Gå til innhold

Audun84

Medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Audun84 vant dagen sist 3. november 2021

Audun84 hadde mest likt innhold!

Personlig informasjon

  • Bil
    Enyaq IV80

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Audun84 sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/4)

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har dere fått med dere rekkevidde testen til NAF, elendi resultat på vinter, 347km og 162 km kortere en WLTP, jeg trudde kansje rundt 100km lavere ved minus grade, men detter er jo bare latterli dårli. Motor gjorde samme testen med en annen bil og fikk samme resultat. En annen ting er at IV80X har ca 56 km lenger rekkevidde en IV80, dette burde no ikke vært mulig, med tanke på at han skal bruke mer batteri ved flere motorer.
  2. Jeg har ikke stilt på noe enda, men skal høre med bassbroders, kar ej finne dei to lydfilene som skulle fylle med.
  3. Noen som har erfaring med test av batterikapasitet, har en mistanke om at kansje den er ikke, har den kapasiteten den skal ha. Gikk fra 80% kapasitet til 50% på ca 60km kjøring (fram og tilbake på jobb) temperaturen ute var mellom 4-7 grader, i følge bilen har jeg et forbruk på 19.7 kwh/100km Har nå ladet til 80% og det står 306 km på displayet.
  4. Audun84

    touch skjerm

    Har sendt e-post og venter på svar, regner med det blir fort noe slikt ja, har nylig vært på bassbroders og fått installert subwofer, forstår det slil dei har lagt inn en lydfil så håper ikke den forsvinner om dei tar en "fabrikk instillings" oppdatering
  5. Dette har jeg også tenkt på, men ser ut til at det blir bare med en lakk behandling, så håper jeg resten holder seg bra
  6. Audun84

    Enyaq Coupé

    Spennende, har nettopp kjøpt IV80 og er svært fornøyd.
  7. Må tilføye at den ikke blåseer hue av folk, men heller en fyldig og god bass som responderer meget godt til bilen, mer en nok bass til en meg iverfall, og jeg liker litt trøkk når jeg hører på musikk.
  8. Audun84

    touch skjerm

    Det har jeg prøvd, og det hjelper ikke, må gå ut av bilen slik at skjermen blir svart, så etter den har komt på igjen så fungerer den. 20211102_163722.mp4
  9. Audun84

    touch skjerm

    Noen som har problem med at touch skjermen ikke fungerer hver gang man starter bilen ? Det har skjedd to ganger i dag at den ikke responderer når jeg trykker på skjermen, må gå ut, slå av bilen og starte skjermen på nytt for at den skal fungere.
  10. Eg har installert Enyaq pakken hos Bassbroders i Fosnavåg i dag, kan anbefale den, synes suben passer bilen veldig bra.
  11. Noen som vet hvordan man kan sjå hvor bilen befinner seg på appen ? Samt får jeg ikke opp valg om å sette på lys eller tute med hornet som det vist skal gå an.
×
×
  • Opprett ny...