Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Velkommen gjest!

Hvis du registrer deg vil du få mulighet til å delta i diskusjoner og laste ned filer. Du vil også få tilgang til medlemsfordelene dersom du når et visst antall innlegg.

Core2Duo

Moderator
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16
 1. Nå vet jeg ikke hvordan utvalget er her, men en gjenganger er også https://www.gytisautek.no/ .
 2. Skal få prøvd å få slengt inn noen bilder om ikke alt for lenge @BGB og @Superb lll. Bare få de over på pc'en først. Stay tuned!
 3. Takk for det! Angående det med å måtte velge DMS hver gang man starter bilen var heldigvis ikke et SÅ stort irritasjonsmoment som jeg hadde sett for meg. Unødvendig, ja, selvfølgelig, men bare man får inn en liten rutine der, så går det helt greit. Uansett, så skal jeg få snakket med forhandler angående dette, som tidligere nevnt. Jeg får også lyd- og varsel som du nevner @Superb lll når motoren står på tomgang med motor i gang. Angående sorte bokstaver, det har jeg faktisk vurdert det også, for det ser som du nevner, ganske så bra ut det også, spesielt med tanke på hva bil og farge jeg har valgt. Jeg har allikevel valgt å gå for å bytte bokstavene med logoen i svart/hvitt per nå. Bokstavene skal jeg selvfølgelig ta vare på, så en mulighet er å få kjøpe spray-lakk i fargen Black magic, få lakkert de, og bytte om igjen. Skal bokstavene lakkeres, så må bokstavene av bilen i alle tilfeller uansett.
 4. Her har jeg virkelig vært dårlig på oppdatering! Jada @Superb lll, bilen ble hentet på fredag Det var faktisk litt mer å sette seg inn i enn det man skulle tru. Ellers en meget fin bil, med nydelig 7-trinns DSG sammen med denne motoren. Individual på DMS hopper her også over på "normal" igjen, noe jeg egentlig regnet med. Så da er det 2 eller 3 trykk ekstra hver gang da, siden jeg vil ha den på individual. Jeg skal gjøre som flere andre her inne, og få forhandleren til å sende inn henvendelse til Skoda ang. dette. Så får man bare håpe jeg ikke sliter ut knappen før den tid 😅 Litt spent var jeg også på om denne også hadde dobbel eksos, noe den har denne motoren og bilen også! LED-lysene også, imponerer ganske bra. Jeg måtte ut å teste litt i mørket, og det var MYE lys! Så mye at jeg var redd for at skilt og slikt langs veien ville blende meg totalt. Men det er løst med at bilen blender ned skiltene når jeg passerer ett, og dermed er ikke blendings-faren tilstede i det hele tatt. Iallefall min oppfatning etter å ha testet litt! Neste på blokka er å få tatt av bokstavene på bakenden. Alt ryker, og nå har jeg bestilt 2 stykk emblemer i fra Superskoda i svart og hvitt, en foran, så klistrer jeg på en bak også. Jeg syntes fortsatt det blir alt for "nakent" om det ikke er noe som helst bak der.
 5. Nei, jeg har nok ikke det @Superb lll. Det var nok forventet også, jeg regnet med at det var litt ventetid på understellsbehandlingen, det er jo b.la. sesong for det nå. Selv om jeg hadde et ørlite håp om at det gikk veldig fort.. Understellsbehandlingen skal skje på mandag, så da er det helt sikkert at jeg får bilen onsdag eller torsdag, alt ettersom når både jeg og forhandler har tid til overlevering av bil.
 6. Det er ikke mulig å bare trykke på knappen uten å trykke på skjermen? I nåværende superb, om jeg f.eks vil ha Sport-modus, kan jeg trykke på knappen for å komme inn i menyen - for deretter å fortsette å kun trykke på knappen til f.eks sport er valgt. Deretter lukker menyen seg igjen etter noen sekunder, for deretter å gå tilbake der du var (f.eks navigasjon eller radio), helt uten å trykke på skjermen. Min 2017 Superb husker også at individuell er valgt, så det stemmer nok bra. Da regner jeg (dessverre) med at er akkurat det samme på 2020 Superb som jeg venter på. Jeg henger meg på, og spør forhandler jeg og. Jeg skjønner ikke problemet med at bilen skal huske at jeg har lys og ratt i sport?
