Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18
 1. Alle forhandlere som får klager på slike feil burde fikse opp i dette. Dra til din lokale forhandler og klag du også. Uten at jeg er helt sikker på om det skal være slik, høres det veldig merkelig ut at det er glipe på en lykt. Her har det nok skjedd noe merkelig i produksjonen.
 2. Samme problem her. Nå er det vel lange avstander mellom fartsskiltene der hvor bilen viser feil, så det er vel ikke noe med kamera, heller at det ligger feil fartsgrense inne i navigasjonen.
 3. Mest sannsynlig et luftspjeld som har hengt seg opp. Et relativt kjent problem.
 4. Jeg henger meg på den, det er helt utrolig. Verkstedet måtte en gang av med et bakhjul for å fikse noe på forrige Superb. Jeg overdriver ikke mye når jeg sier jeg brukte like langt tid på å bytte det ene hjulet verkstedet hadde tatt av og på, enn å bytte de tre resterende hjulene. Jeg sto til slutt å hoppet på hjulkrysset etter å virkelig å ha prøvd alt annet. (Jada, jeg vet at man ikke skal hoppe, men når man står der og banner og sverter, så gir man blaffen til slutt...)
 5. Får satse på den eventuelt kommer i en Scout-versjon! For noen år tilbake var det så dårlig vei her jeg holder til at jeg måtte ut i det andre kjørefeltet flere steder på grunn av telehiv for å ikke skrape opp understellet i en original fabrikksenket Superb Sporline! 😂
 6. Ja, det er utrolig kjedelig når det kommer slike feil på en nybil, det kan jeg skrive under. Godt er det at man har nybilgaranti! Jeg har også vært, og fortsatt er meget fornøyd med bilene jeg har hatt, det eneste som er irriterende er tiden jeg må bruke på å oppsøke verksted. For en feil på bilen, må man jo tross alt på verksted to ganger. Den ene gangen for feilsøking, og enda en tur for reparasjon. Angående ulyden din i støtdemper/understell minner veldig om et problem jeg hadde med min 2017 Superb. Den hørtes veldig godt i minusgrader, men var så og si borte når gradestokken bikket pluss. Jeg husker ikke eksakt hva problemet var, og jeg får heller ikke sjekket "Mitt bilhold", da det er et gammelt problem som ikke står der lenger, men jeg mener å huske at det var noe lager eller foringer i det ene støtdempertårnet som forårsaket ulydene. Så heller ikke helt bra ut den ekstra understellsbehandlingen der nei @Superb lll. Hva slags stoff er denne ekstra støybeskyttelsen for noe egentlig? Oppfører det seg som byggskum eller noe slikt? Spesielt er det også at selve understellsbehandlingen har sprukket. Det ser ut som Mercasol (jeg mener du har nevnt at det er det du har tatt også, om jeg ikke husker helt feil), og jeg regner da med at det er understellsbehandling over støybeskyttelsen igjen. Mercasol er jo et stoff som nesten ikke skal bli hardt og sprekke, men skal holde seg "mykt" i den forstand at den krymper og utvider seg etter temperatur og slikt, slik at den nettopp ikke sprekker slik som har skjedd hos deg.
 7. Neh. Jeg måtte innom med min Superb 2020 etter ledningsbrudd i døra. Da var bilen litt over 4 måneder gammel. Men selvfølgelig, jeg kan jo ha hatt uflaks, selv om jeg har noen helt andre tanker og meninger om den saken og den feilen som har vært godt kjent av Møller i åresvis..
 8. Core2Duo

  Nye Octavia

  Her står det bare 2 rene bensinmotorer (utenom den ladbare hybriden), om jeg ikke har lest alt for fort. @Superb lll, du nevner 200 hk TSI - vet du om det er den ladbare hybriden selger mener, som får en systemeffekt på 204 hk?
 9. Core2Duo

