt?
  14. Til Amundsen finnes det orginale SD kort med kart, men ikke til Columbus fikk jeg beskjed om hos forhandler.
×
×
  • Opprett ny...