 7. Jada, det gjør det! Gleder meg nå Ikke den mest givende jobben å kryssbytte dekk @BGB? 😅
 8. Da har iallefall bilen ankommet forhandler. Den var på verkstedet i dag for kryssmontering av dekk + montering av det siste av utstyr som ble bestilt med bilen. Det siste som da mangler er understellsbehandling. Går dette fort, skal man ikke se bort i fra at jeg har bil allerede til helgen. Dog er det bare en mann som driver med understellsbehandling, så det kommer helt an på hvor mange biler som står å kø for understellsbehandling. Med litt flaks har jeg kanskje bil til helgen?
 9. Gratulerer så mye! Ja, det er mye å sette seg inn i, og slikt i en ny bil. Det skal være enkelt, bare man gjør det riktig. Jeg hadde selv noen slike erfaringer med Superben jeg har nå, knota og sleit med diverse funksjoner, men bare jeg trykka på de rette knappene, satt det som et skudd. Håper du får tid til litt nybilkos etterhvert, det er jo slikt som hører med når man har hentet seg ny bil!
 10. På Amundsen må man selv legge inn logoer, må man ikke? Det er ikke noe valg på Columbus, så man selv kan endre logoer og slikt, så ting blir rett?
 11. Heller ingen bil på båten som var i Oslo i går. Dog har jeg nå har iallefall fått bekreftet at bilen ankommer med båten som skal til Oslo natt til onsdag! Klargjøring i Oslo er planlagt på fredag, og om alt da går etter planen, kan jeg ha bil allerede neste uke. Men da må bilen sendes så og si med en gang i fra Oslo til forhandler. Da trur jeg kanskje at jeg må ha litt flaks, men det er jo lov å håpe... Så da er det vel bare å følge båten enda litt til da. Per nå på vei ut i Skagerrak, mot Bremerhaven for å hente bilen min. 😜 Neida, det tar som sagt den tiden det tar. Godt iallefall å få en bekreftelse på at det skjer noe.
 12. Nei, det er vel ikke så mye nytt her @Superb lll. Jeg følger nøye med på båten via https://www.marinetraffic.com , for jeg kjenner jeg begynner å bli utålmodig nå Jeg var hos forhandler 30 aug, da var bilen fortsatt registrert som "på vei til Bremerhaven", dermed visste jeg at jeg iallefall mistet båten som ankom Oslo mandag forrige uke. Etter hva jeg tolker rutetabellen til UECC, så var det også den eneste båten til Oslo den uka. I rutetabellen ser det ut som båten kun går en gang til Oslo den ene uka, mens de to neste ukene, så har den avgang til Oslo to ganger i uka. Så er man uheldig å miste båten den uka båten bare går til Oslo en gang, slik som meg nå, så tar det jo automatisk litt lenger tid. Endelig er det heldigvis snart mandag igjen, så nå er båten straks i Oslo igjen. Akkurat nå er den i Ytre Oslofjord, nærmere bestemt mellom Horten og Moss. Der må vel bilen min være med, eller? Så iallefall ikke så flaks med transporten denne gangen. Uansett, bilen kommer da fram til slutt
 13. Helt vanlig, fabrikken fyller gjerne bare opp det som er helt nødvendig, og da må det gjerne etterfylles. Det er visst for å spare penger.. 1 dl mindre på hver bil blir noen kroner. Stikk innom forhandleren din, så får du sikkert en liten klunk kjølevæske. Det har hvertfall jeg fått når jeg har vært innom og bemerket at nivået på kjølevæska har vært på minimum.
 14. Core2Duo

  Forsikring

  Etter hva jeg forstår av vilkårene, er det ingen problemer å la en under 23 år kjøre bilen. Det du må være obs på, er om en av døtrene dine selv er skyld i en ulykke, så må du ut med 6.000 kr ekstra i egenandel, i tillegg til den selvvalgte egenandelen. Slik har det vært i alle år, også når jeg kjørte min mor sin bil, når jeg fikk førerkort.

Core2Duo last won the day on October 3

Core2Duo had the most liked content!

Community Reputation

72 Fantastic

About Core2Duo

 • Rank
  Veteran

Personal Information

 • Domicile
  Innlandet
 • Car
  MY17 Superb SportLine 2,0 TSI 220 hk DSG

Recent Profile Visitors

1,641 profile views

Skodaforum Norge

Uoffisielt forum for Skoda eiere og andre interesserte

Nyttig informasjon:

Populær kategori:

×
×
 • Create New...