Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13
 1. Finnes det en side eller slikt som man kan finne alt som kan gjøres/endres med bilen? Hadde vært morro og lese litt og lage seg en liten liste over hva man kunne tenkt seg å gjøre, før man eventuelt finner på å kode.
 2. Core2Duo

  Skoda Scala

  Denne er i showroom hos 2 av mine nærmeste forhandlere. Bilen er også nå i full gang med å rulle ut til kunder.
 3. Dette har med de adaptive fjernlysene å gjøre. Hvor fort den reagerer på lys fra andre biler og slikt, og ikke noe om når lysene skrur seg av og på i dagslys.
 4. Det river godt i både drivverk og DSG, så man skal vel ikke gjøre det hver gang du starter fra stillestående. Jeg har lest mye rart angående LC, at man bare skal gjøre det en gang, at bilen teller hvor mange ganger du har brukt LC (med tanke på garanti osv).. Ikke vet jeg hva som er riktig eller ei, men hvorfor lager de da en funksjon som bilen eventuelt ikke tåler, eller bare tåler en gang? Spør du meg, er det nok mye svada ute å går...
 5. Det var det jeg mente også, @BGB. Det går fint ann å koble opp via telefonen, men som du sier er det et evig styr å sette opp, og om man i tillegg må gjøre det hver eneste gang.... nei takk. Det er derfor jeg er ivrig på denne carstick'en. Jeg slo faktisk opp i den aller ferskerste brukerhåndboka for Superb, og der står det følgende: "For at "Infotainment Online"-tjenestene skal fungere må Infotainment være koblet til Internett". Jeg får se hva de sier. Det kan jo hende de misforsto meg i det store og hele.
 6. Et kjapt lite spørmål jeg håper noen kan svare på. Hvordan er det med Infotainment online nå til dags? Jeg tenkte eventuelt på Amundsen. Der er jeg veldig ivrig på en eventuell CarStick, slik at jeg kan få data-SIM, noe jeg mener at jeg må ha for at infotainment online skal fungere. Stemmer ikke dette? Jeg får nemlig beskjed om at siden bilen har security og service (knappene i taket), så har bilen innebygget SIM-kort, og dermed er online. Jeg mener det innebyggede SIM-kortet kun går på appen og kontakten med bilen (appstyrt webasto og den pakka), mens om jeg skal ha en fungerende infotainment online (vær, nyheter, online trafikkoppdatering, bensinstasjons-priser, oppdatering og den pakka) så må jeg ha eget SIM-kort fra min mobiloperatør. Hva stemmer her egentlig? Har det blitt nytt/oppgradert system, så alt går via det innebygde SIM-kortet i bilen nå?
 7. Superb blir å få i 2,0 190TSI nå @Superb lll, men dessverre får du da ikke med 4x4 etter hva jeg har forstått. Jeg er som deg, jeg skulle veldig gjerne hatt den kombinasjonen. Diesel er heller ikke noe for meg, og igjen er fortsatt 2,0 272TSI alt for dyr, hvertfall bare for å få 4x4...
 8. Da har de stengt av for bestilling på Superb 2019 - bestilling av Superb 2020 har ikke åpnet enda, men det skjer når som helst. Prislistene var håpet å komme denne uken, men nå sies det at den kommer noe forsinket, første uka i juni.
 9. Har tenkt litt på dette selv, hadde vært morro å sett live. Plutselig kom jeg på at når det er noe live-sendinger fra Skoda, så har de jo alltid sendt dette på YouTube! Dermed fant jeg fram til dette: Verdenspremiere - Skoda PHEV og Citigo BEV 15:30 starter sendingen. Jeg skal hvertfall koble meg opp til tv'en og benke meg i soafen for å få med meg dette
 10. Er det noen som klarer å antyde hva det står nederst på bakluka til både venstre og høyre side? Jeg regner med det står Superb på venstre side - men hva har de skrevet på høyre side? Jeg ser også det miderste bilde til @BGB at det må stå mer enn bare 4x4 på høyre side. Ellers så har jeg virkelig ikke sansen for S K O D A på midten av bakluka. Heldigvis er jo det noe som enkelt kan fjernes, om det blir aktuelt.
 11. Det vil overraske meg stort om Superb Scout ikke blir lansert i Norge. Da gjør Skoda (er det Møller som bestemmer dette?) et veldig dumt valg, iallefall etter min mening. Scout selger ganske bra på alle de andre modellene, og modellen er som hånd i hanske for norske forhold.
 12. Ser slik ut ja, @Marius! Skulle akkurat til å skrive den samme observasjonen 😄
 13. I det du svarer eller oppretter en ny tråd så trykker du på "Klikk her for å legge til filer" etter du er ferdig med å skrive det du skal skrive.
 14. Jeg tittet litt i de forskjellige prislistene til Audi, angående LED Matrix. F.eks skal de på en Audi A6 ha - 16.470 kr for Matrix LED - 23.760 kr for HD Matrix LED På de andre modellene er det også i samme prisklasse, jevnt over mellom 19.000 kr og 25.000 kr for LED Matrix. Det er jo en god slump med penger - men det er også Audi vi snakker om, som jo er en dyr bil. Kan man håpe det blir billigere på Superb? Og er det verdt 20.000 kr? Noen som har prøvd lysene med Audi?
 15. Der har du riktig bilde ja @BGB Jeg fant bare av den grå/svarte bilen i artikkelen du linket til, og det er feil design. Morro at det blir LED Matrix @Superb lll! Jeg har lest at det kun skulle bli vanlig LED. Da er det enda mer å glede seg til

Core2Duo last won the day on June 29

Core2Duo had the most liked content!

Community Reputation

64 Fantastic

About Core2Duo

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Hedmark/Oppland
 • Car
  MY17 Superb SportLine 2,0 TSI 220 hk DSG

Recent Profile Visitors

1,477 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...