Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Innholdsteller

  344
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  10
 1. Core2Duo

  Vebasto

  Det er sort røyk som er problemet forresten? Eller grå/hvit røyk? Er det sort røyk det er snakk om, er det som oftest alltid brennkammeret som må byttes. (Usikker på om det går an å rense brennkammeret.) Du nevner du har mye småkjøring. Som oftest er da problemet at webastoen går veldig kort tid, da får den ikke nok varme til å brenne seg ren, brennkammeret soter ned, og du får problemer med at det ryker. Webastoen er anbefalt å gå minst 30 minutter for å unngå slike problemer.
 2. Core2Duo

  Vebasto

  Hvor lenge pleier du å kjøre webastoen? Har du mye småkjøring med denne, risikerer du at du soter ned webastoen, og da kan det ryke veldig. Det er vel anbefalt å kjøre webastoen hvertfall 30 minutter, så slipper du også at den vil sote ned og ryke.
 3. ACC-sensoren har vel varmetråder i seg, men det er alt for lite varme til at den klarer å smelte snøen som kommer. Et par minutter i litt snøvær, så er ACC utilgjengelig. Voks eller slikt var et godt tips å prøve ut @BGB
 4. Er kontakten koblet til batteriet, så regner jeg med det er en hurtigkobling til landing av batteriet. En annen teori er at du har DEFA i tillegg til webastoen. DEFA er en motor (og eventuelt kupé-varmer) som kun går på strøm, mens webastoen er en motor- og kupévarmer som går på drivstoff.
 5. Kjedelig når slike ting skjer, men på en annen side, så var det også kanskje greit at bilen ble så ødelagt at det ble bestilt opp en ny en. Det hadde vært litt kjedelig å fått en splitter ny bil som først hadde vært på oppretting også... Gi gjerne en oppdatering på hva forhandleren din sier!
 6. Det er en teori ut av løse lufta, men kan det ha noe med batterikapasitet, mindre dynamo eller noe slikt i små motorer?
 7. Jeg lovte en oppdatering på hevendelsen min, og den kommer her, datert 29. januar 2019:
 8. Takker for alle innspill Når det gjelder videresalg så er jeg enig med dere, det vil nok være lettere å selge med digitalt dashbord. Men salg av en eventuell bil for meg vil være veldig langt fram i tid, jeg vil nok beholde denne bilen i lang tid framover. Flott med alt det positive - men er det noe negativt å trekke fram med dette dashbordet, så jeg kan få litt innspill "begge veier"?
 9. Noen som vet hvilken uke de begynner produksjonen av 2020-modellene? Noe sier meg at det er i uke 22 (jeg mener nemlig de begynte med 2019-modellene i uke 22 i 2018?) - men jeg klarer ikke finne noe klart svar på dette. Noen som vet eller kan bekrefte dette?
 10. Jeg sitter i tenkeboksen på en ny Superb om dagen. Men mest av alt er jeg meget usikker på dette digitale dashbordet. Førsteinntrykket var ikke helt det store (nå har jeg bare fått sett det i en demobil inne hos forhandler, ikke fått prøvekjørt bil med det på veien enda), men følte ikke det var helt det store der og da. Per nå føler jeg ikke at jeg kommer til å angre heller, om jeg ikke tar med dette digitale dashbordet. Hva tenker dere om det digitale dashbordet? Mister jeg noen funksjoner hvis jeg ikke velger det digitale dashbordet, eller er alle funksjonene på det digitale dashbordet, også tilgjengelig på f.eks Columbus?
 11. Hei. Ja, det finnes, men det er en betalingsside. Må betale en liten sum for å få tilgang en times tid og hente ut informasjonen man vil ha på bilen. Husker dessverre ikke hva siden heter, og finner den ikke når jeg gjør et kjapt søk på Google. Noen som husker hva sia heter?
 12. Hvor mange km har du kjørt? Er det ikke 5 år/100.000km garanti på xenon også, eller er det bare noe jeg har fått for meg?
 13. Jeg har også vært i kontakt med både Møller og Skoda, og dessverre fått samme svar, at det ikke er mulig å gjøre noe med. Med tanke på appstyringen av webasto, som @Marius også nevner, så har webasto løsninger på å få styrt den med sin egen app. Her må man da kjøpe en mottaker. Denne mottakeren koster rundt 3.500 kr, og da er ikke montering inkludert. Jeg syntes det er for dyrt, så jeg bruker fjernkontrollen jeg fikk med bilen enn så lenge. 😄
 14. Hadde det vært snakk om Kodiaq hadde jeg kanskje forsvart prisen. 600.000 for en Karoq blir litt i meste laget syntes jeg.
 15. Core2Duo

  Langlys fjusker

  Joda, det er vel et relé på langlysene også. Så enten er det reléet, eller så kan det også være feil med lys-bryteren din, som jeg kommer på nå. Får du lys når du skrur lanlysene av og på med bryteren? Fungerer eventuelt "lys-hornet"?

Core2Duo vant dagen sist Mars 20

Core2Duo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

55 Fantastisk

Om Core2Duo

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Hedmark/Oppland
 • Bil
  MY17 Superb SportLine 2,0 TSI 220 hk DSG

Nylige profilbesøk

1 298 profilvisninger

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Opprett ny...