Gå til innhold

eiha2000

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eiha2000

  1. Kan godt være at jeg tar feil at dette ikke er med i softwareoppgraderingen. Var sikker på at jeg hadde lest et sted at det var en av de nye funksjonene, men finner ikke et valg for å vise dette i HUD-oppsett. Det er ikke noe problem, bare kjekt å ha.
  2. eiha2000

    Ny software og HUD

    Hei, Jeg fikk oppgradert Enyaqén min i går til versjon 3.0 97ga. Prøvde å få lagt til visning av batteriprosent i HUD display, men fant ikke noe sted jeg kunne sette på denne visningen. Er det noen av dere som vet hvordan jeg får aktivert den visningen? Eller har jeg misforstått at det bare vises i instrumentpanelet og ikke i HUD?
  3. Har i det siste fått meldingen "Elektrosystemet virker ikke som det skal. Oppsøk verksted". Meldingen kommer og går, og jeg må ut av bilen, låse den igjen og opp igjen for å få meldingen til å forsvinne. Fikk levert bilen i slutten av oktober, og alt har fungert fint fram til ca. en måned siden. Har hatt bilen inne på verksted, men der fant de ingen feilmelding lagret. Dermed var det vanskelig for de å si hva som er feil. Fikk beskjed om at det helt sikkert er en software feil som vil bli rettet ved neste Software oppdatering. De sa også at det ikke var forbundet med noe fare å kjøre når meldingen dukker opp. Etter verkstedsbesøket, kom meldingen igjen, og den ene gangen slutte det å komme varme fra varmepumpen, kom kun kald luft. Varmepumpen fungerte igjen dagen etterpå. Får håpe de har klart å rette slike feil i neste oppdatering. Er det noen som vet om det fremdeles er Q2 som er forventet for denne oppdateringen?
×
×
  • Opprett ny...