Gå til innhold

PAM

Medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Personlig informasjon

  • Bil
    Enyaq iv80

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

PAM sine prestasjoner

Nybegynner

Nybegynner (1/4)

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg hadde også "Feil Nødanropsfunksjon. Oppsøk verksted". Dette ble borte etter verkstedbesøk med bl.a. rattbytte. Da bytta de også tak-konsollet(!) fordi åpning av takluke ikke funket. (Der sitter jo også "SOS-knappen"). Men nå har jeg igjen samme problem med dashbord-informasjon "Advarsler og informasjon ikke tilgjengelig. Kjør forsiktig!» Ikke noe speedometer + alt det andre!!! Bilen skal på verksted igjen om 3-4 uker (Skoda Drammen) og jeg er spent på hva de finner på nå. Enig i at det er fristende å gi fra seg bilen til den er i orden! Vi kjører jo i prinsippet rundt som prøvekaniner.
  2. Jeg får ikke opp bildet (), men alt virker som de samme symptomene jeg/vi har hatt. Helt håpløst med så ny dyr bil! Problemene startet som sagt i juli og nå for 2 uker siden fikk jeg også nytt ratt(!). Etter det har jeg sett "Travel assist ikke tilgjengelig for øyeblikket" kun en gang. Da var det i orden et øyeblikk (!) etterpå. Så det blir spennende å se videre. Enig: Når alt funker er det en aldeles herlig bil å kjøre!
  3. Fremdeles ikke hørt noe? Jeg får ikke tid på verksted før midt i oktober og er redd dette trekker ut i tid! Føler akkurat nå at jeg har kjøpt katta i sekken! Opplever nå også tidvis at parkeringssensorer og alle kameraer kutter ut! Sladrespeilene virker heldigvis fremdeles! 😉
  4. Sjekka under "Systeminformasjon": Maskinvare: H20. Programvare: 0792. Maskinvare visnings- og betjeningsdel: H7. Programvare visnings- og betjeningsdel: 106. Navigasjonsdatabase: 21.7. Medie-codec: 3.1.4. Under "Oppdateringer" er det helt tomt! Jeg hadde samme problem. Under "Trafikkskiltgjenkjenning" har jeg satt "Hastighetsvarsling": AV. Da griper ikke bilen inn på egen hånd selv med Travel Assist. Jeg hadde forresten feilfrie turer to dager på rad, men i går kom alle feil på igjen. Etter 10 minutters kjøring: Alt OK!
  5. "statiske smell" eller andre ulyder i høyttaler har jeg ikke opplevd. Jeg hører mye på lydbøker, men bare via bluetooth (ikke Android auto). At touchskjermen "fryser" har jeg opplevd et par ganger. Et par måneder siden sist. Skiltgjenkjenningen er som du sier helt upålitelig, så jeg har begynt å overse det og isteden følge med og stole på meg selv! Blir spennende om de klarer å finne ut noe på verkstedet! Jeg har ikke lagt merke til en slik sammenheng, men skal nå følge med på det. Kartet virker oppdatert hele tiden også med kødannelser og varsel om veiarbeid.
  6. Ny bil i juni 2021. Alt ok en måneds tid. Så dukket det opp av og til "ACC er ikke tilgjengelig for øyeblikket". Det har de siste ukene "ballet seg på" med flere: - "Front Assist er ikke tilgjengelig" - "Proaktiv passasjerbeskyttelse er begrenset" - "Unnamanøvreringsassistenten er ikke tilgjengelig for øyeblikket" - "Advarsler og informasjon ikke tilgjengelig. Kjør forsiktig!" Hastighet vises nå ikke! KUN TRE STREKER: "- - -"!! - "Travel Assist er ikke tilgjengelig for øyeblikket". Disse dukker nå opp, ofte med lyd/pling, med jevne mellomrom på hver eneste kjøretur. Og dette er i pent vær, solskinn og ren bil! På verkstedet virker det ikke som dette er noe generelt problem. Der er det dessuten en måneds ventetid for å få det sjekket!!! Er dette kjent for andre???
×
×
  • Opprett ny...