Gå til innhold
Til våre gjester! Les mer... ×
 • Bli medlem

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Innholdsteller

  312
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6
 1. Core2Duo

  Blindsonevarsler og utmanøvreassistent

  Har du kjørt tilhenger i det siste? På min bil så deaktiveres disse automatisk når jeg kobler på hengeren. Jeg må selv inn og aktivere disse igjen etter hengeren er koblet fra.
 2. Core2Duo

  Visker på bakrute fungerer sporadisk

  Det kan være en mulighet for korrosjon av viskermotoren. Jeg mener det har vært en liten gjenganger iallefall. Eventuelt ledningsbrudd?
 3. Core2Duo

  Styrestrøm ekstralys

  Canbus-adapter er vel det tryggeste valget her, etter hva jeg kan lese. Jeg MÅ ha canbus om jeg skal ha ekstralys, men det er ene og alene fordi jeg har adaptive fjernlys etter hva jeg har forstått. Canbus-adapter er ikke noe dyrt å kjøpe, og det skal visstnok følge med god bruksanvisning for de som er litt teknisk anlagt.
 4. Core2Duo

  Litt girproblemer, tror jeg.

  Kan det være mechatronicen som tuller her? Vet at den kan være litt problemer med, hvertfall en gjenganger når det gjelder DSG, uten at det er en vanlig feil i den forstand. Uansett ikke noe du burde begynne å undersøke selv, dette er garantert garanti, så bare bestill deg en time hos din lokale forhandler. Gi oss gjerne oppdatering videre.
 5. Core2Duo

  servicekostnader på 2014 octavia 1.6 tdi 4x4

  Har du km.stand også? Automat eller manuell?
 6. Core2Duo

  App styrt Webasto

  I fra Skoda Connect?
 7. Core2Duo

  Svare telefonen fra knapp på rattet Octavia 18/19

  Trykk inn hjulet du kan scrolle med. Når noen ringer deg da, så svarer du. Den til høyre!
 8. Ventre lys eller? Hele tiden, eller bare en gang i blant? Har samme problem skjønner du, fikk en oppdatering på lysene, men til ingen nytte.. Oppdater gjerne!
 9. Core2Duo

  Leveringstid Kodiaq Sportline 2019

  Jeg må si jeg også reagerer litt på at de bare skyver alt unna seg, og skylder på situasjonen. Jeg hadde aldri funnet meg i dette. Kanskje har dette noe med hvordan forhandleren jeg bruker behandler meg også, men allikevel. Jeg har fra første dag fått kastet leierbiler etter meg, og aldri betalt en krone for det (ja, selv om det til og med har vært mitt problem, som forhandler ihvertfall ikke skulle ha trengt å bry seg om). Dette handler ene og alene om god kundeservice, og jeg er aldri i tvil om hvor jeg drar, når det er noe galt med bilen, om jeg skal ha service, eller om jeg rett og slett skal ha meg en ny bil. Hadde jeg bestemt meg for å kjøpe bil et annet sted, hadde jeg nok tatt med meg mye av den meget gode servicen og behandlingen jeg får hos min nåværende forhandler. Kall det gjerne urimelig, men jeg forventer vel nå like god service hos en hvilken som helt annen forhandler skal de ha meg som kunde. Hadde jeg blitt behandlet slik som du blir behandlet nå, hadde jeg ikke tatt ei krone for, ihvertfall i første omgang å true med avbestilling, og visst det da ikke skjer noe nytt, rett og slett avbestilt bilen. Håper det ordner seg før den tid, iallefall!
 10. Core2Duo

  Kupevarmer 2018 mod.

  Du har ikke noen oppdateringer på appen? Nå har ikke jeg slik app på bilen min, men det jeg tenkte på, du må ikke være tilkoblet internett på telefonen for at det skal fungere? Bare litt synsing fra min side.
 11. Core2Duo

  Varmeapparat problem

  En ny vifte koster vel ikke mange kronene, så når du allikevel er bak i der og demontert og greier, hadde iallefall mitt valg vært enkelt - bytte ut hele vifta og blitt ferdig med det
 12. Core2Duo

  «NY» bil på plass

  Gikk selv fra en dieselpurke av en Octavia til en Superb, så du er ikke alene ? Kan dog bare skryte av 220 hk da.. Gratulerer så mye, du kommer neppe til å angre!
 13. Min nærmeste forhandler gjør også dette - kjører den splitter nye bilen igjennom en børstevask, og skryter hemningsløst av at det er noe av den beste klargjøringen man kan få (det beste poleringsprogrammet sikkert), og er meget fornøyd meg seg selv etter det. Stakkars bil tenker jeg, men for "mannen i gata" er det jo sikkert bra nok. Hadde de visst hvor mye riper og diverse det skaper, så hadde de nok fått hakeslepp alle sammen! Men så lenge bilen er blank og fin så er det vel ikke noe de ser grundig på, og er meget fornøyd med å ha fått påspandert dette programmet. ?
 14. Core2Duo

  Octavia 14 , trøbbel etter koblet fra batteri.

  Prøv å kjør deg en tur og se om feilmeldingen blir borte.
 15. Kvelden er enda ung ? Obligatorisk med å dra på med noen kilometer første dagen man har hentet ny bil, hvertfall hos meg

Core2Duo vant dagen sist Desember 3 2018

Core2Duo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

47 Glimrende

Om Core2Duo

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Hedmark/Oppland
 • Bil
  MY17 Superb SportLine

Nylige profilbesøk

1 153 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×