Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.


Core2Duo

Moderator
 • Innholdsteller

  297
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3
 1. Kvelden er enda ung 😉 Obligatorisk med å dra på med noen kilometer første dagen man har hentet ny bil, hvertfall hos meg
 2. Blindsonevarsling slår seg av

  Nå kjører jeg Superb 17-modell, og da merker jeg at etter jeg har kjørt med tilhenger må jeg inn på menyen og slå dette på igjen etter hengeren er koblet fra. Ganske irriterende, og jeg funderte mye på hvorfor den ofte var avslått, spesielt at det ikke kom noen varsel etter en tur på en 4-felts motorvei. Men det har da altså med tilhengerkjøring og gjøre fant jeg ut.
 3. Produkter til enkel vårshine.........

  https://www.ark.no/boker/Michael-Ravn-Nielsen-Bilvaskeboka-9788242961693 Nå er det bare å finne fram godstolen og sette seg dypt inn i hvordan man virkelig vasker og steller med bilen @Superb lll
 4. Mitt bilhold appen

  Jeg har og bruker denne appen jeg også. Ganske fin app egentlig. Info om bilen din, info om alt av verkstedhistorikk blant annet. Hva og hvorfor bilen har vært inne, og hva de eventuelt har gjort. Så bare last den ned først som sist
 5. Hvordan opplever dere Google annonsene?

  Ingen form for Ad-block her @Superb lll. Har tilsammen 5 reklame-bannere på siden her nå, 1 nesten øverst, 1 imellom postene, 2 store og 1 liten på høyre side, men de legger seg heldigvis altså imellom all tekst og poster her på forumet, og ikke over som dere har problemer med.
 6. Hvordan opplever dere Google annonsene?

  Bruker du også Mac @Håvard? Jeg bruker Windows og Chrome, og jeg har aldri hatt slike problemer som bildene til @Superb lll viser. Tenkte på om de problemene kun er hos Mac-brukere, eller om de også er hos Windows-brukere.
 7. Hvordan opplever dere Google annonsene?

  Håper virkelig det @Tor2r, når hele skjermen fylles med reklame på telefon er det ikke morsomt lenger. Skjedd et par dager her nå, og eller masse reklame over alt. Merker ikke mye når man er på pc, men virkelig irriterende på telefon.
 8. Elektrisk Bagasjeromsluke virker ikkje

  Dette tyder på at det er noe motstand som hindrer luka i å lukkes opp, eller som du er ikke på, at åpnerene på bakluka begynner å bli slitne og at disse må byttes. Har du prøvd å smøre de opp aller først?
 9. Produkter til enkel vårshine.........

  Jeg har selv tatt et par biler, både for venner, og venners venner som har interesse av det, og jeg selv har lagt meg på rundt 2.500 kr for vask, 1-stegs polering og voks. Det er dog en slags "venn/familiepris", for det er billig, innen det jeg og de inne på DCN holder på med. Om du tenker i området rundt 3.500 kr så vil du nok komme langt med den type jobb, iallefall som på et slikt forum som DCN.
 10. Produkter til enkel vårshine.........

  Du tok skrittet og melde deg inn på DCN ja, @Superb lll? Absolutt ikke noe å angre på det, der er det virkelig mye hjelp og masse nyttig info og få, som tidligere sagt Ja, det er virkelig mye man burde hatt men det er greit å begrense seg som du sier, og man kommer langt med kun noen få og gode produkter. Nå har ikke jeg klart å begrense meg så alt for mye, som jeg har nevnt tidligere, men så blir det igjen hva man gjør ut av det, og selvfølgelig interessen av dette. Jeg fikk pristilbud av Swissvax med ordentlig vask, 1-stegs polering og voksbehandling for 5500,-, så ja, det er noen koner å betale, men det er virkelig verdt det også. Nå tok ikke jeg tilbudet hans, for jeg somlet meg til å gjøre dette selv. Det du også kan gjøre er å legge ut en annonse på DCN under "Jobb ønskes utført" og høre om det er noen i nærheten av deg som driver med slikt. Det er gjerne også noe billigere enn f.eks Swissvax.
 11. Produkter til enkel vårshine.........

