Gå til innhold
Søk i
 • Flere valg...
Finn resultater som...
Finn resultater i...

Elviz

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Elviz vant dagen sist April 16

Elviz hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

 • Bil
  Kodiaq

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Elviz's Achievements

Medlem

Medlem (2/4)

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det gale dekket var bak. Antar bilens overvåker samtlige dekk med tanke på stabilitet osv. Så antar derfor "computern" i bilen ble forvirra.
 2. Den godtar resetting, men slår seg på etter få min kjøring. Vet ikke mer om systemet, men alt i orden nå! DSG kassa ble forøvrig forvirra også... hang lenge på gira noen ganger. Og ville ikke i 6 på motorvei... Men alt er fint nå!
 3. Har ikke 4x4 225 65 17 og 235 55 17
 4. Jaggu har dekkforhandleren satt på et av dekkene i feil dimensjon...
 5. Hei Byttet til sommerdekk. Resatt nytt trykk. Bilen varsler etter 5 min. Gjenta 50 ganger. Bli sprø! Det er IKKE dekktrykkmålere i min Kodiaq, men måles via ABS bremsergreier. Noen som har noe erfaring eller tips til feilkilder?
 6. Kom over denne Link wish Den skal altså inneholde en form for automatisk bryter som skrur av automatisk av/på funksjonen? Noen som har erfaring eller tanker?
 7. Superskoda trekker ikke fra mva ved salg til Norge. Men det gjør enkelte andre nettbutikker
 8. Takk. Nå heller jeg mot digitalt panel etter å ha vurdert og sjekket mer! Nå har 2 ulike Skoda selgere forsøkt å prat meg ut av min bestillingen på adaptivt understell. De har begge hatt Kodiaq med begge deler, og de mente det overhode ikke var vits å bruke 10.000 på dette.
 9. Lakkbeskyttelse og rustbehandling fra eksternt firma? Pris på dette? Hva mente selger skulle være i veien? De sidestøttene når de var utslått? Innslått er de vel ikke i veien? Eller?
 10. Hei Er i prosess og snart klar for bestilling. Følgende er valgt så langt: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 200hk 4x4 Style farge Lava Blue Metalic El.Førersete med minne Delingsnett El speil med minne Ryggekamera Transportpakke Vinterpakke 18 trinnity antrasitt Oppvarmet frontrute Foldebord Personaliseringsmulighet 3 nøkler Sportspedaler/blanke Sovepakke Adaptivt understell Skvettlapp foran (og bak?) I konflikt med kona: -Canton. Hun vil ikke fordi det bygger i bagasjen (må ha plassbesparende reservedekk) -Adaptivt understell. Mener det koster for mye Men ser ut om DCC er inne på lista etter litt godsnakk. Så tror jeg har fått med alt som jeg må ha, og det jeg ønsker, uten at det koster skjorta. Digital instrument har jeg droppet. Ser jo aldri på denne? Vil heller ikke ha skinn eller panorama. Er det noe jeg har glemt da som du mener er must have? Lang ventetid ser det ut som ....
 11. Hei Er i tvil om jeg skal bestille DCC på min nye Kodiaq Style. Ønsker gjerne dine erfaringer. Hva du mener er positivt og hva den gir av forskjell. 200 TDI 4x4.
×
×
 • Opprett ny...