Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 1. Core2Duo

  Phone Box

  Den kutter selv lading om det blir for varmt eller noe slikt, etter hva jeg har forstått.
 2. Ja, det er regne jackpot'en om jeg får startet parkeringsvarmeren eller ikke - bilen står som "åpen" hele tiden også, selv om den er låst. Jeg har begynt å stille inn parkeringsvarmer i bilen. Synd at de ikke får til appen for tiden. Håper virkelig de får en fiks på problemene etterhvert, for nå er det bare sørgelig...
 3. Her høres det ut som et spjeld som fører varm/kaldt luft har hengt seg opp. Altså at spjeldet ikke åpner eller lukker seg og at det istedenfor varm luft, kommer kald luft.
 4. Nei, det stemmer at det ikke er skifte av DSG-olje før 60.000 km eller 3 år. Det høres litt merkelig ut, jeg har egentlig ingen idè om hva det kan være. Det eneste som dukker opp i hodet er om du kanskje har fått en oppdatering på DSG-kassa, som gjør at den nå oppfører seg annerledes. Ikke mye til hjelp, men det er det eneste jeg kan komme på akkurat nå.
 5. Hva slags service hadde du på bilen? Er det slik å forstå at du byttet DSG-olje på denne servicen?
 6. For de som er interesserte så sender Skoda live på youtube, i forbindelse med premieren av nye Octavia IV. Sendingen starter kl. 19.00. https://www.youtube.com/watch?v=VFHgFfeYZQ8
 7. Er det fortsatt trøbbel? Jeg prøver å planlegge parkeringsvarmeren, men jeg får bare beskjed om "ingen forbindelse til kjøretøyet".
 8. Blir ikke slike feil logget automatisk i systemene og sendt automatisk til de som sitter med Skoda Connect?
 9. Må du ha strømadapter for å kjøre med tilhenger, prøv eventuelt å ta ut dette adapteret.
 10. Jada, syns det ble meget bra meg fjerning av emblemer, og bytte til sort/hvit logo. Det kler bilen meget bra Skal selvfølgelig få til et bilde av hvordan det ser ut! Nå ser ikke bilen ut, men ved neste vask skal jeg få til noe!
 11. Koster en jekk eventuelt mye hos Skoda/Møller? Jeg har iallefall alltid brukt originaljekken ved hjulskift osv, selv om det kanskje er noe tungvindt (i forhold til en garasjejekk som blir nevnt her).
 12. Skoda Connect er igjen friskmeldt, ifølge Skoda sentralt. Grunnen til alle problemene har vært store serverproblemer. Skoda Connect ligger nå på nye og friske servere.
 13. Jada, fortsatt strålende fornøyd @Superb lll. Jeg var virkelig plaget med problemene som var med Connect, da det gjerne var størst problemer på kvelden og natta, noe jeg merket ganske godt, iogmed at jeg nettopp gjerne skulle ha brukt Connect på det tidspunktet. Den største "krisen" for meg var jo selvfølgelig å ikke få starte Webasto når jeg trengte. Her i Innlandet er det kuldegrader så og si hele døgnet nå, så da er Webastoen god å ha. Skal vel ikke klage så alt for mye uansett, med varme i både ratt og sete. Jeg fikk jo også prøvd ut varmen i frontruten. Skoda Connect skal i følge Skoda sentralt være helt i orden igjen nå. Grunnen til problemene var gigantiske serverproblemer, noe som nå er fikset, da hele Skoda Connect nå ligger på nye og friske servere.
 14. Nå vet jeg ikke hvordan utvalget er her, men en gjenganger er også https://www.gytisautek.no/ .
 15. Skal få prøvd å få slengt inn noen bilder om ikke alt for lenge @BGB og @Superb lll. Bare få de over på pc'en først. Stay tuned!

Core2Duo last won the day on October 3

Core2Duo had the most liked content!

Community Reputation

73 Fantastic

About Core2Duo

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Innlandet
 • Car
  MY17 Superb SportLine 2,0 TSI 220 hk DSG

Recent Profile Visitors

1,730 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...