Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Core2Duo

Moderator
 • Innholdsteller

  464
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Core2Duo vant dagen sist April 8 2020

Core2Duo hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bosted
  Innlandet
 • Bil
  MY20 Superb SportLine 2,0 TSI 190 hk DSG

Nylige profilbesøk

2 500 profilvisninger

Core2Duo's Achievements

Veteran

Veteran (4/4)

77

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg legger meg langflat og trekker tilbake påstandene om 120 Nm på Superb 3. Riktig er 140 Nm som du nevner. Hvor jeg har 120 Nm fra, er usikkert. Det eneste jeg kommer på er at det kanskje henger igjen fra når jeg hadde Octavia for 4-5 år siden. Da får jeg nok komme meg ut å dra til 20 Nm til på Superb'en 😅
 2. Superb skal kun ha 120 Nm den også.
 3. Jeg ser av Enyaq prisliste at det står oppført "Skoda Sound System". Er det det de nå kaller for Canton, eller er det et annet lydsystem enn i for eksempel Superb? I Superb prisliste står Canton spesifisert. Ellers er en pris på 9.900 kr som anlegget til Bass Brothers tilbyr ikke veldig ille. Skoda Sound system koster 4.900 kr, og er ikke det Canton, så er vel valget her egentlig veldig enkelt.
 4. Hei! Har aldri prøvd selv, jeg er heller ikke sikker på om det er samme metode på alle modeller, men etter hva jeg har fått med meg som er vanligst, så er det visst bare være å dra forsiktig i hjørnene av dekselet, da det visstnok kun skal sitte fast i noe slags klips. Om det er den metoden på bilen din, vær obs på at klipsene er veldig svake etter hva jeg har fått med meg, og knekker utrolig fort, nesten uansett hvor forsiktig man er. Det anbefales rett og slett dermed å dra å kjøpe nye klips til å ha liggende og bytte ut med de du eventuelt ødelegger før du begynner med dette, om du vil ha på dekselet med en gang igjen etterpå.
 5. Kan det være noe så enkelt som en sensorfeil/nivåmålefeil eller slikt? Litt usikker på hvordan bilen måler riktig nivå, men om du får varset når man kjører i oppoverbakker, og når væska skvulper i beholderen (over humper), så er det eneste tipset jeg kan tenke meg til.
 6. Alle forhandlere som får klager på slike feil burde fikse opp i dette. Dra til din lokale forhandler og klag du også. Uten at jeg er helt sikker på om det skal være slik, høres det veldig merkelig ut at det er glipe på en lykt. Her har det nok skjedd noe merkelig i produksjonen.
 7. Samme problem her. Nå er det vel lange avstander mellom fartsskiltene der hvor bilen viser feil, så det er vel ikke noe med kamera, heller at det ligger feil fartsgrense inne i navigasjonen.
 8. Mest sannsynlig et luftspjeld som har hengt seg opp. Et relativt kjent problem.
 9. Jeg henger meg på den, det er helt utrolig. Verkstedet måtte en gang av med et bakhjul for å fikse noe på forrige Superb. Jeg overdriver ikke mye når jeg sier jeg brukte like langt tid på å bytte det ene hjulet verkstedet hadde tatt av og på, enn å bytte de tre resterende hjulene. Jeg sto til slutt å hoppet på hjulkrysset etter å virkelig å ha prøvd alt annet. (Jada, jeg vet at man ikke skal hoppe, men når man står der og banner og sverter, så gir man blaffen til slutt...)
 10. Får satse på den eventuelt kommer i en Scout-versjon! For noen år tilbake var det så dårlig vei her jeg holder til at jeg måtte ut i det andre kjørefeltet flere steder på grunn av telehiv for å ikke skrape opp understellet i en original fabrikksenket Superb Sporline! 😂
 11. Ja, det er utrolig kjedelig når det kommer slike feil på en nybil, det kan jeg skrive under. Godt er det at man har nybilgaranti! Jeg har også vært, og fortsatt er meget fornøyd med bilene jeg har hatt, det eneste som er irriterende er tiden jeg må bruke på å oppsøke verksted. For en feil på bilen, må man jo tross alt på verksted to ganger. Den ene gangen for feilsøking, og enda en tur for reparasjon. Angående ulyden din i støtdemper/understell minner veldig om et problem jeg hadde med min 2017 Superb. Den hørtes veldig godt i minusgrader, men var så og si borte når gradestokken bikket pluss. Jeg husker ikke eksakt hva problemet var, og jeg får heller ikke sjekket "Mitt bilhold", da det er et gammelt problem som ikke står der lenger, men jeg mener å huske at det var noe lager eller foringer i det ene støtdempertårnet som forårsaket ulydene. Så heller ikke helt bra ut den ekstra understellsbehandlingen der nei @Superb lll. Hva slags stoff er denne ekstra støybeskyttelsen for noe egentlig? Oppfører det seg som byggskum eller noe slikt? Spesielt er det også at selve understellsbehandlingen har sprukket. Det ser ut som Mercasol (jeg mener du har nevnt at det er det du har tatt også, om jeg ikke husker helt feil), og jeg regner da med at det er understellsbehandling over støybeskyttelsen igjen. Mercasol er jo et stoff som nesten ikke skal bli hardt og sprekke, men skal holde seg "mykt" i den forstand at den krymper og utvider seg etter temperatur og slikt, slik at den nettopp ikke sprekker slik som har skjedd hos deg.
 12. Neh. Jeg måtte innom med min Superb 2020 etter ledningsbrudd i døra. Da var bilen litt over 4 måneder gammel. Men selvfølgelig, jeg kan jo ha hatt uflaks, selv om jeg har noen helt andre tanker og meninger om den saken og den feilen som har vært godt kjent av Møller i åresvis..
 13. Her står det bare 2 rene bensinmotorer (utenom den ladbare hybriden), om jeg ikke har lest alt for fort. @Superb lll, du nevner 200 hk TSI - vet du om det er den ladbare hybriden selger mener, som får en systemeffekt på 204 hk?
 14. Jeg er like utålmodig som deg! Jeg maser og maser, både til forhandler, og Skoda Norge på facebook, men ingen vet noe som helst. Jeg fatter ikke hvorfor Skoda her i Norge skal være så trege, iallefall når man ser over til f.eks Sverige som du nevner. I tillegger det og fullt av kampanjer og fullt opp av informasjon på Octavia 3 på skoda.no, som hadde siste bestillingsfrist 1. mars 2020! Dette har jeg alltid irritert meg over, Skoda Norge har så og si vært sist i verden med både prislister og info på nettsiden om nye modeller. Og dette sier jeg ikke bare fordi jeg syntes det er irriterende, det er bare å surfe rundt på Skoda sine nettsider i andre land, så ser man at dette er reelt. @Superb lll, takk så mye for mer info om nye Octavia! Ikke nøl med å legge ut her om du får enda mer informasjon etterhvert!
 15. Ja. Og hverken du eller jeg er de eneste. Når jeg f.eks har spurt etter oljeservice etter 15.000km/1 år, så er det som du nevner, at kundemottaker eller selger sier det ikke er nødvendig, selv om det kan være bra for motoren, i tillegg til "Om du vil ha en ekstra oljeservice, er det selvfølgelig ingen problem, det er mange som vil ha en ekstra oljeservice". Selv fikk jeg nå forhandler til å kode om serviceanviseren, så den varsler hver 15.000km/1 år, da slipper jeg følge med selv, i tillegg til å slippe å argumentere om hvorfor jeg eventuelt vil ha et ekstra oljeservice eller ikke. Ikke at det plager meg, men allikevel.
×
×
 • Opprett ny...