Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17
 1. Core2Duo

  Nye Octavia

  Her står det bare 2 rene bensinmotorer (utenom den ladbare hybriden), om jeg ikke har lest alt for fort. @Superb lll, du nevner 200 hk TSI - vet du om det er den ladbare hybriden selger mener, som får en systemeffekt på 204 hk?
 2. Core2Duo

  Nye Octavia

  Jeg er like utålmodig som deg! Jeg maser og maser, både til forhandler, og Skoda Norge på facebook, men ingen vet noe som helst. Jeg fatter ikke hvorfor Skoda her i Norge skal være så trege, iallefall når man ser over til f.eks Sverige som du nevner. I tillegger det og fullt av kampanjer og fullt opp av informasjon på Octavia 3 på skoda.no, som hadde siste bestillingsfrist 1. mars 2020! Dette har jeg alltid irritert meg over, Skoda Norge har så og si vært sist i verden med både prislister og info på nettsiden om nye modeller. Og dette sier jeg ikke bare fordi jeg syntes det er irriterende, det er bare å surfe rundt på Skoda sine nettsider i andre land, så ser man at dette er reelt. @Superb lll, takk så mye for mer info om nye Octavia! Ikke nøl med å legge ut her om du får enda mer informasjon etterhvert!
 3. Ja. Og hverken du eller jeg er de eneste. Når jeg f.eks har spurt etter oljeservice etter 15.000km/1 år, så er det som du nevner, at kundemottaker eller selger sier det ikke er nødvendig, selv om det kan være bra for motoren, i tillegg til "Om du vil ha en ekstra oljeservice, er det selvfølgelig ingen problem, det er mange som vil ha en ekstra oljeservice". Selv fikk jeg nå forhandler til å kode om serviceanviseren, så den varsler hver 15.000km/1 år, da slipper jeg følge med selv, i tillegg til å slippe å argumentere om hvorfor jeg eventuelt vil ha et ekstra oljeservice eller ikke. Ikke at det plager meg, men allikevel.
 4. Svarte detaljer på en race blue er en meget fin og tøff kominasjon etter min mening, ingen tvil! Skvettlapper er et must, du sparer bilen og lakken veldig mye, spesielt om du kjører mye på blant annet grus.
 5. Skal du ha en litt tøff bil, slik du beskriver, hvorfor ikke bare ta utvendige detaljer i svart istedenfor? Spar heller de 1.500 kr på aluminium takrails, få de i svart, ta bagasjeromslist i svart og kombiner det med svarte speil og litt forskjellig. Det er mange varianter i katalogen som @Superb lll linker til i sitt innlegg. Jeg legger til at om du har bestemt deg for å kjøpe denne bilen, har du ikke så god tid på deg. De stenger nemlig for bestilling av dagens Octavia 1. mars. Da skal de klargjøre for nye Octavia, som er en helt ny generasjon - den 4. generasjonen av Octavia. Da er det så mye nytt at det du ser for deg i dag, det får du kanskje ikke på nye Octavia.
 6. Jeg henger meg på @Superb lll sitt forslag til NAF sin garantiutløpstest. Det koster 2990 kr om man ikke er NAF-medlem (2390 kr om man er medlem), men det kan absolutt være vel anvendte penger å bruke om de finner feil med bilen som går under garantien.
 7. Jeg har jo bruker på Superskoda jeg - men jeg rakk ikke å finne brukernavn- og passord da jeg skrev svaret ang nettsiden til toll.no. Jeg fant innloggingen nå, jeg sjekket totalpris og slikt på Supernova iallefall; Totalt inkl. gebyrer og frakt på Superskoda skal de ha 1.553 EURO. Da sier toll.no følgende: Totalt for varen inkludert avgifter 19 606,63 NOK I tillegg må du betale et gebyr til firmaet som fortoller varen for deg. For eksempel tar Posten 299 kroner for å fortolle denne typen sendinger. Dette gir en totalpris på 19 905,63 kroner. Så det blir altså ikke spesielt billig å handle derifra. Da er det som du nevner, at du like gjerne kan være heldig å få en matchende pris hos din lokale forhandler, om ikke billigere? Kunne det vært et alternativ å dra over til "söta bror"? Jeg spurte en forhandler over grensa angående akkurat disse Supernova-felgene, og de kunne tilby disse til 3768 SEK. Jeg må understreke at dette var i mars 2016, så det er jo en stund siden. Gitt at prisen fortsatt er 3768 SEK blir regnestykket slik: Resultat (i norske kroner) Sum før fortolling 14 440,48 Toll (0 %) 0,00 Merverdiavgift (25 %) 3 610,12 Sum etter fortolling 18 050,60
 8. Gå inn på www.toll.no så får du fasiten der. Lag deg evt. en bruker på Superskoda, så får du eksakt hvor mye det koster i frakt osv om du legger det i handlekurven, så får du eksakte tall du kan bruke på www.toll.no .
 9. Core2Duo

  Nye Octavia

  Morro at denne er tilgjengelig allerede!
 10. Samme her. Når det skjer, vet jeg at Connect ikke fungerer, skjer alltid sammen med at Connect er nede. Skoda burde tilby noe til oss med problemer, en god dose gratis Connect! Det er vel det minste de kunne gjort...
 11. Connect er nede nå ja. Nå burde de jaggu få fikset denne tjenesten snart..........
 12. Skoda Connect har ikke vært nede siden fredag, så da ville jeg forhørt meg litt med forhandler. Skoda Connect fungerer fint nå, sjekk gjerne om det fungerer nå hos deg også. Hva slags feil får du eventuelt? Har du f.eks mulighet til å starte parkeringsvarmer og slikt i fra appen? Apple eller Android-telefon? Har du sjekket om det finnes oppdatering på appen? Det har vært noen oppdateringer på den siste tiden. 🙂
 13. Core2Duo

  Phone Box

  Den kutter selv lading om det blir for varmt eller noe slikt, etter hva jeg har forstått.
 14. Ja, det er regne jackpot'en om jeg får startet parkeringsvarmeren eller ikke - bilen står som "åpen" hele tiden også, selv om den er låst. Jeg har begynt å stille inn parkeringsvarmer i bilen. Synd at de ikke får til appen for tiden. Håper virkelig de får en fiks på problemene etterhvert, for nå er det bare sørgelig...
 15. Her høres det ut som et spjeld som fører varm/kaldt luft har hengt seg opp. Altså at spjeldet ikke åpner eller lukker seg og at det istedenfor varm luft, kommer kald luft.

Core2Duo last won the day on February 22

Core2Duo had the most liked content!

Community Reputation

74 Fantastic

About Core2Duo

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Innlandet
 • Car
  MY20 Superb SportLine 2,0 TSI 190 hk DSG

Recent Profile Visitors

1,890 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...