Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 1. Samme her. Når det skjer, vet jeg at Connect ikke fungerer, skjer alltid sammen med at Connect er nede. Skoda burde tilby noe til oss med problemer, en god dose gratis Connect! Det er vel det minste de kunne gjort...
 2. Connect er nede nå ja. Nå burde de jaggu få fikset denne tjenesten snart..........
 3. Skoda Connect har ikke vært nede siden fredag, så da ville jeg forhørt meg litt med forhandler. Skoda Connect fungerer fint nå, sjekk gjerne om det fungerer nå hos deg også. Hva slags feil får du eventuelt? Har du f.eks mulighet til å starte parkeringsvarmer og slikt i fra appen? Apple eller Android-telefon? Har du sjekket om det finnes oppdatering på appen? Det har vært noen oppdateringer på den siste tiden. 🙂
 4. Core2Duo

  Phone Box

  Den kutter selv lading om det blir for varmt eller noe slikt, etter hva jeg har forstått.
 5. Ja, det er regne jackpot'en om jeg får startet parkeringsvarmeren eller ikke - bilen står som "åpen" hele tiden også, selv om den er låst. Jeg har begynt å stille inn parkeringsvarmer i bilen. Synd at de ikke får til appen for tiden. Håper virkelig de får en fiks på problemene etterhvert, for nå er det bare sørgelig...
 6. Her høres det ut som et spjeld som fører varm/kaldt luft har hengt seg opp. Altså at spjeldet ikke åpner eller lukker seg og at det istedenfor varm luft, kommer kald luft.
 7. Nei, det stemmer at det ikke er skifte av DSG-olje før 60.000 km eller 3 år. Det høres litt merkelig ut, jeg har egentlig ingen idè om hva det kan være. Det eneste som dukker opp i hodet er om du kanskje har fått en oppdatering på DSG-kassa, som gjør at den nå oppfører seg annerledes. Ikke mye til hjelp, men det er det eneste jeg kan komme på akkurat nå.
 8. Hva slags service hadde du på bilen? Er det slik å forstå at du byttet DSG-olje på denne servicen?
 9. For de som er interesserte så sender Skoda live på youtube, i forbindelse med premieren av nye Octavia IV. Sendingen starter kl. 19.00. https://www.youtube.com/watch?v=VFHgFfeYZQ8
 10. Er det fortsatt trøbbel? Jeg prøver å planlegge parkeringsvarmeren, men jeg får bare beskjed om "ingen forbindelse til kjøretøyet".
 11. Blir ikke slike feil logget automatisk i systemene og sendt automatisk til de som sitter med Skoda Connect?
 12. Må du ha strømadapter for å kjøre med tilhenger, prøv eventuelt å ta ut dette adapteret.
 13. Jada, syns det ble meget bra meg fjerning av emblemer, og bytte til sort/hvit logo. Det kler bilen meget bra Skal selvfølgelig få til et bilde av hvordan det ser ut! Nå ser ikke bilen ut, men ved neste vask skal jeg få til noe!
 14. Koster en jekk eventuelt mye hos Skoda/Møller? Jeg har iallefall alltid brukt originaljekken ved hjulskift osv, selv om det kanskje er noe tungvindt (i forhold til en garasjejekk som blir nevnt her).
 15. Skoda Connect er igjen friskmeldt, ifølge Skoda sentralt. Grunnen til alle problemene har vært store serverproblemer. Skoda Connect ligger nå på nye og friske servere.

Core2Duo last won the day on October 3 2019

Core2Duo had the most liked content!

Community Reputation

73 Fantastic

About Core2Duo

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Innlandet
 • Car
  MY17 Superb SportLine 2,0 TSI 220 hk DSG

Recent Profile Visitors

1,800 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...