  Sånt liker vi @Superb lll! Venter på ny høytrykkspyler, så skal min stakkars møkkete Superb også få seg en liten vask!
 12. KEYLESS - Ting jeg lurer på

  Bra det ordnet seg, og at det ikke var store feilen
 13. Panserbeskyttelse

  Jeg hadde ikke kjøpt meg noe sånt og satt på Superb'en min, det er fordi jeg syntes det ser helt snodig ut med noe slikt i fronten. Når det kommer til hvordan den fungerer, så har jeg hørt og lest mye bra om den, når jeg har kommet over nettsider som diskuterer slike panser-beskyttere. Så det virker som det er verdt å bruke om man vil unngå mye steinsprut.
 14. Produkter til enkel vårshine.........

  Veldig enig med @Salcin med tanke på å melde seg inn og få til VIP-medlemskap på dcn.no. Mente jeg hadde nevnt dette, men det hadde jeg altså ikke! Der er det rabattavtaler på hele 12 bilpleie-sjapper (de fleste kun nettbutikker), inkludert da Scandicshine.
 15. Produkter til enkel vårshine.........

  Jeg er heldigvis bare på et femsifret tall enda når det gjelder produkter innen bilpleie ! Nok om det, bilpleiebutikken (om det herunder er snakk om Scandicshine) så er ikke disse så ille på pris, ihvertfall med tanke på at de har mange fine produkter som faktisk fungerer, i forhold til Bilxtra og disse kjedene der. Avfetting: Dette kjøper du på Rusta. Tilbud nå til 34,90-. Dette tilbudet pleier de å ha mange ganger. Du nevner Korrosol, dette er ikke en avfetting slik som Prickbort, men er det samme som Autoglym Magma. Skumsåpe: Kjøp en dunk med Bilt-Hamber Autofoam. Billig og bra. Vaskehanske: Jeg brukte før Chenille vaskehanske, og syntes denne var grei nok. Har dog gått over til spesialsvamp (som Scandicshine ikke har) da jeg syntes chenille-svampen ikke slapp møkka så lett, men festet seg i hansken. Men en god runde i vaskemaskin eller noe etter bruk så er det ikke noe stort problem slik sett. Her burde du hatt to svamper/hansker - en til bilen og en til felger. Aldri bruk utstyr du har brukt på felgene, på bilen. Bilshampoo/Bøttesåpe: Chemical Guys Mr. Pink og Chemical Guys Maxi Suds 2 skal være gode såper. Microfiber: Ikke kjent med noe av microfibrene som Scandishine, men det ser bra ut det de har. Her kan du nok få noen råd i butikken til noen kluter og et tørkehåndkle. Husk når du vasker microfiber, så er tøy-mykner fy-fy! Flyverust: Her kommer Korrosol og Iron-X inn. Korrosol er et fint, og litt billigere produkt enn Iron-X. Vinduer: Chemical Guys streak free glassrens er eneste jeg er kjent med i fra Scandicshine. Kjøp med deg noen nanosvamper og bruk glassrens sammen med nanosvampen på iallefall utsiden av rutene, da får du de skinnende rene. Med tanke på beskyttelse har du litt i å velge mellom. Du har vokser som du må legge på bilen, for etterpå å fjerne (buffe av) med en microfiber. Ellers så har du de enkle hvor du bare sprayer på og spyler av. Eventuelt kan du også gjerne ta med deg en felgrens og en felgbørste. Dette er da altså med utgangspunkt i Scandicshine. En god nybegynner-pakke med det mest nødvendigste.

Core2Duo vant dagen sist Juli 11

Core2Duo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

43 Glimrende

Om Core2Duo

Personlig informasjon

 • Bosted
  Hedmark/Oppland
 • Bil
  MY17 Superb SportLine

Nylige profilbesøk

817 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×