Gå til innhold

Velkommen gjest!

Hvis du register deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Innholdsteller

  303
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5
 1. Core2Duo

  Leveringstid Kodiaq Sportline 2019

  Jeg må si jeg også reagerer litt på at de bare skyver alt unna seg, og skylder på situasjonen. Jeg hadde aldri funnet meg i dette. Kanskje har dette noe med hvordan forhandleren jeg bruker behandler meg også, men allikevel. Jeg har fra første dag fått kastet leierbiler etter meg, og aldri betalt en krone for det (ja, selv om det til og med har vært mitt problem, som forhandler ihvertfall ikke skulle ha trengt å bry seg om). Dette handler ene og alene om god kundeservice, og jeg er aldri i tvil om hvor jeg drar, når det er noe galt med bilen, om jeg skal ha service, eller om jeg rett og slett skal ha meg en ny bil. Hadde jeg bestemt meg for å kjøpe bil et annet sted, hadde jeg nok tatt med meg mye av den meget gode servicen og behandlingen jeg får hos min nåværende forhandler. Kall det gjerne urimelig, men jeg forventer vel nå like god service hos en hvilken som helt annen forhandler skal de ha meg som kunde. Hadde jeg blitt behandlet slik som du blir behandlet nå, hadde jeg ikke tatt ei krone for, ihvertfall i første omgang å true med avbestilling, og visst det da ikke skjer noe nytt, rett og slett avbestilt bilen. Håper det ordner seg før den tid, iallefall!
 2. Core2Duo

  Kupevarmer 2018 mod.

  Du har ikke noen oppdateringer på appen? Nå har ikke jeg slik app på bilen min, men det jeg tenkte på, du må ikke være tilkoblet internett på telefonen for at det skal fungere? Bare litt synsing fra min side.
 3. Core2Duo

  Varmeapparat problem

  En ny vifte koster vel ikke mange kronene, så når du allikevel er bak i der og demontert og greier, hadde iallefall mitt valg vært enkelt - bytte ut hele vifta og blitt ferdig med det
 4. Core2Duo

  «NY» bil på plass

  Gikk selv fra en dieselpurke av en Octavia til en Superb, så du er ikke alene ? Kan dog bare skryte av 220 hk da.. Gratulerer så mye, du kommer neppe til å angre!
 5. Min nærmeste forhandler gjør også dette - kjører den splitter nye bilen igjennom en børstevask, og skryter hemningsløst av at det er noe av den beste klargjøringen man kan få (det beste poleringsprogrammet sikkert), og er meget fornøyd meg seg selv etter det. Stakkars bil tenker jeg, men for "mannen i gata" er det jo sikkert bra nok. Hadde de visst hvor mye riper og diverse det skaper, så hadde de nok fått hakeslepp alle sammen! Men så lenge bilen er blank og fin så er det vel ikke noe de ser grundig på, og er meget fornøyd med å ha fått påspandert dette programmet. ?
 6. Core2Duo

  Octavia 14 , trøbbel etter koblet fra batteri.

  Prøv å kjør deg en tur og se om feilmeldingen blir borte.
 7. Kvelden er enda ung ? Obligatorisk med å dra på med noen kilometer første dagen man har hentet ny bil, hvertfall hos meg
 8. Core2Duo

  Blindsonevarsling slår seg av

  Nå kjører jeg Superb 17-modell, og da merker jeg at etter jeg har kjørt med tilhenger må jeg inn på menyen og slå dette på igjen etter hengeren er koblet fra. Ganske irriterende, og jeg funderte mye på hvorfor den ofte var avslått, spesielt at det ikke kom noen varsel etter en tur på en 4-felts motorvei. Men det har da altså med tilhengerkjøring og gjøre fant jeg ut.
 9. Core2Duo

  Produkter til enkel vårshine.........

  https://www.ark.no/boker/Michael-Ravn-Nielsen-Bilvaskeboka-9788242961693 Nå er det bare å finne fram godstolen og sette seg dypt inn i hvordan man virkelig vasker og steller med bilen @Superb lll
 10. Core2Duo

  Mitt bilhold appen

  Jeg har og bruker denne appen jeg også. Ganske fin app egentlig. Info om bilen din, info om alt av verkstedhistorikk blant annet. Hva og hvorfor bilen har vært inne, og hva de eventuelt har gjort. Så bare last den ned først som sist
 11. Core2Duo

  Hvordan opplever dere Google annonsene?

  Ingen form for Ad-block her @Superb lll. Har tilsammen 5 reklame-bannere på siden her nå, 1 nesten øverst, 1 imellom postene, 2 store og 1 liten på høyre side, men de legger seg heldigvis altså imellom all tekst og poster her på forumet, og ikke over som dere har problemer med.
 12. Core2Duo

  Hvordan opplever dere Google annonsene?

  Bruker du også Mac @Håvard? Jeg bruker Windows og Chrome, og jeg har aldri hatt slike problemer som bildene til @Superb lll viser. Tenkte på om de problemene kun er hos Mac-brukere, eller om de også er hos Windows-brukere.
 13. Core2Duo

  Hvordan opplever dere Google annonsene?

  Håper virkelig det @Tor2r, når hele skjermen fylles med reklame på telefon er det ikke morsomt lenger. Skjedd et par dager her nå, og eller masse reklame over alt. Merker ikke mye når man er på pc, men virkelig irriterende på telefon.
 14. Core2Duo

  Elektrisk Bagasjeromsluke virker ikkje

  Dette tyder på at det er noe motstand som hindrer luka i å lukkes opp, eller som du er ikke på, at åpnerene på bakluka begynner å bli slitne og at disse må byttes. Har du prøvd å smøre de opp aller først?
 15. Core2Duo

  Produkter til enkel vårshine.........

  Jeg har selv tatt et par biler, både for venner, og venners venner som har interesse av det, og jeg selv har lagt meg på rundt 2.500 kr for vask, 1-stegs polering og voks. Det er dog en slags "venn/familiepris", for det er billig, innen det jeg og de inne på DCN holder på med. Om du tenker i området rundt 3.500 kr så vil du nok komme langt med den type jobb, iallefall som på et slikt forum som DCN.

Core2Duo vant dagen sist Oktober 15

Core2Duo hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

44 Glimrende

Om Core2Duo

 • Rang
  Veteran

Personlig informasjon

 • Bosted
  Hedmark/Oppland
 • Bil
  MY17 Superb SportLine

Nylige profilbesøk

1 035 profilvisninger

Om Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Populær kategori:

×