  Nye Octavia

  Jeg er like utålmodig som deg! Jeg maser og maser, både til forhandler, og Skoda Norge på facebook, men ingen vet noe som helst. Jeg fatter ikke hvorfor Skoda her i Norge skal være så trege, iallefall når man ser over til f.eks Sverige som du nevner. I tillegger det og fullt av kampanjer og fullt opp av informasjon på Octavia 3 på skoda.no, som hadde siste bestillingsfrist 1. mars 2020! Dette har jeg alltid irritert meg over, Skoda Norge har så og si vært sist i verden med både prislister og info på nettsiden om nye modeller. Og dette sier jeg ikke bare fordi jeg syntes det er irriterende, det er bare å surfe rundt på Skoda sine nettsider i andre land, så ser man at dette er reelt. @Superb lll, takk så mye for mer info om nye Octavia! Ikke nøl med å legge ut her om du får enda mer informasjon etterhvert!
 10. Ja. Og hverken du eller jeg er de eneste. Når jeg f.eks har spurt etter oljeservice etter 15.000km/1 år, så er det som du nevner, at kundemottaker eller selger sier det ikke er nødvendig, selv om det kan være bra for motoren, i tillegg til "Om du vil ha en ekstra oljeservice, er det selvfølgelig ingen problem, det er mange som vil ha en ekstra oljeservice". Selv fikk jeg nå forhandler til å kode om serviceanviseren, så den varsler hver 15.000km/1 år, da slipper jeg følge med selv, i tillegg til å slippe å argumentere om hvorfor jeg eventuelt vil ha et ekstra oljeservice eller ikke. Ikke at det plager meg, men allikevel.
 11. Svarte detaljer på en race blue er en meget fin og tøff kominasjon etter min mening, ingen tvil! Skvettlapper er et must, du sparer bilen og lakken veldig mye, spesielt om du kjører mye på blant annet grus.
 12. Skal du ha en litt tøff bil, slik du beskriver, hvorfor ikke bare ta utvendige detaljer i svart istedenfor? Spar heller de 1.500 kr på aluminium takrails, få de i svart, ta bagasjeromslist i svart og kombiner det med svarte speil og litt forskjellig. Det er mange varianter i katalogen som @Superb lll linker til i sitt innlegg. Jeg legger til at om du har bestemt deg for å kjøpe denne bilen, har du ikke så god tid på deg. De stenger nemlig for bestilling av dagens Octavia 1. mars. Da skal de klargjøre for nye Octavia, som er en helt ny generasjon - den 4. generasjonen av Octavia. Da er det så mye nytt at det du ser for deg i dag, det får du kanskje ikke på nye Octavia.
 13. Jeg har jo bruker på Superskoda jeg - men jeg rakk ikke å finne brukernavn- og passord da jeg skrev svaret ang nettsiden til toll.no. Jeg fant innloggingen nå, jeg sjekket totalpris og slikt på Supernova iallefall; Totalt inkl. gebyrer og frakt på Superskoda skal de ha 1.553 EURO. Da sier toll.no følgende: Totalt for varen inkludert avgifter 19 606,63 NOK I tillegg må du betale et gebyr til firmaet som fortoller varen for deg. For eksempel tar Posten 299 kroner for å fortolle denne typen sendinger. Dette gir en totalpris på 19 905,63 kroner. Så det blir altså ikke spesielt billig å handle derifra. Da er det som du nevner, at du like gjerne kan være heldig å få en matchende pris hos din lokale forhandler, om ikke billigere? Kunne det vært et alternativ å dra over til "söta bror"? Jeg spurte en forhandler over grensa angående akkurat disse Supernova-felgene, og de kunne tilby disse til 3768 SEK. Jeg må understreke at dette var i mars 2016, så det er jo en stund siden. Gitt at prisen fortsatt er 3768 SEK blir regnestykket slik: Resultat (i norske kroner) Sum før fortolling 14 440,48 Toll (0 %) 0,00 Merverdiavgift (25 %) 3 610,12 Sum etter fortolling 18 050,60
 14. Gå inn på www.toll.no så får du fasiten der. Lag deg evt. en bruker på Superskoda, så får du eksakt hvor mye det koster i frakt osv om du legger det i handlekurven, så får du eksakte tall du kan bruke på www.toll.no .
 15. Core2Duo

  Nye Octavia

  Morro at denne er tilgjengelig allerede!

Core2Duo last won the day on April 8

Core2Duo had the most liked content!

Community Reputation

77 Fantastic

About Core2Duo

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Innlandet
 • Car
  MY20 Superb SportLine 2,0 TSI 190 hk DSG

Recent Profile Visitors

2,094 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...