Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Petnub

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei! her flyr tiden i pappaperm! hehe, dette er quartz grey. Joda merker det godt når bilen er stappet, skal testes i Sverige og Danmark i sommer. Men for vårt bruk, (langturer med småbarn) er ikke behovet for å komme forbi "sinkere" i trafikken like stort som den en gang var. Og normal kjøring funker det fint. Det skal sies at jeg har vert vant med 90 hk Fabia. da blir dette en oppgradering. =) Video skal lages når det slutter å regne i bergen. dette er også bezafe med isofix bunn, dette er baby setet , altså opp til 9 Kg, skal også bytte stol nå =) kan bli spennede, uansett er det bare å regulere baksetene, vips så er det masse plass!
 2. Her kommet noen bilder av active utgaven. Skal lage en liten filmsnutt etterhvert . Men tiden flyr ! Fantastisk praktisk bil!
 3. Da er endelig drømmebilen ankommet og testet ut, Bergen -Sarpsborg. Det første ; min bil kom med midtarmlene foran ,Selvvom utstyrsliste sier dette ikke er standard. På konfigen er det ikke dyser for klimaanlegg bak. Dette er også standard på active. Det som derimot fraviker i fht. Utstyrslisten er to handskerom,dette er ikke standard på active. Bilen er som mange skriver, stillegående, gode brede seter. Fantastisk bolero skjerm som er ultra responsiv. Stor bil følelsen kommer etterhvert som man kjører. Bensin motoren med 125 hk er mer stillegående enn 190 diesel (som jeg har testet) motoren passer fint , men ingen reser med sine 10,6 sek til 100. , motoren trekker overraskende bra . Bedre enn forventet med fullastet bil. Dette skyldes nok turbo som setter inn raskt. Bilen er testet på e6 i 110 sonen og støynivå er fortsatt overraskende lavt. Jeg kommer med bilder og video etterhvert. Har leitet og leitet på nett etter bilder av active uten resultat. Så da er det vel noen få som får nytte av en video av active :-) Håper Skoda oppdaterer utstyrslisten sin!
 4. Da var bilen testet ;190 diesel ,style. Alt av utstyr med unntak av el seter. 7 seter. Kjøreopplevelse; Det første vi la merke til var stillheten. Lydisolering er virkelig førsteklasses. Damen kunne endelig høre radio uten å bli irritert av lydene utenifra. Meget behagelig over fartsdumper , stilt inn i komfort mode. I sport mode kjenner man en del forskjell ,noe stivere (noe den bør være i sport ) en får ikke storbilfølelse av å sitte bak rattet, Men for en fantastisk behagelig bil å kjøre. Ligger fint i svingene . Ingen "svaiing". Ungen på 6 mnd var også med , det Er så stor plass i baksetet at en må justere 2 rad fram for å komme i nærheten av bilstolen. Testet også med en 1.90 høy mann som hadde meget god plass til overs. Alt i alt en drøm å kjøre. Utallige gode løsninger. Skoda har virkelig tenkt på alt. 3-4 uker er den her! Det kjipeste nå er ventetiden!
 5. Håper på det siste. Bilen kommer uansett om 3 1/2 uke så da får jeg svaret!
 6. Skal prøvekjøres Mandag kl 1230! Med toppversjon 190 DSG Style 7seter, har bestilt active versjon og forventer selvfølgelig en litt annen kjøreopplevelse, men gøy uansett!
 7. Dette er Bildet av Kodiaq Active modell i baksetet, Men det jeg ikke skjønner , er hvor er "Dysene til klima anlegget for utblåsing bak" som det står i utstyrslisten på alle modeller, Hvor er 12v plassert bak og hvor kommer knappene for setevarme bak ? Noen som vet? eller er det rett og slett en feil i Konfiguratoren?
 8. var første bestilling i den butikken, men lovet kun før sommeren en gang.
 9. Da jeg er vant med en Fabia STV 2016 90 HK , var ikke valget vanskelig i og med at jeg er meget fornøyd med motor og har veldig lite behov for flere HK : Bestilt i dag !! : 125 Hk Active, Quartz grey, Alt av utstyr som var mulig ( meget begrenset på Active som dere sikkert har sett) Plass og utseende spilte en rolle her og blir så nær drømme bil som mulig til under 400K

Community Reputation

3 Neutral

About Petnub

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...